-şu cuma akşamının güzelliğine bakar mısınız? tavan bir ayrı bakıyor, duvarlar bir başka samimi, halının desenlerini daha anlatmadım bile..
-Topuklu ayakkabıyla bile koşabilen cinse sen neyin imkansızlığından bahsediyorsun ?
-Canını sıkanın hayatından bir yıldız gibi kayacaksın ki,arkandan sadece bir dilek tutsun...
-Bence artık kendinize gelin.Çünkü parlatıcıyla aydınlanmaz gelecek,fön çekince düzelmez hayat ve fondotenle kapanmaz yaralar"
-Kızlar lütfen arabesk rap yapan birisiyle ayrılmayın! Ayrılınca kahrınızı biz çekiyoruz.:98xz7:
-Rusça da sıkıldım 'Skuchayushchiy' demekmiş.Hiç sıkılmam daha iyi valla
-Bazı Çiftleri Görünce, Eros'un İçip İçip Sağa Sola Sıktığını Düşünüyorum.
-Çocukken yaşadığım en büyük travma , okuldan yorgun gelip kapının önünde bir sürü kadın terliği görmekti.
-Rahat bir kafanın dört sırrı var: aynen, boşver, neyse, eyvallah...
-Topuklu ayakkabıyla bile koşabilen cinse sen neyin imkansızlığından bahsediyorsun ?
-Canını sıkanın hayatından bir yıldız gibi kayacaksın ki,arkandan sadece bir dilek tutsun...
-Bence artık kendinize gelin.Çünkü parlatıcıyla aydınlanmaz gelecek,fön çekince düzelmez hayat ve fondotenle kapanmaz yaralar"
-Kızlar lütfen arabesk rap yapan birisiyle ayrılmayın! Ayrılınca kahrınızı biz çekiyoruz.:98xz7:
-Rusça da sıkıldım 'Skuchayushchiy' demekmiş.Hiç sıkılmam daha iyi valla
-Bazı Çiftleri Görünce, Eros'un İçip İçip Sağa Sola Sıktığını Düşünüyorum.
-Çocukken yaşadığım en büyük travma , okuldan yorgun gelip kapının önünde bir sürü kadın terliği görmekti.
-Rahat bir kafanın dört sırrı var: aynen, boşver, neyse, eyvallah...
Son düzenleme: