Hangi İmkansızlıktan Bahsediyorsun ?

HaDeS

Kayıtlı Üye
-şu cuma akşamının güzelliğine bakar mısınız? tavan bir ayrı bakıyor, duvarlar bir başka samimi, halının desenlerini daha anlatmadım bile..

-Topuklu ayakkabıyla bile koşabilen cinse sen neyin imkansızlığından bahsediyorsun ?

-Canını sıkanın hayatından bir yıldız gibi kayacaksın ki,arkandan sadece bir dilek tutsun...
-Bence artık kendinize gelin.Çünkü parlatıcıyla aydınlanmaz gelecek,fön çekince düzelmez hayat ve fondotenle kapanmaz yaralar"

-Kızlar lütfen arabesk rap yapan birisiyle ayrılmayın! Ayrılınca kahrınızı biz çekiyoruz.:98xz7:

-Rusça da sıkıldım 'Skuchayushchiy' demekmiş.Hiç sıkılmam daha iyi valla ;)

-Bazı Çiftleri Görünce, Eros'un İçip İçip Sağa Sola Sıktığını Düşünüyorum.

-Çocukken yaşadığım en büyük travma , okuldan yorgun gelip kapının önünde bir sürü kadın terliği görmekti.

-Rahat bir kafanın dört sırrı var: aynen, boşver, neyse, eyvallah...

Son düzenleme:
---> Aklımda deli sorular...

-Topuklu ayakkabıyla bile koşabilen cinse sen neyin imkansızlığından bahsediyorsun ? :D

---> Aklımda deli sorular...

şu cuma akşamının güzelliğine bakar mısınız? tavan bir ayrı bakıyor duvarlar bir başka samimi halının desenlerini daha anlatmadım bile.

süpermiş hocam
eline saglık

---> Hangi İmkansızlıktan Bahsediyorsun ?

Bence artık kendinize gelin.Çünkü parlatıcıyla aydınlanmaz gelecekfön çekince düzelmez hayat ve fondotenle kapanmaz yaralar"

Sevdim bunu

-Çamaşır makinesinin içinde döndürmek istediğim insanlar var...

-15 liralık sigara bile, 50 kuruşluk çakmağa muhtaç bilmem anlatabildim mi?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri