Şükür, nimeti değil, nimeti vereni görmektir.. ŞibLi
` βэγzα ' Banned 1 Tem 2010 #4 ---> Haftanın Rekor Kıran Fotoğrafı.. Canım benim ya Tesekkürler Kübra
~ Penquén ~ Bayan Üye 4 Tem 2010 #7 ---> Haftanın Rekor Kıran Fotoğrafı.. :19: onLarı Ne Suçu Vardı Kii :19:
~~~SeNa~~ Bayan Üye 5 Tem 2010 #12 ---> Haftanın Rekor Kıran Fotoğrafı.. kıyamam ßn yhaaa TeşekkürLEr..
_ElifNur_ Bayan Üye 5 Tem 2010 #13 ---> Haftanın Rekor Kıran Fotoğrafı.. :19::19::19: etkileyici gerçekten..
sıpsévdyy Banned 16 Tem 2010 #16 ---> Haftanın Rekor Kıran Fotoğrafı.. suçlu insanlar mutlu saglıklı bnlar mtsz :M tskkrler
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 16 Tem 2010 #18 ---> Haftanın Rekor Kıran Fotoğrafı.. Vayy Be Harbiden Çok AnlamlıBi Resimmiş...
CimCime66 Bayan Üye 16 Tem 2010 #19 ---> Haftanın Rekor Kıran Fotoğrafı.. ALLAH'im Sen yardim bu gibi insanLara... Ne kadar Zor bir durum.. ALLAHim aiLeLerinede sabir ve güc versin insALLAH
---> Haftanın Rekor Kıran Fotoğrafı.. ALLAH'im Sen yardim bu gibi insanLara... Ne kadar Zor bir durum.. ALLAHim aiLeLerinede sabir ve güc versin insALLAH