Güzel Bir Dündü Cuma :)

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Bir gün okula gittim.3.dersten sonra tüyüp yarım gün yok yazılacaktım,çünkü devamsızlığım 3 gündü.Baktım kapıda görevli adam var.Geçiyordum.Olum nereye gidiyorsun sen dedi ? Kafamın estiği yere dedim.Şimdi kafa mafa bırakmam sende gir lan içeri dedi.Uzatmadım köpürdüm ama durdum içeride.And içtim eninde sonunda kaçıcam diye..Arka kapı genelde açık olurdu.Gittim baktım kilitli.Demirlerin de uçları sivri.Tırmanayım derken ayağım içine girdi.Baktım ayağımdan kan geliyor.Yoldan geçen herhangi birinden mendil istedim.Sağolsun verdi,kanı durdurdum :D Yine en baştaki kapıya geldim.Gidebilir miyim ayağım kanıyor dedim.Şurada ki hocalardan izin kağıdı al dedi.O kadar vaktim yok ulan tetanoz olucam dedim.Benimle düzgün konuşursan bırakırım dedi.Hadi ama...dedim.Yan kapıya git çocuklar çıkarırlar,kimseye çaktırmadan çık git dedi.Tamam dedim,çıktım.Baktım ayak hala kanamaya devam...Arkadaşıma mesaj çektim gel diye..Tuvalete gidiyorum diye çıkmış derhal benim yanıma :D Neyse gittik tetanoz filan oldum işte :D Bugün Cuma ve olayın neticesi itibariyle hala acı devam etmekte :D Bunun üstüne gelen bir de manita kavgası tuz biber olarak yaramı daha da kanattı :D

---> Güzel Bir Dündü Cuma :)

Haha :D

Okurken ßaya Güldüm :D

"And" İçtin demek :D

Güzel Günmüş .

Tesekkürler . :D

vay be, sen dışarı çıkmak için ayağını kanat, arkadaşın dakkasında dışarı çıksın ne adaletsiz bir dünya :D

geçmiş olsun ayrıca

HiRa arkadaşım çıktı ama o da benim gibi tırmanmak istedi ve o tırmanabildi ama ben çakıldım küüüttt :D :D

Reiisss gül bol bol :)) Her yiğidin bir gülüşü vardır haa :D :D

Kalır Cansu kalırrr :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri