Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim http://www.youtube.com/watch?v=qLw2O1UQ9Mg
'hayaL Bayan Üye 21 Eyl 2012 #2 ---> Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim ) ya cok güzelde ben bişey demiştim xD bu video olmaz başkası olsaydı bunun başında iletişim adresi var dediydimm ) degiştirirz şimdi çok güzel şarkı yaa genclik yıllarıma gittim)
---> Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim ) ya cok güzelde ben bişey demiştim xD bu video olmaz başkası olsaydı bunun başında iletişim adresi var dediydimm ) degiştirirz şimdi çok güzel şarkı yaa genclik yıllarıma gittim)
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Eyl 2012 #3 ---> Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim evet guzel sarkı bu ara bı kadında soluyor
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 21 Eyl 2012 #4 ---> Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim Süper Şarkı .. Bir Yarim Olsun İsterdim .. Ben Sevmek Sevmek İsterdim , Nereden Bilirdim Sevenler Ağlarmış +rep
---> Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim Süper Şarkı .. Bir Yarim Olsun İsterdim .. Ben Sevmek Sevmek İsterdim , Nereden Bilirdim Sevenler Ağlarmış +rep
'hayaL Bayan Üye 21 Eyl 2012 #5 ---> Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim Bir yarim olsun isterdim gözleri yeşil..hep üstüme alınmışımdır bu şarkıyı xD
---> Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim Bir yarim olsun isterdim gözleri yeşil..hep üstüme alınmışımdır bu şarkıyı xD
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Eyl 2012 #6 ---> Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim bnm olmustuda ne oldu bak sınırlendım gene hahaha
Suzy Bayan Üye 21 Eyl 2012 #7 ---> Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim bir yarim oldu ama gözleri yeşil değil allah buna sağlıklı ömürler versinn o yeter..
---> Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim bir yarim oldu ama gözleri yeşil değil allah buna sağlıklı ömürler versinn o yeter..
'hayaL Bayan Üye 21 Eyl 2012 #8 ---> Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim [MENTION=54256]Mastor[/MENTION] bak güzel şarkı
M Moreas Bayan Üye 19 Ocak 2014 #10 ---> Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim Sevenler ağlarmış... Süper ötesi.
H HaDeS Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #11 ---> Haluk Levent-Bir Yarim Olsun iSterdim ....Sevenler,Hep,Ağlarmış....