hangi bölgede yaşamak istersiniz??
mermaid Bayan Üye 22 Şub 2009 #4 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? egede yaşamak isterdim ki zsaten egedeyim
raşa Bayan Üye 22 Şub 2009 #5 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? bende eğe veya marmara..yani çkalede yaşıorm zatn...
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 22 Şub 2009 #6 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? akdeniz olsa ii olurdu iç anadoluda deniz yok
% %ayshe% Bayan Üye 22 Şub 2009 #7 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? ehehe maalesef bn içanadoludayım:6:
İnci 1907 Prenses 22 Şub 2009 #8 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? karadeniz heyt be varmı karadeniz gibisi havası yeter ya
Hira Bayan Üye 23 Şub 2009 #9 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? marmarada yaşamakla beraber ege de güzel orayıda isterim :11:
---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? marmarada yaşamakla beraber ege de güzel orayıda isterim :11:
N nevcii_ Bayan Üye 23 Şub 2009 #10 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? ben d.bakırlıyım ve gayette memnunum
_Tiesto_ Banned 24 Şub 2009 #11 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? Akdeniz.. sıcak - kumsal ve güzel kızlar
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 24 Şub 2009 #12 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? FuLLMooN' Alıntı: karadeniz heyt be varmı karadeniz gibisi havası yeter ya Genişletmek için tıkla ... :1:
---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? FuLLMooN' Alıntı: karadeniz heyt be varmı karadeniz gibisi havası yeter ya Genişletmek için tıkla ... :1:
DevGenc1903 Kayıtlı Üye 14 Mar 2009 #14 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? Güneydoğu Anadolu memleketimi özledim çünkü :'( Dersim(Tunceli)
---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? Güneydoğu Anadolu memleketimi özledim çünkü :'( Dersim(Tunceli)
Buğra1 Kayıtlı Üye 14 Mar 2009 #15 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? akdenizde yaşamayı isterdim
' Kors@N Kayıtlı Üye 14 Mar 2009 #16 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? Yaşamak istediğim bölge yaşadığım yer iç anadoluda hâlâda yaşıyorum
---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? Yaşamak istediğim bölge yaşadığım yer iç anadoluda hâlâda yaşıyorum
Miss_Fener Bayan Üye 27 Mar 2009 #18 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? Yaşamak istediğim bölgedeyim .. Yani Ege ..
G Gülümse. Bayan Üye 28 Mar 2009 #20 ---> hangi bölgede yaşamak istersiniz?? Ege.. Yaşadığım bölgeden memnunum