Hande Ataizi gözyaşlarını durduramadı

` Nur ~

Bayan Üye
TNT ekranlarında sunduğu İzdivaç programında göz yaşlarına boğuldu

Hande Ataizi hafta içi hergün TNT ekranlarında sunduğu İzdivaç programında göz yaşlarına boğuldu.

Sempatik tavırları ile beğeni toplayan Ataizi'yle birlikte, gelin ve damat adayları, kadrolu yorumcular ve programı izleyen tüm stüdyoyu duygu seline sürükleyen olay bir gelin adayının anlattıklarıydı.

Herşey bir süredir programa katılan ve kendisine talip olanlar ile görüşen Hatice isimli gelin adayı programda Babasının annesinin sözünden çıkmadığını söylemesi üzerine izleyiciler arasındaki ablasıyla tartışmasıyla başladı.

Hatice ilerleyen dakikalarda halasının oğlu ile birbirlerini sevdiklerini, nişanlandıklarını, ancak halasının oğlunun kendisiyle evlenmesini istemediğini töreler nedeniyle de halasının, eniştesinin ve nişanlısının Gebze'de kendisini ormana götürüp bıçaklayarak öldürmeye çalıştıklarını anlattı.

Nişanlısının kendisini öldürmeye kıyamadığını, neden beni öldürüyorsun diye sorduğunda ise "ben seni öldürmezsem annemler beni öldürür" dediğini anlatan Hatice, sözleriyle tüm stüdyoyu gözyaşlarına boğdu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri