Salvo
Kayıtlı Üye
KOMŞU ÜLKE GÜRCİSTAN KEŞFİ
Tur Tarihleri
1. TUR: 27 / 29 HAZİRAN 2008
2. TUR: 18 / 20 TEMMUZ 2008
3. TUR: 01 / 03 AĞUSTOS 2008
4. TUR: 22 / 24 AĞUSTOS 2008
5. TUR: 05 / 07 EYLÜL 2008
BATUM – KUTAİSİ – GORİ – MTSKHETA – TİFLİS
GÜN 1:
Trabzon Havaalanında misafirlerle buluşma sonrasında, Karadeniz sahil otoyolu boyunca yeşillikler içerisinde ilerleyerek Hopa’ya varış. Öğle yemeğimizi bu şirin ilçede aldıktan sonra 20 Km ötedeki Sarp Sınır Kapısına varış ve Gürcistan’a geçiş. Tiflis’e hareket. Akşam yemeği “Zgapari” restoranda.Konaklama Tiflis’te.
GÜN 2:
Otelde alınacak sabah kahvaltısı sonrasında rehberimizle birlikte Tiflis keşfi için aracımızla otelden ayrılıyoruz. Gezilecek yerler Metekhi kilisesi ( XII. YY ), Abanotubani, Narikala Kalesi, Gürcü Sanat ve Tarih Müzesi. Daha sonra Rustaveli Caddesi boyunca gezinti ve serbest zaman. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.
GÜN 3:
Kahvaltı sonrası Batum’a hareket. Yol boyunca Mtskheta bölgesinde Gürcistan’ın eski başkentinin bulunduğu yerde Jvari, Sveti-Tskhoveli gezilip, Gori şehrine doğru yolumuza devam ediyoruz. Ünlü Sovyet devlet adamı Stalin’in doğduğu kent olan Gori’de müzesi, evi ve seyahatleri esnasında kullandığı vagonu gezme imkânını bulacağız. Yine yolumuz üzerinde bulunan Gürcistan’ın ikinci büyük kenti Kutaisi’de öğle yemeği, şehir gezisi. Batum’a varış ve şarap alışverişi sonrasında Sarp Sınır Kapısından Türkiye’ye giriş yapıyoruz. Trabzon’a vardığımızda havaalanına transfer ve misafirlerimizi uğurluyoruz
Konaklama Öğle Akşam
GÜN 1: TİFLİS HOPA ZGAPARI RESTAURANT
GÜN 2: TİFLİS SERBEST ÖZEL YEREL MÖNÜLÜ AKŞAM YEMEĞİ
GÜN 3:KUTAISI
Ücrete Dahil Olan Hizmetlerimiz
Trabzon’da başlayıp biten tüm ulaşımlar,
Tifliste 2 gece oda/kahvaltı konaklama,
Gürcistan’da 2 akşam yemeğinin yanı sıra 1 öğle yemeği,
Türkçe rehberlik,
Müze giriş ücretleri,
Hopa’da öğle yemeği,
Ücrete Dahil OLMAYAN Hizmetlerimiz
Yurt Dışı Çıkış fonu 15,00 YTL,
TÜRSAB Yurt dışı seyahat sigortası 20,00 YTL,
Programda dahil hizmetlerde belirtilmeyen yemeklerin yanı sıra tüm yemeklerde alınacak alkollü içecekler.
Gezi Ücreti: 395.00 USD $(iki kişilik odada kişibaşı), Tek kişi konaklama farkı : 100.00 USD $
NOT: Komşu ülke Gürcistan’a vize gerekmemektedir. Minimum 6 ay süreli pasaport gerekmektedir."
Sümer-2 Sokak 40/4 Kızılay 06440-ANKARA-TURKEY
Tel: (+ 90312) 229 56 03 - 232 43 14 pbx Fax: (+90312) 229 56 01
Tur Tarihleri
1. TUR: 27 / 29 HAZİRAN 2008
2. TUR: 18 / 20 TEMMUZ 2008
3. TUR: 01 / 03 AĞUSTOS 2008
4. TUR: 22 / 24 AĞUSTOS 2008
5. TUR: 05 / 07 EYLÜL 2008
BATUM – KUTAİSİ – GORİ – MTSKHETA – TİFLİS
GÜN 1:
Trabzon Havaalanında misafirlerle buluşma sonrasında, Karadeniz sahil otoyolu boyunca yeşillikler içerisinde ilerleyerek Hopa’ya varış. Öğle yemeğimizi bu şirin ilçede aldıktan sonra 20 Km ötedeki Sarp Sınır Kapısına varış ve Gürcistan’a geçiş. Tiflis’e hareket. Akşam yemeği “Zgapari” restoranda.Konaklama Tiflis’te.
GÜN 2:
Otelde alınacak sabah kahvaltısı sonrasında rehberimizle birlikte Tiflis keşfi için aracımızla otelden ayrılıyoruz. Gezilecek yerler Metekhi kilisesi ( XII. YY ), Abanotubani, Narikala Kalesi, Gürcü Sanat ve Tarih Müzesi. Daha sonra Rustaveli Caddesi boyunca gezinti ve serbest zaman. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.
GÜN 3:
Kahvaltı sonrası Batum’a hareket. Yol boyunca Mtskheta bölgesinde Gürcistan’ın eski başkentinin bulunduğu yerde Jvari, Sveti-Tskhoveli gezilip, Gori şehrine doğru yolumuza devam ediyoruz. Ünlü Sovyet devlet adamı Stalin’in doğduğu kent olan Gori’de müzesi, evi ve seyahatleri esnasında kullandığı vagonu gezme imkânını bulacağız. Yine yolumuz üzerinde bulunan Gürcistan’ın ikinci büyük kenti Kutaisi’de öğle yemeği, şehir gezisi. Batum’a varış ve şarap alışverişi sonrasında Sarp Sınır Kapısından Türkiye’ye giriş yapıyoruz. Trabzon’a vardığımızda havaalanına transfer ve misafirlerimizi uğurluyoruz
Konaklama Öğle Akşam
GÜN 1: TİFLİS HOPA ZGAPARI RESTAURANT
GÜN 2: TİFLİS SERBEST ÖZEL YEREL MÖNÜLÜ AKŞAM YEMEĞİ
GÜN 3:KUTAISI
Ücrete Dahil Olan Hizmetlerimiz
Trabzon’da başlayıp biten tüm ulaşımlar,
Tifliste 2 gece oda/kahvaltı konaklama,
Gürcistan’da 2 akşam yemeğinin yanı sıra 1 öğle yemeği,
Türkçe rehberlik,
Müze giriş ücretleri,
Hopa’da öğle yemeği,
Ücrete Dahil OLMAYAN Hizmetlerimiz
Yurt Dışı Çıkış fonu 15,00 YTL,
TÜRSAB Yurt dışı seyahat sigortası 20,00 YTL,
Programda dahil hizmetlerde belirtilmeyen yemeklerin yanı sıra tüm yemeklerde alınacak alkollü içecekler.
Gezi Ücreti: 395.00 USD $(iki kişilik odada kişibaşı), Tek kişi konaklama farkı : 100.00 USD $
NOT: Komşu ülke Gürcistan’a vize gerekmemektedir. Minimum 6 ay süreli pasaport gerekmektedir."
Sümer-2 Sokak 40/4 Kızılay 06440-ANKARA-TURKEY
Tel: (+ 90312) 229 56 03 - 232 43 14 pbx Fax: (+90312) 229 56 01