ben hergün alırım... :D
isabell Bayan Üye 5 Şub 2009 #2 ---> Haftada Kaç Defa Duş Alırsınız...? ya hergün yada iki günde bir alırım....
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 5 Şub 2009 #4 ---> Haftada Kaç Defa Duş Alırsınız...? _Σ_®_C_Λ_И_™;1261690' Alıntı: hergün alırım.... Genişletmek için tıkla ... vay kuzen vayy..
---> Haftada Kaç Defa Duş Alırsınız...? _Σ_®_C_Λ_И_™;1261690' Alıntı: hergün alırım.... Genişletmek için tıkla ... vay kuzen vayy..
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 5 Şub 2009 #6 ---> Haftada Kaç Defa Duş Alırsınız...? 5-6 Defa Alıyorum
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 5 Şub 2009 #8 ---> Haftada Kaç Defa Duş Alırsınız...? haftada ıkı kere alıordum ama havalar cok soguk dıe 1 e ındırdım
---> Haftada Kaç Defa Duş Alırsınız...? haftada ıkı kere alıordum ama havalar cok soguk dıe 1 e ındırdım
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #9 ---> Haftada Kaç Defa Duş Alırsınız...? her sabah mutlak alıyorum...
immortaL* Bayan Üye 19 Nis 2011 #11 ---> Haftada Kaç Defa Duş Alırsınız...? Günaşırı alırım. Haftada üç kere yapıyor.
Efser Bayan Üye 11 Tem 2011 #13 ---> Haftada Kaç Defa Duş Alırsınız...? Her gün almak gerek..Mersin sıcağında Allah muhafaza insanda hastalık olur..
---> Haftada Kaç Defa Duş Alırsınız...? Her gün almak gerek..Mersin sıcağında Allah muhafaza insanda hastalık olur..
endLesS Webmaster 11 Tem 2011 #15 ---> Haftada Kaç Defa Duş Alırsınız...? haftada 3 kere yaz aylarında kışları da eylülde vurur kafayı yatarım kalktığımda yaz geliyor zaten gerek yok
---> Haftada Kaç Defa Duş Alırsınız...? haftada 3 kere yaz aylarında kışları da eylülde vurur kafayı yatarım kalktığımda yaz geliyor zaten gerek yok