^^,....:::: Haftanin Sorusu ::::....,^^

My-Discovery

Kayıtlı Üye
SORU:
PAZARTESİ, SALI, ÇARŞAMBA GÜNLERİ KADINLAR YALAN SÖYLÜYOR
PERŞEMBE, CUMA, CUMARTESİ GÜNLERİDE ERKEKLER YALAN SÖYLÜYOR
PAZAR GÜNÜ HER İKİ TARAF DOGRU SÖYLÜYOR.
ERKEK DİYOKİ; Ben Dün Yalan Söylüyordum
KADIN DİYOKİ; Bende Dün Yalan Söylüyordum

peki bugün günlerden hangi güngü.

soruyu ilk bilene bir hediyem var.:52:

aga valla buldum perşembe değilmi

pazar olamaz ikside doğru söylüyor
pazar tesi kadın yalan konuşurken erkek doğru sölemek zorunda ama erkek o gün doğruları konuştuğundan dün ve pazar da doğruları konuştuğundan yalan söylemiş olur ve denklem bozulur salı çarşamba günleride aynı
ama perşembe değil çünkü perşembe erkek yalan söylerken kadın doğruyu söylüyor
kadın dün ben yalan söyledim derken çarşambayı kast ediyor ve doğruyu söylüyor ama erkek bede derken çarşambayı kas ediyor ve yalan söylüyor çünkü çarşamba erkek doğruyu söylüyor ve perşembede yaln konuştuğunua göre cevap perşembe ama yinede kara sizin

aga işte perşembe dedim ya açıklamasınıda yapam :D

perşembe günü karşılaşmışlar; çünkü kadın "dün benim yalan söyleme günümdü" ve erkek de "dün, benim de yalan söyleme günümdü" diyorsa, kadın doğru söylüyordur; çarşamba kadınların yalan günü, perşembe günü de, yani içinde bulundukları gün de erkeklerin yalan söyleme günü olduğu için erkek de yalan olarak, o cevabı vermiştir.

neyse arkadaşlar bukadar cabuk bilceginizi tahmin etmemiştim zorcocuk ilk bilen
zorcocuk msn ekle HOTMAİL.COM MSN RENKLAMI YASAKKKKK

FORUMDA HOTMAİL.COM OLAN MSN ADRESLERININ VERILMESI YASAKTIR DOSTUM BIRAZ KURALLARA UYALIM RENKLAM + HOTMAİL.COM OLAN MSN ADRESLERI YASAKKKKK

Edit by CaN_

neyse arkadaşlar bukadar cabuk bilceginizi tahmin etmemiştim zorcocuk ilk bilen
zorcocuk msn ekle HOTMAİL.COM MSN RENKLAMI YASAKKKKK

FORUMDA HOTMAİL.COM OLAN MSN ADRESLERININ VERILMESI YASAKTIR DOSTUM BIRAZ KURALLARA UYALIM RENKLAM + HOTMAİL.COM OLAN MSN ADRESLERI YASAKKKKK

Edit by CaN_

can tebrıkler tam edıte bastım baktım edıtlemıssın:S

gunleredn persemBe

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri