Artıq Haftanın Üyesi seciLmiyor Mu ? :S
G Gülümse. Bayan Üye 14 Nis 2009 #3 ---> Haftanın Üyesi Bu aralar ara verildi sanırım.. Diesel gelince ayrıntılı bilgi verir ..
sEmih Kayıtlı Üye 14 Nis 2009 #6 ---> Haftanın Üyesi Haftanin Üyesi Secimlerini Durdurdum Haftanin Üyesini secmek icin üye yok Herkez Sohbet , Geyik Yapiyor.. Haftanin Üyesini Secmemizin Amacı Üyeleri Paylasıma Davet Etmek , Teşvik Etmekti Ama Ters Tepti.. o Yüzden Haftanin Üyesini Secmiyorum bende.
---> Haftanın Üyesi Haftanin Üyesi Secimlerini Durdurdum Haftanin Üyesini secmek icin üye yok Herkez Sohbet , Geyik Yapiyor.. Haftanin Üyesini Secmemizin Amacı Üyeleri Paylasıma Davet Etmek , Teşvik Etmekti Ama Ters Tepti.. o Yüzden Haftanin Üyesini Secmiyorum bende.
RappeR_qiRL Banned 14 Nis 2009 #8 ---> Haftanın Üyesi Aslında Evet :S Fakat ßır kac kısı var aramızda:S
A AtaKa'n Banned 14 Nis 2009 #9 ---> Haftanın Üyesi RappeR_qiRL' Alıntı: Aslında Evet :S Genişletmek için tıkla ... RappeR_qiRL' Alıntı: Fakat ßır kac kısı var aramızda:S Genişletmek için tıkla ... Deme rapper_qirL katıLıorum abLacığım meseLa ben
---> Haftanın Üyesi RappeR_qiRL' Alıntı: Aslında Evet :S Genişletmek için tıkla ... RappeR_qiRL' Alıntı: Fakat ßır kac kısı var aramızda:S Genişletmek için tıkla ... Deme rapper_qirL katıLıorum abLacığım meseLa ben
RappeR_qiRL Banned 14 Nis 2009 #10 ---> Haftanın Üyesi angel_666 Olabılır Mesela ßende Yaparım ßundan Sonra Dahada Artarsa Haftanın Uyesı Secme Sansımız Olabılır
---> Haftanın Üyesi angel_666 Olabılır Mesela ßende Yaparım ßundan Sonra Dahada Artarsa Haftanın Uyesı Secme Sansımız Olabılır
sEmih Kayıtlı Üye 14 Nis 2009 #12 ---> Haftanın Üyesi Varlıgınızı Kaliteli Konular Acarak Gösterebilirsiniz Gerekli Bilgileri Verdigimi Düsünüyorum Konu Kilit.
---> Haftanın Üyesi Varlıgınızı Kaliteli Konular Acarak Gösterebilirsiniz Gerekli Bilgileri Verdigimi Düsünüyorum Konu Kilit.