Hacıosmanoğlu: ESTİ GÜRLEDİ.

'-DamLa

Bayan Üye
Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'da konuşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, federasyon yönetimini ağır dille eleştirirken, "UEFA size ceza verecek" dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Tahkim Kurulu, ‘Şike sahaya yansımadı’ diyor. Peki futbolculara niye ceza verdiniz? Pisliğin boyutu o kadar büyük ki, kokusu artık dünyaya yayıldı. UEFA size ceza verecek" dedi.

"Türk Futbolunun asıl sorun ahlak ve adalet"

“Türk futbolunda gerçekler hiçbir zaman konuşmadı. Türk futbolunun ve kulüplerin çok sorunu var. Türk futbolunun asıl sorunu ahlak ve adalet. Futbolu kirleten emek hırsızlarının korkulu rüyası olacağız. Türk futbolunu kirleten insanları dışarı atmak zorundasınız. Atatürk’ün bir sözü var, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ diyor. Biz 6222 sayılı yasayı çıkardık. Dünyanın en geri kalmış ülkesinde bile olmaz, bir yasa çıkıyorsa bunun arkasında duracaksınız. Yasayı değiştirdik. Sonra uygulamaya geçtik."

"UEFA size ceza verecek"

"Temiz Türk futbolu istiyoruz. Sağır sultan duydu yaşananları. Ben tapeleri okuyorum, duyduklarımdan utanıyorum. Bugünkü papyonlu, simokinli yalaka görüntülerinizi görmeseydim. Ben sadece 2010 – 2011 yılında şampiyonluğun çalındığını söylemedim. Ahlaklı Türk futbolunu oluşturamazsak, bizlerin hizmeti bir anlam taşımaz. O kişiler kulüp başkanlığından ayrılınca dilenciler bile medet umup selam vermeyecekler. Bir gecede 58. maddeyi değiştirdik, değişen 58. madde bile uygulanmadı. Tahkim Kurulu, ‘Şike sahaya yansımadı’ diyor. Peki futbolculara niye ceza verdiniz? Pisliğin boyutu o kadar büyük ki, kokusu artık dünyaya yayıldı. UEFA size ceza verecek. TFF Başkan vekili UEFA’ya gidiyor bizim için iyi geçti diyor. Siz kimsiniz ya kimin tarafısınız? Trabzonspor’un elinden çalınan şampiyonluk var, hırsızlar var, bu mu sizin adalet anlayışınız?"

---> Hacıosmanoğlu: ESTİ GÜRLEDİ.

Dinledim Bende Güzel Konuştu Valla. :R

Tebrik Ediyorum HacıOsmanoğlu'nu

İboo yormaa kendinii bu Federasyon varkennn hiç bişey cıkmaz....

tüpçü başta olduğu sürece bişey olmaz herşey yargıtayla uefaya bağlı ama hiç canınızı sıkmayın herkes gereken cezayı alacak

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri