Hande Yener Kendi Yazdı,Kendi Söyleyecek

RaPizM^^

Bayan Üye
Yeni albümü için büyük bir titizlikle çalışan Yener’in son albümünde bütün şarkı sözleriların sözü kendisine ait. Müzikte iyi sound’lar yakalamaya çalışan biri olduğunu ifade eden Hande Yener neden söz yazarlığına soyunduğunu şöyle anlattı:

“İş başa düştü sözleri ben yazdım”

“Başkalarıyla çalışırken bazen ne istediğinizi anlatabilmeniz biraz zor oluyor. Biri sizin için ne kadar emek verebilir ki? Hepsi bir yere kadar. Romeo gibi bir şarkı sözleri olsun diye isterken o doğallıkta o müziğe yakışan ve modern dili kullanan öyle istediğim gibi sözler gelmiyordu önüme. Herkesin kendine göre bir tarzı var. Ben kendi tarzıma göre şarkı sözlerilar ararken olmasını istediğim şarkı sözleriları kendi kalemimle ve yüreğimle yazmaya başladığımı hissettim. Bir süre sonra da beni benden daha iyi kimse ifade edemez diye düşünmeye başladım. Bundan sonra şarkı sözlerilarımın sözlerini yazmaya devam edeceğim. Sevenlerime başka sürprizlerde yapabilirim”

İddialı geliyor

Hande Yener söz yazmaya başladığı andan itibaren kendisini çok daha iyi hissettiği görüşünde. Hatta “beyninizi ne kadar çalıştırırsanız o kadar ilerler. Eskiye göre daha zeki olduğumu düşünüyorum” diyecek kadar da açık sözlü. Sanatçı “Bu albüm daha önce de sürekli eleştirilen önceki albümlerimi de daha fazla dinlettirecek çünkü değişen ve gelişen müzik sektörü içerisinde zaman geçtikçe tarzımın daha iyi anlaşıldığını düşünüyorum” diyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri