Genel olarak hangi ayakkabıyı tercih edersiniz ?
Skaikru Kayıtlı Üye 15 Eyl 2014 #2 ---> Hangi ayakkabıyı tercih edersiniz ? Eminim böyle bi anket vardı
testtere Kayıtlı Üye 16 Eyl 2014 #3 ---> Hangi ayakkabıyı tercih edersiniz ? Nike ve Nike Free diye ayırmak oyları bölecektir pek mantıklı gelmedi bana Genel ismiyle benim tercihim Nike
---> Hangi ayakkabıyı tercih edersiniz ? Nike ve Nike Free diye ayırmak oyları bölecektir pek mantıklı gelmedi bana Genel ismiyle benim tercihim Nike
BadMatmazel توغبه Prenses 16 Eyl 2014 #4 ---> Hangi ayakkabıyı tercih edersiniz ? testtere' Alıntı: Nike ve Nike Free diye ayırmak oyları bölecektir pek mantıklı gelmedi bana Genel ismiyle benim tercihim Nike Genişletmek için tıkla ... Ayneen. Nike free run 5.0 [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] :R
---> Hangi ayakkabıyı tercih edersiniz ? testtere' Alıntı: Nike ve Nike Free diye ayırmak oyları bölecektir pek mantıklı gelmedi bana Genel ismiyle benim tercihim Nike Genişletmek için tıkla ... Ayneen. Nike free run 5.0 [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] :R
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 16 Eyl 2014 #5 ---> Hangi ayakkabıyı tercih edersiniz ? Adidas
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 17 Eki 2014 #6 ---> Hangi ayakkabıyı tercih edersiniz ? 1tane nike al 6 sene giy temiz xD