Güzel yada çirkin kavramlarına nasıl karar veriyoruz!?

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
Yakışıklı ya da çirkin kavramlarına nasıl karar veriyoruz? Belki de çirkin olan yakışıklıdır.

Ya da güzel olan çirkindir, onu güzel yapan mavi gözler mi? Belki de ela daha güzeldir. Mavi göz az bulunur ,o yüzden mi güzeldir?

Az bulunan güzel olmalı mıdır ya da güzel olan mıdır, yoksa farklı olan mıdır. Farklı olan güzel olan mıdır??

güzellik tamamen göreceli bir kavramdır. sonuçta kimine çok çirkin gelen bir insan bir diğerine çok güzel görünebiliyor ki bunun sanırım elektirikle alakası var. hiç tanımadığın bir insana ilk baktığında beğenmeyebilirsin ama tanıdıkça ve kişiliği hoşuna gittikçe gözüne daha bir güzel görünüyor. yada tam tersi bir durum söz konusu olabiliyor. sanırım bu tamamen insanların frekans uyumu ile alakalı bir durum. diğer bir açıdan en azından benim gözlemlediğim genel olarak insanlar kendi görünümlerine daha yakın olan insanları daha güzel bulabiliyor.

sonuç olarak; ne renk olursa kaşın gözün karşındakinin gördüğüdür rengin ve hissettiğin kadar güzelsindir =)

Sizin Düşünceleriniz?

---> Güzel yada çirkin kavramlarına nasıl karar veriyoruz!?

güzeliik göreceli kavramdır ama güzel sayılabilmek için vucut hatları omuz genişliği boy bacakların uzunluğu yüz hatları vs. kadında ve erkekte farklı ölçüleri vardır bildiğim kadarıyla erkeğin omuz genişliği başın yana yatmış uzunluğunun iki katı olması gerekiyor ki fazlası güzel olarak kabul edilmiyor güzellik estetik ve oranlarla da alakalıdır.Diğerlerinden farklı olmak konusunda da benim gözlerim de mavi ama bu benim yakışıklı olduğum anlamına gelmez ama eğer güzel ve orantılı bir yüze sahipsem bu beni güzel yüzü olan biri yapabilir fakat ne kadar da güzel yüzlü biri olsamda eğer kelsem bu da yeterli değildir güzel olmak için...
birini sevmek çok büyük bi yetenek değildir yada kendine aşık etmek,bana göre dünya da herkese herkese aşık olabilir dün sabah bankamatikte para çekerken göz göze geldiğin bi kızla belki başkla bi yerde başka bi şekilde tanışsan sen onu oda seni sevebilir.Benim için güzellikte en önemli etken gözlerdir , renk önemli değil gözler bakmayı bilsin yürek zaten sevmeyi öğrenir..

güzeliik göreceli kavramdır ama güzel sayılabilmek için vucut hatları omuz genişliği boy bacakların uzunluğu yüz hatları vs. kadında ve erkekte farklı ölçüleri vardır bildiğim kadarıyla erkeğin omuz genişliği başın yana yatmış uzunluğunun iki katı olması gerekiyor ki fazlası güzel olarak kabul edilmiyor güzellik estetik ve oranlarla da alakalıdır.Diğerlerinden farklı olmak konusunda da benim gözlerim de mavi ama bu benim yakışıklı olduğum anlamına gelmez ama eğer güzel ve orantılı bir yüze sahipsem bu beni güzel yüzü olan biri yapabilir fakat ne kadar da güzel yüzlü biri olsamda eğer kelsem bu da yeterli değildir güzel olmak için...
birini sevmek çok büyük bi yetenek değildir yada kendine aşık etmek,bana göre dünya da herkese herkese aşık olabilir dün sabah bankamatikte para çekerken göz göze geldiğin bi kızla belki başkla bi yerde başka bi şekilde tanışsan sen onu oda seni sevebilir.Benim için güzellikte en önemli etken gözlerdir , renk önemli değil gözler bakmayı bilsin yürek zaten sevmeyi öğrenir..

gözler bakmayı bilsin yürek zaten sevmeyi öğrenir..

Wuwww.Müthişti..

TEq qelimeyle yada Kısaca,

Hoşumuza qittimi sevdikmi sevmedikmi..BUNA GÖRE..:D

İmzamdaki söz bunun cevabıdır...

Tercümesi "Güzellik bakmasını bilen gözlerdedir..."

dış görünüş olarak karar verilior amma velakinn insanın asıl değeri konuştukça anlaşılıorr

gözlerini alamadığın zaman senn için güzeldir :)

diğer insanlardan çok üstün,görünüşe sahip....
hali tavrı,çok başka...diğer insanlardan çok farklı ve çok dikkat çeken...
kolay kolay gözlerimizi ayıramayacağımız kişiler.güzeldir bence.......
çirkin ise......ne yüzü çirkinler var,hiç umursamazsın,o kadar şekerdirki..alıp içine sokasın gelir.....

güzeLLik öLcüLeri oLsada göreceLidir.. bana cok yakisikLi görünen bi adam kiz kardesime cok itici cirkin geLiyor meseLa..

ve evet sevmek icin bakmak gerek.. baktiginda kaLbine dokunabiLmek gerek.. guzeLmis cirkinmis bunun önemi yok.. yani bence..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri