Balık Ne Yer - Balık Nerede Bulunur
Sargoz:Sardalye-Karades İle Avlanılır
Kayalık Bölgelerde Bulunur
Çupra:Kurt-Sardalye-Karades Ama Özellikle Kurtu Çok Sever
Kumluk yerlerde olur
Kefal:Genelde Ekmek İle Tutulur Ancak Kış Mevsimi geldiğinde sardalya ile tuttugumuzda olur
Kumluk ve Kayalık bölgede bulunurlar
Lagos:Avcı Balıktır Karades fln yemez sardalye ile tutulur avlanma şekli kaya lagosu için marinalar olur yada büyük kayalıklar sudaki kayalıklar tabiki onların kaya arasına atılır ama açıklardada tutulur
Levrek:Avcı balıktır Sardalya türü balık yer kayalık bölgelerde bulunur
sasi dediğimiz "sahte balik" ilede at çek yöntemi ile tutulmaktadır...
YılanBalığı:Avcı balıktır solucan kurt yer ama bunun 2 çeşidi vardır bir tatlı su birde deniz yılanbalığıdır deniz yılanbalığı hiç yemedim ve yiyenide duymadım
normal bildigimiz yılan şeklindedir dişli baliktir.
bu baligi dilim dilimde yapsaniz gene ölmez tek çare kafasini koparmak ve cok güçlü bir baliktir ...
Nehirlerde bulunur
Sargoz:Sardalye-Karades İle Avlanılır
Kayalık Bölgelerde Bulunur
Çupra:Kurt-Sardalye-Karades Ama Özellikle Kurtu Çok Sever
Kumluk yerlerde olur
Kefal:Genelde Ekmek İle Tutulur Ancak Kış Mevsimi geldiğinde sardalya ile tuttugumuzda olur
Kumluk ve Kayalık bölgede bulunurlar
Lagos:Avcı Balıktır Karades fln yemez sardalye ile tutulur avlanma şekli kaya lagosu için marinalar olur yada büyük kayalıklar sudaki kayalıklar tabiki onların kaya arasına atılır ama açıklardada tutulur
Levrek:Avcı balıktır Sardalya türü balık yer kayalık bölgelerde bulunur
sasi dediğimiz "sahte balik" ilede at çek yöntemi ile tutulmaktadır...
YılanBalığı:Avcı balıktır solucan kurt yer ama bunun 2 çeşidi vardır bir tatlı su birde deniz yılanbalığıdır deniz yılanbalığı hiç yemedim ve yiyenide duymadım
normal bildigimiz yılan şeklindedir dişli baliktir.
bu baligi dilim dilimde yapsaniz gene ölmez tek çare kafasini koparmak ve cok güçlü bir baliktir ...
Nehirlerde bulunur