Çok şaşırdım profilimde yazmadığı için beklemiyordum xDGüzel bakışınız,nezaketiniz,insancıllığınızla o kadar değerlisiniz ki..
İyi ki Doğdunuz,Nice Yıllara
Kalbimiz sizinle
Teşekkür ederim xDEneeeeeee en sevdim Adminin Dogum gùnü ))) Nice Senelere ashli bu arada kac yasina girdin kulagima söyle sen :d
Saol hemşom inşallah mutlu geçicek xDmutlu yıllar hemsom
Ne güzel söledin çok saol cnm :106:bu gün kimin doğum günüymüş amanin amann
bu gün 30 ekimmmm
hayata bu gün ilk kez gözlerini açtığın zaman.
gelişin ağalayarak olmuş ama hayatının sonuna kadar gülerek geçer umarımm.
aslı doğğum günün kutlu olsun
nice sağlıklı güzel yıllar geçir
Çok saol ali düşüncen için de xDŞu sanalda tanıdığım en hanımefendi insansın.
Doğum günün kutlu olsun aslı, nice mutlu yıllara.
Mahcup ettiniz güzel cümlelerinizle tekrar teşekkürler xDKadir'in başlığından kopya çektim)
Hep mutluluk ve tebessüm dolsun hayatınız..Siz insanı sevdiniz,biz de sizi..Siz alçakgönüllü idiniz,biz varlığınızla onur duyduk..
Bir su misali dingin,bir doğa misali duru,bir ev misali yuva verir gibiydiniz..
Asıl teşekkürler bizden adminim..
Sen benim odadaki kedi resimleri, stickerları, kedi çizimleri oyuncakları herbişiyi görme demek ki :11:Aslııı. Doğum günün kutlu olsun. Nice senelere hep beraber
Al buda hediyen. Yolda buldum imzana koy. İmzandaki kediden daha sempatik duruyo.
Teşekkür ediyorum buğracım inşallah mutlu seneler geçiricem xDEneeeee kimin doğum günüymüş bugün p
Doğum gününü kutlar nice mutlu seneler geçirmeni dilerim aslı adminim
Teşekkürler güzel dileklerin için pDogum gunun kutlu olsun Ashli nice senelere ins. sevdiklerinle beraber.
Saol ahmet ama çıkmamış yine senin dalgınlığına gelmiştir :11:Doğrum Günün Kutlu Olsun Aslı.
Nice Senelere
Oynadıkça Bizleri Hatırlarsın
Tabi tabi ben bozdum demi xDBozmuşsudur hemen oyüzden gözükmüyordur.Yenisini aldım Buyur xD
Saol cnm :106:Doğum günün kutlu olsun Aslı
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.