Haluk Levent Tutuklandı..!

RaPizM^^

Bayan Üye
Bugün saat 14.00 sıralarında gözaltında tutulduğu Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'nden çıkarılan Haluk Levent Ankara 5. İcra Mahkemesi'nin 600 bin TL'lik borcunu ödemediği gerekçesi ile verdiği tutuklama kararı uyarınca Kadıköy Adliyesi İnfaz Bürosu'na getirildi. Haluk Levent çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklandı.

Adliye girişinde icra dosyası nedeniyle getirildiğini belirten ve borçlu olduğu kişinin tefeci olduğunu iddia eden Haluk Levent "Mürüvvet hanımdan zamanında 50 bin Dolar borç para almıştım. Buna karşılık 350 bin TL ödedim. Ancak bu dosyada halen 150 bin TL borcum görünüyor. Bu bir icra dosyasıdır. Daha sonra gerekli açıklamaları yapacağım" dedi.

Şarkıcı Haluk Levent İstanbul Ataşehir'de verdiği konser sonrası Alacaklılarının şikayeti üzerine hakkında yakalama kararı bulunduğu için gözaltına alınmıştı. Haluk Levent Ataşehir Belediyesi'nin Küçükbakkalköy Meydanı'nda düzenlediği 2'nci Kardeş Türküler Festivali kapsamında dün akşam sahneye çıkmış. Konser sırasında polislerin geldiğini öğrenen Levent gözaltına alınacağını sahneden sevenleriyle paylaşmıştı
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst