Haksızlık yapılmadımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mekselina

Bayan Üye
Banlanan: Mekselina
Banlayan: Özkan
Süre: 24 Saat
Sebep: Forum Kuralları ve Özellikleri ile Dalga Geçmek.

Not: Sanırım Şimdi espri Olmadığını Anlamışşsındır Gold Üyeliğin

Ben, konunun bu kadar basit olduğundan emin değilim .24 saat ban alıyorum

Sebeb , forum kuralları ve özellikleri ile dalga geçmek

peki cidden konuyla dalga geçtimmi ?tabiki hayır sadece konunun espri olduğunu yazdım...
siz ne yapıyorsunuz bu kadar basit bir cümle yüzünden hem üyenizi banlıyor .
hemde cümlenin sonuna gülücük koyarak dalga geçiyorsunuz ?

Benim bildiğim eğer üye forum kurallarını ihlal etmişse önce özelden msj atılır ve uyarılır ...Eğer üye kuralları hala ihlal ediyorsa o zaman ban alır .

özkan bey ben forum kurallarıyla dalga geçmek yaşını çoktan geçtim
ha bazen forum oyunlarında yorum yazarken konuya renklilik olsun diye esprili cvplar vermeye çalışıyorum ...

neyse Ben hala haksızlık yaptığınızı düşünüyorum ya bana gereken nezaketi gösterip telafi edersiniz yada
yine haksız yere bu defa daha ileriye giderek süresiz banlarsınız
Teşekkür ederim ...

Son düzenleme:
---> Haksızlık yapılmadımı ?

Birincisi ; Forumdaki Adminler veya Super Moderatorler Konuyu Neden Kapalı Tutmadı.

İkincisi ; Meksalina, düşüncelerinizi yazmışsınız iyi güzel hakkınız var tabiki ancak bu tip görüşlerinizi farklı yollardan (MSN,Anasayfa sonundaki İletişim) konu ile alakalı kişi veya kişilere iletebilirsiniz.
Konuyu geç gördüğüm için yapılacak birşey yok artık.
Konu ile ilgili cevabınızı Arkadaşımız verecektir.
Haklı veya Haksız Banlanmış Olabilirsiniz.Ancak bunu büyültmeyin.Yazınızdan dolayı süresiz banlanma cezası alacağınızı zannetmiyorum.

Cevap dan sonra size de cevap hakkı verilmesi için Konu açılacaktır.Bu konuda sıkıntınız olmasın.

Son düzenleme:

Merhaba Bayan, ..

Bakın Ciddiyetin farkında değilsiniz sanırım.. hala bu kadar basıt bır cumle ıcın ban mı yedım dıyerek hakaret edıyor sunuz..
..

Yaptıgınız yorumu sızde ıyı bılıyorsunuz yazmayacagım.. gold uyelıkte defalarca yazıldı konu dısı yorum yapmayın!! alakasız cevaplar vermeyın.. siz aksıne ınsanları uzaklastıracak bır yorum yapmıssınız. ve kesın gold uye olacak 2 uye sızın o yorumunuz yuzunden vazgectı!! dıger uyeler sanırım takmıyor gold uyelıgı dedı vazgectı. bu sıtenın aylık gıderlerı odemelerı gold uyelıkler uzerınden saglanıyor. tabıkı sızın gıbı degerlı bayan uyeler bılmıyor sıte nasıl calısır ? ayakta nasıl durur ? markete gıdıp bana bır ısım ver bırde sunucu demıyorsunuz.. asgarı ucret kadar para odenıyor her ay. ve bunu engelleyen yada bılerek veya bılmeyerek bunu etkıleyen kım olursa olsun ceza alır. aktıf uye oldugunuz ıcın suresız banlamadım... umarım sımdı konuyu anlar ve bır ozur dılersınız konu kapatılır..

ayrıca bu konu ıcın tabıkı banlayacak degılım sızı..

iyi forumlar

umarım sımdı konuyu anlar ve bır ozur dılersınız konu kapatılır..

Aslında bu cümleniz için verilecek cevap ve yazılacak o kadar çok şey var ki

neyseeee diyip cevap vermekten vazgeçiyorum.... sadece ya sabır diyorum ve konunun kapatılmasını istiyorum ...Ama eğer siz cevap yazarsanız o zaman haksızlığında marketten alınmadığını ve cevap hakkımın doğduğunu belirtmek istiyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri