Hande:” Sinan ile müthiş bir çekim var aramızda!”

RaPizM^^

Bayan Üye
Alfabe_Hande_Yener.350.jpg

Sabah’da yer alan hebre gore Hande Yener Elif Şafak'ın şarkı sözleri sözleriyle ilgili olumsuz eleştirilerini üstüne alınmadığını söyledi: “Keşke genelleme yapacağına daha açık konuşsaydı” dedi.
Önceki gün TRT FM'de Fuat Güner'in konuğu olan Hande YenerHande'ye Neler Oluyor?'dan en çok istek alan şarkı sözlerilarını akustik olarak seslendirdi. Fuat Güner'in sorularını da yanıtlayan Yener yazar Elif Şafak'ın şarkı sözleri sözlerini basit bulduğu şeklindeki yorumlarını üzerine alınmadığını söyledi: "Keşke beğenmediği şarkı sözleri sözleri için örnek isimler verseydi. Böylesi bir genelleme yapmasını doğru bulmuyorum. Bir kitapta anlatılan hikayeyi bir şarkı sözlerinın iki dörtlüğünde anlatmak çok zor bir iş. Kitapta anlatırken çok geniş imkanlara sahipsiniz ancak şarkı sözleri sözünde çok sınırlısınız. Elif Hanım'a basit gibi görünse de bu; gerçekliği güncelliği esprisi duygusu felsefesi ve dillere dolanması bakımından o kadar kolay bir iş değil." programdason albümü '
Yener programda ayrıca prodüktörü Sinan Akçıl'a teşekkür etmeyi de ihmal etmedi: "Sinan Akçıl 7/24 tüm enerjisini ve müzik birikimini projemde ortaya koydu. Aynı enerjiyi ve aynı gücü bana sahnede de sağlıyor. Onunla daha çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyor ve ona teşekkür ediyorum."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri