güzel sözler 2012

'Gülümse

:D
Prenses
SENİ öLüMüNE SEVİYORUM.

Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen, yere her düşen yağmur damlasını tutmaya çalış Tutabildiklerin senin sevgin tutamadıkların sa, benim sana olan sevgim!

SENİ HER öZLEDİĞİMDE KALBİME BİR YILDIZ çİZDİM. SENİ NE KADAR öZLEDİĞİMİ BİLMEK İSTERSEN: BİR GöK YüZüNE SAHİBİM!

SENİ DüŞüNMEK GüZEL ŞEY. SENİ DüŞüNMEK üMİTLİ ŞEY. DüNYANIN EN GüZEL SESİNDEN EN GüZEL ŞARKIYI DİNLEMEK GİBİ BİR ŞEY.

Seni çok Seviyorum Bir tanem Aşkım benim Canımın içi Sevdalım...!

Seni ben değil sevgilim ! Gözlerim sevdi, onlar seçti, onlar beğendi. Bırakıp gittiysen bana ne Bırak onlar ağlasın...

Sen ve ben olabilir mi acaba, bilmem ki ne olacak kalbim buna nasıl dayanacak.........

Sen sevgi nedir bilmezsin ki... Hiç sevmedin... Ağla ağlayabildiğin kadar, bütün güzellikler sende aşk bendedir.

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen eğer,o seni seven de sana "aşkını" söylemeyecek kadar gururludur!!!!!

SEN SENİ DüŞüN KİMSEYİ DüŞüNME, SEN SANA GüVEN KİMSEYE GüVENME, SEN SENİ SEV KİMSEYİ SEVME.

Sen hiç denizlerin dibine bakınca yemyeşil ormanları gördün mü? imkansız deme çünkü ben senin gözlerinde her şeyi görüyorum.

Sen Güllere özenme Güller sana özensin üzme tatlı canını sen Güllerden Güzelsin, Sevgi kadar özgür, özgürlük kadar özelsin. Gülümse çünkü sen her şeye Değersin!

SEN GüLLER KADAR GüZEL AMA ONLAR KADAR DİKENLİ OLMA...

Sen gözlerimde iki damla yaş olmuş olsaydın , seni kaybetmemek için ömür boyu ağlamazdım.

SEN GELMESENDE YİNE ; GECEYİ KORKARIM SAçIN YERİNE BELKİ SEN KIRGIN ; BELKİ SEN YARALI AŞKIN SAĞANAĞINA YAKALANIRSAN EĞER KALBİME SIĞIRSIN , İNAN BUNA DEĞER.

SEN DUDAĞIMDA BİR GüLüçüKSüN YüREĞİMDE BİR ATEŞ GöZLERİMDEN AKAN YAŞIM AMMA SEN HER ZAMAN KüçüCüK KALBİMDE BİR PARCASIN-SENİ SEVMİŞTİM YA.

Sen çölde bir gül olsan seni göz yaşlarımla sularım Sen bağrımdaki son nefes olsan bir daha nefes almam Sen hayatımın sonu olsan korkmadan ölmeye razı olurum.

Sen benim için uzaktan beklenen mektup, mahkumun göremediği bayram, sağırın duyamadığı türkü, askerin çıkamadığı hafta sonu izni, gülün bitemediği toprak gibisin.

Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti..çünkü sen benim için daima teksin.

Sarı giyer güneş olursun, mavi giyer deniz olursun, siyah giyer matem olursun, kim bilir belki bir gün, beyaz giyer benim olursun.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri