Kunt10 Anıl*dan sonra sırada h.i.m.e.s.54 semih var Forumun bu efendi ve asık adminini tanımak istiyormusunuz_?
İşte Semih..
RaPizM^^: Hazır olduğunuzda tamam diyin kayıt dicem
h.i.m.e.s.54: Start
RaPizM^^: 3..2..1.. Kayıt
Adminim ilk önce bize vakit ayırdığınız için tşk ederim demicem
direkt konuya geçicem ama yinede tşkler
eet bize biraz kendinizden bahsedermisiniz.. kimdir bu semih gerçi sizi de tanımayan biri varsa atsın kendini bi yerlerden
h.i.m.e.s.54: Şimdi bu soruyu güzel bi sekilde acıklardım ama biraz gizemli bir sekilde cvp vermek istiyorum Merak edenler forumda bulunan kişisel sayfamdan bakabilirler orda benimle ilgili olan hersey yazıyor
RaPizM^^: Ama azıcık bahsetseniz ucundan
h.i.m.e.s.54: peki sakaryalıyım 20 yasındayım sakarya üniv makine bolumu okuyorum 3 senedır 1.sınıftayım.. 1 sene gider gibi yaptım gitmedim 2. sene kaydımı dondurdum sonra kaydımı sildirdim.. sonra tekrar kayıt oldum.busene butun derslere gıtmeye calısıyorum yaz okuluna kaldım o derslerı verip 2. sınıfa gecem ıns
RaPizM^^: SaKaryalıyım dedin bu şirin kenti anlatırmısın biraz bize Gerçi ben gördüm ama görmeyenler için
h.i.m.e.s.54: kımıne gore kucuk kımıne gore buyuk bır yer turkıyede 4.5 ıl harıc nerdeyse butun sehırlerı gezdım kendı sehrımı begenmıs gıbı olmayım ama bır cok sehırde cok guzel denız gol nehır eglence yerlerı alısverısmerkezlerı falan ıste daha bır cok seye sahıp süper bi yer
RaPizM^^: SaKarya eet bncede tam yasanılcak bi yer
h.i.m.e.s.54: Hersey fazlasıyla mevcut tabi ama bide incim olsa yanımda hersey dahada güzellesecek
RaPizM^^: Bilindiği üzere renginiz mavi
Nası gidiyo adminlik Bi ara bırakmıstınız sanırım kulağıma öyle geldi doğrumu
h.i.m.e.s.54: 10 aydır forumdayım geldıkten 1 ay sonra özkan saolsun admınlık gorevıne layık gordu benı sonra admın oldum ıste bazı ozel sebeplerden dolayı sıteye pek gıremedıgım ıcın admınlık görevim son buldu sonra o sorunlarım cozuldukten sonra tekrar admınlıge gerı dondum
RaPizM^^: Eet hayırlı olsun diyelim tekrardan Forumda kime semih desem aldığım cvp forumun en efendi admini buna ne diceksn
h.i.m.e.s.54: saolsun arkadaslar böle düşünmelerıne sevındım efendılıgım belkıde forumdakı suskunlugumdandır.. admınde olsam herkesı kendımle esıt goruyorum kımseye admınmıs gıbı davranmıyorum nasıl desem kımseyle dıalog halınde olmuyorum agırbaslılıgımdan dolayı bole dusunmelerı dogal
RaPizM^^: Bu kadar sevinmek hoş olsa gerek değilmi
h.i.m.e.s.54: eee tabıkıde karsımdakı ınsanın bu dusunlere bürünmesı benı mutlu edıyor
RaPizM^^: 3 kelimeyle semih nası biri_?
h.i.m.e.s.54: Asık,duygusal,romantik
RaPizM^^: Şimdi nickinizin anlamını sorcam ama saflık olur sorarsam
h.i.m.e.s.54: estfrllah saglık olmaz bılmeyenler coktur anlamını bılmeyenlerın rakam harıc kelımelerı tersten okuması yeterlı olacaktır herkesın dıkkatıne himes diyecegınıze tersten soleyın daha hoş olur
RaPizM^^: Sıradaki sorum forumumuzla ilgili DF sizin için ne anlam ifade edio_?
h.i.m.e.s.54: benım ıcın df yıllardır unuttugum mutlululugun gülmemin baslangıc noktası.unuttugum bır cok seyı df ıle yenıden kazandım.
RaPizM^^: Size forumdaki en yakın kişileri sorsam_?
h.i.m.e.s.54: herkesın yerı ayrı ılk ozel kısı tabıkı incim :67: ondan sonra gelenler en samımı kankalarım melih anıl ve eren
RaPizM^^: Peki forumda anlasamadığın tabiri caizse kıl olduğun biri varmı
h.i.m.e.s.54: nıck vermem ama sınır oldugum 4 erkek ve 1 bayan uye var ama öle böle değil acayıp tepem atıyor ama tabı bunu hıc bır zaman bellı etmem sadece ıcımde kalacak bısı hıc bır zamanda dıger uyelerle ayrım yapmam herkes gozumde esıttır
RaPizM^^: Şimdi özel hayata dalsak diorum birazda Gerçi özel die bişi kalmadı inciyle olan askınızı sağır sultan duydu ama nese
h.i.m.e.s.54: askımız okadar buyuk ki duyulmamısına ımkan yok
RaPizM^^: İnci_himes senin için ne anlam ifade ediyo diye sorsam nası bi cvp alırım
h.i.m.e.s.54: A*dan Z*ye herseyim kelimelerle ifade edilemez ki
RaPizM^^: Aslı ile Kerem,Ferhat ile Şirin,Leyla ile Mecnundan sonra İnci ile Semih diyebilirmiyiz
h.i.m.e.s.54: sımdıkı cag nasıl onlardan bahsedıyorsa gelecektekı cagda bızden bahsedebılır o derece
RaPizM^^: Bende forumun sesi olarak konusuyorum ve size mutluluklar diliyorum Tanrım sevenleri hiç ayırmasın
h.i.m.e.s.54: Darısı basına o zmn
RaPizM^^: Tşk ederm Nese kelime oyunu oynayalım birazda şimdi size kelimeler söylicem ve sizde ifade ettiği anlamı sorcam ilk olarak ask
h.i.m.e.s.54: aşk hakkındakı butun cevaplara incim olarak cevap verebılırım cunku ask hakkındakı butun soruların cvpları ıncımde saklı
RaPizM^^: Peki para_?
h.i.m.e.s.54: bende olan ama degerlendıremedıgım bısı
RaPizM^^: Erkeklerin zaafı futbol desem
h.i.m.e.s.54: bır nevı dogru demıs olursun ama onunda cağı yavasca gecıyor ya artık futbol eskısı gıbı tat vermıyor
RaPizM^^: Futbol demişken sormassam olmas
Hangi takım adminim
h.i.m.e.s.54: erkek adamın tuttugu takım nufus kagıdında yazar
sehrımın takımı.. asırı derecede fanatık sakaryasporluyum deplasman dahıl butun maclarına gıderım
RaPizM^^: en azından fb demedn buna da sükür
h.i.m.e.s.54: Büyüklerden GALATASARAYa sempatim var
RaPizM^^: Benimde asırı derecede
öhöömm nese kelime oyununa devam tv desem_?
h.i.m.e.s.54: pc den fazla ızmeleye vakıt bulamadıgım bısı genelde gece 1 ıle 4 arası ızlerım
RaPizM^^: Dostluk_?
h.i.m.e.s.54: oncede dostluk adına cok guzel dusuncelerım vardı can dostum dedıgım ınsanlar sırtımdan vurunce dostluga daır dusuncelerım deıstı ama yenıden dostluk temellerını attım kısacası dostlu tek ıyı gunumde deıl kotu gunumdede yanımda olabılen ınsanları ıfade edıor onlarda bellı zaten
RaPizM^^: Sende bnm gibisin yani üzüldm :s
Peki bu röportajı yapan bndeniz DF üyesi RaPizM^^ desem
h.i.m.e.s.54: RaPizM ArabeskizM olsaydı daha süper olurdu
RaPizM^^: İiymiş
h.i.m.e.s.54: bı aralar aklımdan cok gecıordu arabeskizm dıe deıstırse dıe
RaPizM^^:
Bu yaptığımız röportajlar hakkında ne düşünüyorsun biliyosun inci,hilal,buğra ve anılla röportaj yaptık senden önce senden sonraki isimde bir diğer admin melih Hiç okuma fırsatı buldunmu_?
h.i.m.e.s.54: okudum genelde takıpteyım bızı tanıyanlardan zıyade tanımayan uyelere kendımızı tanıtmak adına guzel bır darısı tum df uyelerının basına..
roportaj yapılan kısı olmak cok guzel bısı bıdaha yapalım desen yıne yaparım
RaPizM^^: ay cok tşk ederm Acaip gurur verici Fikir bnden cıktı tabi
Nese forumda seni en cok mutlu eden sey ne_?
h.i.m.e.s.54: sıtede mutlu eden sey uye sayısının her gecen gun dahada artarak aılemızın genıslemesi
RaPizM^^: Kaç olduk 46binlerdeyiz sanırsam bunun 100bine kadar yolu var
h.i.m.e.s.54: 100 bınlere geldıgını ölmeden gormek nasıp olur ıns
RaPizM^^: a aaa neden ya
h.i.m.e.s.54: okadar uyeye kalbım dayanmaz
Şaka bi yana 100 bın oldugunu dusunmek bıle mutlulu verıcıı sanal da bır soz vardır kımıne gore forum bıze gore aıle dıye buda bole bısı uye sayısı arttıkca ınsan bır mutlu oluyor
RaPizM^^: biz bi aileyiz çok alıstım buraya ya ins hiç kopmayız
h.i.m.e.s.54: alıstım dedınde bı soz var alısmıs kudurmustan beterdır
ben suan kuduruk modundayım
yanı bende cok alıstım sana katılıyorum
RaPizM^^: Sana hobilerini ve fobilerini sorsam bana ne dersn semih_?
h.i.m.e.s.54: ben ole sosyal bır ınsan degılım ya kendımı ıncıye adadım 24 saatın 28 saatını onla konusup onla yazısarak ask dolu yasıorum bazende pc de tkılıyorum bırde gecelerı sehır yuruyusu yapıyor futbol sezonuda kapandı maclarda yok suanlık hobım evde durmak ole ahım sahım fobılerım yoktur ama fobılerım bazı ınsanların karaktelerı olablıyor en buyuk fobım yalan yalanı asla affetmem asırı derecede hassasım bu konuda
RaPizM^^: Ah yalan ah Son olarak DF üyelerine ve bu röportajı okuyacaklara msjınızı alıım
h.i.m.e.s.54: yazılcak cok sey var ama kısacası bu aılenın kıymetı bılsınler bı ınsan bence bu aıleyle bıle mutlu olmayı bılmelı gelın bos zamanınızı forumda konu acarak paylasım yaparak konuları takıp ederek degerlendırın
RaPizM^^: Çok tşk ederm röportaj teklifimi kırmayıp bnmle röportaj yaptığın için
h.i.m.e.s.54: benım ıcın buyuk bır keyıftı sonucta buda forumla ılgılı o yuzden roportaj ısı falan olursa ben hep burdayım
randevuya falan gerek yok tşkrler umarım okuyan arkadaslar keyıf alır
RaPizM^^: Ondan süpheniz olmasın
Keeessstiiikkkk
İşte Semih..
RaPizM^^: Hazır olduğunuzda tamam diyin kayıt dicem
h.i.m.e.s.54: Start
RaPizM^^: 3..2..1.. Kayıt
Adminim ilk önce bize vakit ayırdığınız için tşk ederim demicem
eet bize biraz kendinizden bahsedermisiniz.. kimdir bu semih gerçi sizi de tanımayan biri varsa atsın kendini bi yerlerden
h.i.m.e.s.54: Şimdi bu soruyu güzel bi sekilde acıklardım ama biraz gizemli bir sekilde cvp vermek istiyorum Merak edenler forumda bulunan kişisel sayfamdan bakabilirler orda benimle ilgili olan hersey yazıyor
RaPizM^^: Ama azıcık bahsetseniz ucundan
h.i.m.e.s.54: peki sakaryalıyım 20 yasındayım sakarya üniv makine bolumu okuyorum 3 senedır 1.sınıftayım.. 1 sene gider gibi yaptım gitmedim 2. sene kaydımı dondurdum sonra kaydımı sildirdim.. sonra tekrar kayıt oldum.busene butun derslere gıtmeye calısıyorum yaz okuluna kaldım o derslerı verip 2. sınıfa gecem ıns
RaPizM^^: SaKaryalıyım dedin bu şirin kenti anlatırmısın biraz bize Gerçi ben gördüm ama görmeyenler için
h.i.m.e.s.54: kımıne gore kucuk kımıne gore buyuk bır yer turkıyede 4.5 ıl harıc nerdeyse butun sehırlerı gezdım kendı sehrımı begenmıs gıbı olmayım ama bır cok sehırde cok guzel denız gol nehır eglence yerlerı alısverısmerkezlerı falan ıste daha bır cok seye sahıp süper bi yer
RaPizM^^: SaKarya eet bncede tam yasanılcak bi yer
h.i.m.e.s.54: Hersey fazlasıyla mevcut tabi ama bide incim olsa yanımda hersey dahada güzellesecek
RaPizM^^: Bilindiği üzere renginiz mavi
h.i.m.e.s.54: 10 aydır forumdayım geldıkten 1 ay sonra özkan saolsun admınlık gorevıne layık gordu benı sonra admın oldum ıste bazı ozel sebeplerden dolayı sıteye pek gıremedıgım ıcın admınlık görevim son buldu sonra o sorunlarım cozuldukten sonra tekrar admınlıge gerı dondum
RaPizM^^: Eet hayırlı olsun diyelim tekrardan Forumda kime semih desem aldığım cvp forumun en efendi admini buna ne diceksn
h.i.m.e.s.54: saolsun arkadaslar böle düşünmelerıne sevındım efendılıgım belkıde forumdakı suskunlugumdandır.. admınde olsam herkesı kendımle esıt goruyorum kımseye admınmıs gıbı davranmıyorum nasıl desem kımseyle dıalog halınde olmuyorum agırbaslılıgımdan dolayı bole dusunmelerı dogal
RaPizM^^: Bu kadar sevinmek hoş olsa gerek değilmi
h.i.m.e.s.54: eee tabıkıde karsımdakı ınsanın bu dusunlere bürünmesı benı mutlu edıyor
RaPizM^^: 3 kelimeyle semih nası biri_?
h.i.m.e.s.54: Asık,duygusal,romantik
RaPizM^^: Şimdi nickinizin anlamını sorcam ama saflık olur sorarsam
h.i.m.e.s.54: estfrllah saglık olmaz bılmeyenler coktur anlamını bılmeyenlerın rakam harıc kelımelerı tersten okuması yeterlı olacaktır herkesın dıkkatıne himes diyecegınıze tersten soleyın daha hoş olur
RaPizM^^: Sıradaki sorum forumumuzla ilgili DF sizin için ne anlam ifade edio_?
h.i.m.e.s.54: benım ıcın df yıllardır unuttugum mutlululugun gülmemin baslangıc noktası.unuttugum bır cok seyı df ıle yenıden kazandım.
RaPizM^^: Size forumdaki en yakın kişileri sorsam_?
h.i.m.e.s.54: herkesın yerı ayrı ılk ozel kısı tabıkı incim :67: ondan sonra gelenler en samımı kankalarım melih anıl ve eren
RaPizM^^: Peki forumda anlasamadığın tabiri caizse kıl olduğun biri varmı
h.i.m.e.s.54: nıck vermem ama sınır oldugum 4 erkek ve 1 bayan uye var ama öle böle değil acayıp tepem atıyor ama tabı bunu hıc bır zaman bellı etmem sadece ıcımde kalacak bısı hıc bır zamanda dıger uyelerle ayrım yapmam herkes gozumde esıttır
RaPizM^^: Şimdi özel hayata dalsak diorum birazda Gerçi özel die bişi kalmadı inciyle olan askınızı sağır sultan duydu ama nese
h.i.m.e.s.54: askımız okadar buyuk ki duyulmamısına ımkan yok
RaPizM^^: İnci_himes senin için ne anlam ifade ediyo diye sorsam nası bi cvp alırım
h.i.m.e.s.54: A*dan Z*ye herseyim kelimelerle ifade edilemez ki
RaPizM^^: Aslı ile Kerem,Ferhat ile Şirin,Leyla ile Mecnundan sonra İnci ile Semih diyebilirmiyiz
h.i.m.e.s.54: sımdıkı cag nasıl onlardan bahsedıyorsa gelecektekı cagda bızden bahsedebılır o derece
RaPizM^^: Bende forumun sesi olarak konusuyorum ve size mutluluklar diliyorum Tanrım sevenleri hiç ayırmasın
h.i.m.e.s.54: Darısı basına o zmn
RaPizM^^: Tşk ederm Nese kelime oyunu oynayalım birazda şimdi size kelimeler söylicem ve sizde ifade ettiği anlamı sorcam ilk olarak ask
h.i.m.e.s.54: aşk hakkındakı butun cevaplara incim olarak cevap verebılırım cunku ask hakkındakı butun soruların cvpları ıncımde saklı
RaPizM^^: Peki para_?
h.i.m.e.s.54: bende olan ama degerlendıremedıgım bısı
RaPizM^^: Erkeklerin zaafı futbol desem
h.i.m.e.s.54: bır nevı dogru demıs olursun ama onunda cağı yavasca gecıyor ya artık futbol eskısı gıbı tat vermıyor
RaPizM^^: Futbol demişken sormassam olmas
h.i.m.e.s.54: erkek adamın tuttugu takım nufus kagıdında yazar
RaPizM^^: en azından fb demedn buna da sükür
h.i.m.e.s.54: Büyüklerden GALATASARAYa sempatim var
RaPizM^^: Benimde asırı derecede
h.i.m.e.s.54: pc den fazla ızmeleye vakıt bulamadıgım bısı genelde gece 1 ıle 4 arası ızlerım
RaPizM^^: Dostluk_?
h.i.m.e.s.54: oncede dostluk adına cok guzel dusuncelerım vardı can dostum dedıgım ınsanlar sırtımdan vurunce dostluga daır dusuncelerım deıstı ama yenıden dostluk temellerını attım kısacası dostlu tek ıyı gunumde deıl kotu gunumdede yanımda olabılen ınsanları ıfade edıor onlarda bellı zaten
RaPizM^^: Sende bnm gibisin yani üzüldm :s
Peki bu röportajı yapan bndeniz DF üyesi RaPizM^^ desem
h.i.m.e.s.54: RaPizM ArabeskizM olsaydı daha süper olurdu
RaPizM^^: İiymiş
h.i.m.e.s.54: bı aralar aklımdan cok gecıordu arabeskizm dıe deıstırse dıe
RaPizM^^:
h.i.m.e.s.54: okudum genelde takıpteyım bızı tanıyanlardan zıyade tanımayan uyelere kendımızı tanıtmak adına guzel bır darısı tum df uyelerının basına..
RaPizM^^: ay cok tşk ederm Acaip gurur verici Fikir bnden cıktı tabi
h.i.m.e.s.54: sıtede mutlu eden sey uye sayısının her gecen gun dahada artarak aılemızın genıslemesi
RaPizM^^: Kaç olduk 46binlerdeyiz sanırsam bunun 100bine kadar yolu var
h.i.m.e.s.54: 100 bınlere geldıgını ölmeden gormek nasıp olur ıns
RaPizM^^: a aaa neden ya
h.i.m.e.s.54: okadar uyeye kalbım dayanmaz
RaPizM^^: biz bi aileyiz çok alıstım buraya ya ins hiç kopmayız
h.i.m.e.s.54: alıstım dedınde bı soz var alısmıs kudurmustan beterdır
RaPizM^^: Sana hobilerini ve fobilerini sorsam bana ne dersn semih_?
h.i.m.e.s.54: ben ole sosyal bır ınsan degılım ya kendımı ıncıye adadım 24 saatın 28 saatını onla konusup onla yazısarak ask dolu yasıorum bazende pc de tkılıyorum bırde gecelerı sehır yuruyusu yapıyor futbol sezonuda kapandı maclarda yok suanlık hobım evde durmak ole ahım sahım fobılerım yoktur ama fobılerım bazı ınsanların karaktelerı olablıyor en buyuk fobım yalan yalanı asla affetmem asırı derecede hassasım bu konuda
RaPizM^^: Ah yalan ah Son olarak DF üyelerine ve bu röportajı okuyacaklara msjınızı alıım
h.i.m.e.s.54: yazılcak cok sey var ama kısacası bu aılenın kıymetı bılsınler bı ınsan bence bu aıleyle bıle mutlu olmayı bılmelı gelın bos zamanınızı forumda konu acarak paylasım yaparak konuları takıp ederek degerlendırın
RaPizM^^: Çok tşk ederm röportaj teklifimi kırmayıp bnmle röportaj yaptığın için
h.i.m.e.s.54: benım ıcın buyuk bır keyıftı sonucta buda forumla ılgılı o yuzden roportaj ısı falan olursa ben hep burdayım
RaPizM^^: Ondan süpheniz olmasın
Keeessstiiikkkk
Son düzenleme: