Gōякзм
Kayıtlı Üye
"GYAN İÇİN EN İYİ TEKLİF F.BAHÇE'DEN"
Rennes menajeri Dreossi açıkladı: Fenerbahçe Gyan için 12 milyon Euro verdi. Bu fiyata transferin zor olduğunu söyledik. Ama kapıyı kapatmadık. 15 milyon Euro verirlerse yine görüşürüz.
Fenerbahçe'nin talip olduğu Ganalı golcü Gyan Asamoah transferinde dün en resmi ağızdan açıklama geldi. Rennes Kulübü Menajeri Pierre Dreossi, Fransız Foot1 sitesine yaptığı açıklamada sarılacivertli yöneticilerle görüşme yapıldığını doğruladı. Dreossi "Fenerbahçeli yöneticilerle telefonda konuştum. 12 milyon Euro'luk bir teklif sundular. Onlara transferin bu fiyata gerçekleşmesinin zor olduğunu söyledim. Ancak kapıyı tam anlamıyla kapatmadık. 15 milyon Euro teklif ederlerse tekrar görüşebiliriz. Tabii ki arzumuz Gyan'ın takımda kalması" dedi.
Öte yandan Gyan transferini yakından ilgilendiren Chelsea- Torres flörtü sona ermek üzere. İspanyol futbolcunun önceki gün çekilen MR'ında kasığında yırtık tespit edildi. Torres'in yeni sezona kadar dinlenmesi gerektiği ifade edilirken, tam hazır olmasının 2 ayı bulabileceği kaydedildi. Bu son gelişme üzerine Liverpool'un Gyan Asamoah transferinde herhangi bir adım atması beklenmiyor.
EN İYİ TEKLİF FENERBAHÇE'DEN
Fransız medyasındaki yorumlara göre ise, Gyan Asamoah Rennes'den ayrılmaya çok yakın. Güney Afrika'daki Dünya Kupası'nda adından söz ettiren Ganalı'ya Premier Lig ekipleri West Ham ve Sunderland'den de teklifler olduğu, en iyi fiyatın ise Fenerbahçe tarafından verildiği bildirildi.