---> HaLa Etkisindeyim!
Yok Yok Issız ALan Ya.. OrmanLık.. Şehire Uzak.. OtoyoL Kenarı.. kapkaranlık ormana girmek mi ?
Cesaret işi.. yok normal değil garipti.. NormaL sesi anLardık ama ıpıssız yer ..
Hii bende gunduz zannettim. Ama bence korktugun seyin uzerine durma. Nekadar uzerine durursan mesgul olursan okadar cok korkularin artar.
Bazen kirkularinin uzerine gitmek gercektende ise yariyor. Kendini sartlandir.
Mesela isigi kapatamiyormussun ya... dusun..
Hemde gercek yani. Aklindan korkuyu gecirecegine.
Dunyada ALLAHtan daha guclu daha herseye kadir daha guvenokir kim var ki? ALLAHTAN bsska kim koruyabilirki? Oyleyse ALLAHim sana sigindim ben kendimi sana emanet ediyorum. Kortuklarimdan beni emin kil de... issigi inadina sondur yat...
Bir sefer basardinmi gun gectikte korkularindan kurtulacaksin.
Ben cok cesaretli krlorkusiz biri degilim bende bircok seyden korkarim ama ben cok inatci biriyim. Bazen korkularimin uzerine gidiyorum. Ise yariyor gercektende. Korktugum seyi bile bile inadina yapiyorum o korkuyu yenmek icin.
Bence dua et yat ALLAH bana yeter de. Bir isikmi kurtaracak seni?
ALLAHIN izniyle hic birsey olmaz yeter ki O'na kalten guven, istr ve teslim ol... teslimiyet cok onemlim kalpten ALLAHA teslim eder guvenrsen dua edersen korktuklarindan emin olursun.
O duyduguniz ne olabilirki.? En fazla cinler olabilir. Oda insanlar onlara bulasmadikca onla bize bulasmaz. Hoclar diyorki sizin onlardan urkup korktugunuz gibi onlarda sizden korkuyor.
ALLAH istemedikce hic birsey olmaz. Merak etme icini ferah tut dua et yat.