güzelmelek
Bayan Üye
merhabalar ben hatice kahverengi gözlü kahverengi saçlı çok zayıf uzun boylu kısa saçlı bi genç bi bayanım:2::2::2: saçlarımı emo tarzı kestirdim jölem var ama nadir kullanıyorum :3::3:saçlarımı emo tarzı kestirdiğim için kız arkadaşlarım çok havalı oldun süper olmuş saçların dediler ve gülmeye başladılar benim derya ve yasemin adlı arkadaşlarımda emo tarzı kestirmişler saçlarını yasemin hemen dediki özenti dedi ve bazı günler saçlarıma jöleyi çok sürmüştüm kafam ağrımaya başladı ve saçlarımı çok diktim saçlarım diken diken olmuştu hahahahahahahahahahahahahahaha:151::151::151::151::151::151:hahhahhahhah süper olmuştum annem benden korkmuş gece rüyasına girmişim gözlerim açık kahverengi tonlarında bi renk ve çabuk sıkılırım bir şeyden ve hemen aşık olabilirim sevdiğim insana bağlandığım insana bir sürü umut vaadederim ve ve hiç kolay bırakmam çok çabuk kanım ısınır chat yapmaktan yeni yeni kişilerle tanışmaktan müzik dinlemekten hoşlanırım sevdiğim müzik türleri farketmiyo :172::172::172::172::172: 28 kasımda doğdum ve 28 kasıma az kaldı ve en sevdiğim kitap türleri roman şiir romantik kitaplardır :192::192::192::192: ve çok komik şeyler yaparım herkez güler bana çok komik bi yapım var çok alınganım çok narinim havalıyım iki kardeşiz böceklerden nefret ederim böcekleri görünce bende tik oluşuyor hayatda bana acımasız yüzünü gösterdi sabırlıyımdır ve mikrop korkum var ve imanlıyım allah korkusu var bende eğlenmektende hoşlanıyorum maceracı bi ruhumda var