Güzel güzel fıkralar

rapor

Kayıtlı Üye
Temel ve Toyota

>Japon' un biri Rizede bir kahveye girmis ve herkese kafa tutmus:
>- Var mi aranizda delikanli, varsa ciksin disari! Temel kapiya dogru
>yürümüs:
>- Çikiyorum ulan, gorelim bakalim erkekligini!
>Birkac dakika sonra Temel agzi burnu dagilmis bir vaziyette kahveye geri
>dönmüs.
>Pesinden de Japon kasilarak içeri girmis. Temel'i göstererek:
>- Ona Toyokumi ustanin "katakori" teknigiyle vurdum..
>Ertesi gün Japon yine gelmis.
>Yine meydan okuma. Yine Temel'den rest.
>Ve birkac dakika sonra kapida yine agzi burnu dagilmis bir Temel!
>Ve pesinden kasilarak yaptigi oyunu aciklayan Japon:
>- Ona Kuyotomi ustanin "kihotomi" teknigiyle vurdum.
>Bu böylece bir hafta devam etmis.
>Ve sekizinci gün Japon yine kahveye gelip, yine herkese kafa tutmus.
>Japonun restini goren yine Temel olmus tabii.
>Birkaç dakika sonra herkes surati dagilmis bir Temel beklerken bu defa Japon
>her tarafi kanlar içinde kapida belirmis! Temel de hemen arkasindan girmis
>içeriye,
>Japon'u gösterek gülümsemis:
>
>- Ona Toyota'nin krikosuyla vurdum...

Sevgili oglum Temel,
Senin hizli okuyamadigini bildigim icin bu mektubu yavas yavas yaziyorum.Artik, senin buyuk sehre gittigin sirada
yasadigimiz evde yasamiyoruz. Baban bir gazetede, insanlarin basina genellikle evlerinin 2 km civarindaki bolgelerde kaza
geldigini okumus; o yuzden tasindik. Sana yeni adresi veremiyorum cunku yeni evimizde bizden once oturan hemsehrilerimiz,
tasininca adresleri degismesin diye kapi numarasini sokup goturmusler.
Bu evde garip bir camasir makinasi var. Gecen gun icine 4 gomlek koydum, calistirmak icin duvardaki zinciri cektigimden beri bir
daha o gomlekleri gormedim.
Gecen hafta sadece iki kez yagmur yagdi. ilki 3 gun surdu; ikincisi ise dort gun.
Benden istedigin yelegi postaya verdim, ancak halan, o koca dugmelerle paketin cok agir olacagini soyledi; o yuzden dugmeleri
kopartip yelegin cebine koyduk. Orada bulabilirsin.
Sevgiler,
Annen
(Safinaz)
NOT : Sana biraz da para gonderecektim ama zarfi bir kere yapistirmis bulundum.

Temel pilot olmuş ilk uçuşunda uçagı havalandırmış belli bir süre sonra sol motor arıza yapar uçak sallanmaya başlar yolcular panikler bağırmalar çığliklar temel hemen anons yapar. Sayın yolculara panik yapmayın beş dakkaya kadar herşey yoluna girecek der. Yolcular bir parça rahatlar bi yarım saat sonra diğer motor da arıza yapar uçak sallanmaya başlar.yolcular yine panikler çığliklar bağırmalar temel bakar durum kötü anaon yapmaya başlar.yolcular rahatlasın diye. Sayın yolcular eşhedüenleilahi...........

KABADAYI TEMEL
temel bir zamanlar çok kabadayılık yaparmış evlerinin önündeki işkembeciye gider ortalığı dağıtırmış bir gün işkembeci temelin geldiğini görünce işkembesine ilaç atmış tuvaletede tuvalet bozuktur yazmış temel işkembeyi içmiş tuvaleti gelmiş tuvalet nerde diye sormuş adama adamda tuvalet arızalı demiş en yakın tuvalet 1,2 km ilerde demiş temel yola düşmüş giderken adamın biri sormuş buralarda meşur bir işkembeci varmış nerede acaba diye sormuş temelde şu sarı şeridi takip edersan bulursun demiş

TEMEL VE AKLI
temel takımları giyer we her sabah işe böyle gider.ama hemen geri döner ıslak bir şekilde..? karısı sorar ula temel hayırdur?temel bilmiyrum karıcıgum sigara söndürürken oluyda..karısı sorar nasul oluydatemel sigarayı denuze atıyrum sönsün diye üstüne basıyrum bende anlamıyrum karıcuğum

KAYNANA
temelin birgün evi yanmış neyse temel evdeki herkesi kurtarmış ama temel eve devamlı girip çıkıyormuş temele sormuşlar neden girip çıkıyorsun evde kimse kalmadı demişler temel anlı terler içinde cevap verir içerde kaynanam var iyi pişsin diye onu çeviyorum

Temel ve dursun yaz tatillerinde Antarktika’ya gitmeye karar vermişler. Uzun bir yolculuktan sonra buzlar diyarına varmışlar. Bir rehber bulamadıklarından kendileri gezmişler uzun buz ovalarını. ertesi sabah bir rehberle anlaşarak kıtanın en güzel yerlerini rehber eşliğinde gezip merak ettiklerini soruyorlarmış. Bir ara Temel rehbere seslenerek
- "pardon burada hiç beyaz kadın var mı" diye sormuş, rehber
- "tabiki var, buradaki kadınların yüzde doksanı beyazdır" demiş.
- "peki siyah kadın var mi?"
- "eh bir kaç tane var bu civarda"
- "pekİ siyah beyaz kadın var mı" rehber son derece şaşkın bir şekilde
- "tabiki hayır ben hiçbir yerde rastlamadım böyle kadına" cevaptan hiç de hoşnut kalmayan Temel Dursun’a dönerek
- "ula dursun yoksa dün akşamkiler penguen miydi?????".

Ocak
Temel Ile Dursun Ayni Yerde Askerlik Yapiyorlarmiş Dursun Izinden Dönmüş. Temel Sormuşşş.-ula Tursun Memlekette Ne Var Ne Yokk.dursun-hiç Pirşey Yoktur.temel Ula Hiçmi Pişi Yokk -dursun Haaaa Sizin Kedi öldi.der-temel Yapma Ya Pizim Kedi öldimi Tursun. Hii Sizin Köpekten Pir Gün önce öldii Temel Olum Bizim Köpektemi öldi Hiii Sizin Atin Kemikleri Boğazine Durdu öldi Ya Bizim Attami öldiii.hiii Babanin Cenazesini Taşayamadi Oda öldii Uyyy Babamdami öldü Uşağum Hiii Ananin ölimine Dayanamadi Oda öldüüü ... Vay Vay Anamda öldi Heee Olum Tursun Desene Bizim Ocak Hepten Sönmüşş -dursunnn- Valla Ben Gelirken Hala Yaniyidi şimdi Söndimi Pilmemmm

Temel' e ikramiyeden büyük miktarda para çıkar ve imajını değiştirmek ister.İlk önce gözlük almaya karar verir.Gözlükçüden kaliteli bir gözlük ister,gözlüğü takar ve fiatını sorar 10 Milyon cevabını alınca bu gözlük yakışmadı diyerek başka gözlük dener fiatı sorar 100 Milyon lafına da karşılık yakışmadığını soyler.Gözlükçü çelik kasa da saklı dünyada benzeri olmadığını söylediği gözlüğü çıkarır. Temel gözlüğü takar hoşuna gider.Çünkü gözlükçü karşısında çıplak durmaktadır.Etrafına bakar tüm insanlar çıplak gözükmektedir.Gözlüğü 100 Milyar'a satın alır evin yolunu tutar Fadimeye hava atacaktır.Eve girince köyden hemşerisi Dursun misafir gelmiştir fakat Fadime ile Dursun'u çıplak görmektedir.gözlüğü çıkarır yine çıplak görmektedir.Gözlüğü takar çıplak,çıkarır çıplak sinirlenip gözlüğü ayaklarının altına alır ve kırar ne çabuk bozuldu der.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri