Halil: Yeniden doğacağım

' SeRcaN

Kayıtlı Üye
Trabzonspor'un son transferi, dün ilk idmanına çıktı. Taraftara ve camiaya seslenen Halil Altıntop, iddialı açıklamalar yaptı: “Beklentilerin farkındayım. Burada yeniden doğacağım. Sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum”

Bordo-Mavililer’le geçtiğimiz hafta içinde resmi sözleşme imzalayan Halil Altıntop, dün yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. İlk olarak teknik direktör Şenol Güneş’e teşekkür eden başarılı futbolcu, “Trabzonspor’a gelmekten ve sizle çalışacak olmaktan mutluyum. Beni istediğiniz için teşekkür ederim. Beklentilerinizi karşılayacağım” dedi. Tecrübeli hoca ise, “Taraftar seni kısa zamanda benimseyecektir. Sana güveniyorum. Takımın önemli bir parçası olacaksın” şeklinde yanıt verdi. Yıldız golcü, idmanın ardından da taraftar ile camiaya seslendi.

‘Taraftar için söz bulamıyorum’

Mükemmel bir ekip ve harika bir çalışma ortamına sahip olduklarını vurgulayan Halil, “İlk izlenimlerime göre arkadaşlığın çok ön planda olduğunu gördüm. Almanya’dayken buranın çok büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Ama içerisine girince daha iyi anladım. Sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Trabzonspor’da yeniden doğacağım. Taraftar için zaten söyleyecek söz bulamıyorum. İmza törenindeki coşku, her şeyi gösterdi. Onlara layık olmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri