HaLa Etkisindeyim!

Sewde

Bayan Üye
Bir gün yine babamın tayini çıkmış yoLcuLuk yapıyorduk..Uzun bir yoldan sonra Amasya yakınlarında bir yer de mola vermiştik.. Bir çeşmenin yanı idi .. Arkası ormanLıktı .. Oturmuş yemek yiyorduk.. Sonra birden o ormandan garip sesler geldi.. Çocuk ağLama sesleri geLdi .. Kadın Bağrışmaları geliyordu.. O kadar kolay kolay bir şeyden korkmayan babam bile etkiLenmişti .. Apar topar ordan nasıL uzakLaşacağımızı biLememiştik.. HaLa bile bunu düşündükçe tüylerim diken diken oluyor.. Acaba Neydi ki o ? Beni çok korkutmuştu hala bile oda da tek başıma kalamıyorum.. Işık hep açık olur .. Sanırım beni derinden etkiLemiş.. HaLa Çok Korkutucu ... :( :s

---> HaLa Etkisindeyim!

iyide, acik bir ormanlik alansa, yakinlarinda yasanlar olabilir ve komsular bazen birbiri ile kavga ederler.
normal birsey gibi geliyor bana... tabiki orda olan sizsiniz normal birsey olsa, normal birsey oldugunu dusunur anormal olarak sizmezdiniz ama bilemiyorum...

korkacak birsey degildir, belkide bakmaliydiniz. baksaydiniz ve siradisi birsey degildiyse suan korkunda olmamis olurdu.

---> HaLa Etkisindeyim!

iyide, acik bir ormanlik alansa, yakinlarinda yasanlar olabilir ve komsular bazen birbiri ile kavga ederler.
normal birsey gibi geliyor bana... tabiki orda olan sizsiniz normal birsey olsa, normal birsey oldugunu dusunur anormal olarak sizmezdiniz ama bilemiyorum...

korkacak birsey degildir, belkide bakmaliydiniz. baksaydiniz ve siradisi birsey degildiyse suan korkunda olmamis olurdu.

Yok Yok Issız ALan Ya.. OrmanLık.. Şehire Uzak.. OtoyoL Kenarı.. kapkaranlık ormana girmek mi ? :( Cesaret işi.. yok normal değil garipti.. NormaL sesi anLardık ama ıpıssız yer ..

---> HaLa Etkisindeyim!

Yok Yok Issız ALan Ya.. OrmanLık.. Şehire Uzak.. OtoyoL Kenarı.. kapkaranlık ormana girmek mi ? :( Cesaret işi.. yok normal değil garipti.. NormaL sesi anLardık ama ıpıssız yer ..

Hii bende gunduz zannettim. Ama bence korktugun seyin uzerine durma. Nekadar uzerine durursan mesgul olursan okadar cok korkularin artar.
Bazen kirkularinin uzerine gitmek gercektende ise yariyor. Kendini sartlandir.
Mesela isigi kapatamiyormussun ya... dusun..
Hemde gercek yani. Aklindan korkuyu gecirecegine.
Dunyada ALLAHtan daha guclu daha herseye kadir daha guvenokir kim var ki? ALLAHTAN bsska kim koruyabilirki? Oyleyse ALLAHim sana sigindim ben kendimi sana emanet ediyorum. Kortuklarimdan beni emin kil de... issigi inadina sondur yat...
Bir sefer basardinmi gun gectikte korkularindan kurtulacaksin.
Ben cok cesaretli krlorkusiz biri degilim bende bircok seyden korkarim ama ben cok inatci biriyim. Bazen korkularimin uzerine gidiyorum. Ise yariyor gercektende. Korktugum seyi bile bile inadina yapiyorum o korkuyu yenmek icin.

Bence dua et yat ALLAH bana yeter de. Bir isikmi kurtaracak seni?

ALLAHIN izniyle hic birsey olmaz yeter ki O'na kalten guven, istr ve teslim ol... teslimiyet cok onemlim kalpten ALLAHA teslim eder guvenrsen dua edersen korktuklarindan emin olursun.
O duyduguniz ne olabilirki.? En fazla cinler olabilir. Oda insanlar onlara bulasmadikca onla bize bulasmaz. Hoclar diyorki sizin onlardan urkup korktugunuz gibi onlarda sizden korkuyor.
ALLAH istemedikce hic birsey olmaz. Merak etme icini ferah tut dua et yat.

---> HaLa Etkisindeyim!

Hii bende gunduz zannettim. Ama bence korktugun seyin uzerine durma. Nekadar uzerine durursan mesgul olursan okadar cok korkularin artar.
Bazen kirkularinin uzerine gitmek gercektende ise yariyor. Kendini sartlandir.
Mesela isigi kapatamiyormussun ya... dusun..
Hemde gercek yani. Aklindan korkuyu gecirecegine.
Dunyada ALLAHtan daha guclu daha herseye kadir daha guvenokir kim var ki? ALLAHTAN bsska kim koruyabilirki? Oyleyse ALLAHim sana sigindim ben kendimi sana emanet ediyorum. Kortuklarimdan beni emin kil de... issigi inadina sondur yat...
Bir sefer basardinmi gun gectikte korkularindan kurtulacaksin.
Ben cok cesaretli krlorkusiz biri degilim bende bircok seyden korkarim ama ben cok inatci biriyim. Bazen korkularimin uzerine gidiyorum. Ise yariyor gercektende. Korktugum seyi bile bile inadina yapiyorum o korkuyu yenmek icin.

Bence dua et yat ALLAH bana yeter de. Bir isikmi kurtaracak seni?

ALLAHIN izniyle hic birsey olmaz yeter ki O'na kalten guven, istr ve teslim ol... teslimiyet cok onemlim kalpten ALLAHA teslim eder guvenrsen dua edersen korktuklarindan emin olursun.
O duyduguniz ne olabilirki.? En fazla cinler olabilir. Oda insanlar onlara bulasmadikca onla bize bulasmaz. Hoclar diyorki sizin onlardan urkup korktugunuz gibi onlarda sizden korkuyor.
ALLAH istemedikce hic birsey olmaz. Merak etme icini ferah tut dua et yat.

Teşekkür ederinm bende öyle yapmaya çalışıyorum dua etmem mi herkes için her şey için ediyorum.. Hep Annanemde söyler felek nas oku diye okuyorum alıskanlık hale getirdim .. :)

---> HaLa Etkisindeyim!

Piknik yapan aile olmasın o ne bilim her zaman kötüye yormamak lazım

---> HaLa Etkisindeyim!

hay allah bende ormandan vahsi hayvanlar uzerinize dogru geldiler zannettim

---> HaLa Etkisindeyim!

iki tane 3 harfli birbiri ile kavga ediyo da olabilir. biriin adı alp birinin adı oya dır (neticede 3 harfli :D )

onların sesidir korkulcak bişi yok kanımca :D

---> HaLa Etkisindeyim!

İyi Filmlerdeki Gibi Gelen Sesi Takip Etmemişsiniz..

Bende İnanırım Öyle Şeylere .. Korktuğun Şey Gereç Olabilir Yani..

Issız , Tenha Otoyol köşesinde dediğin gibi birilerinin olması zordur.

Korkma Bence ya :)

---> HaLa Etkisindeyim!

Merhaba.ben Amasya lıyım (merzifon). yol kenarlarında Amasya halkı tarımla uğraştığı için her yerde bağ evleri vardır . böyle bi durum olabilir . Uzaklaşmak doğru karar ama en azından polise haber verseydiniz . Ya da Müge Anlı yı takip etseydiniz :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri