Guns'Roses

Guns'n Roses

Kayıtlı Üye
İsim Soyisim : Kıvanç

Doğum Yeri : İstanbul

Doğum Tarihi : 01.01.1985

Tuttuğu Takım : Beşiktaş

Tuttuğu Takımda Yer Aldığı Grup : {Asya Kartalları}

Kısaca Öz geçmişi :

Hayatım da acı tatlı her türlü anılarım oldu ama hiç bir zaman en kötüsünün kötüsünüde yaşadım ama asla hayattan nefre etmedim yada isyan etmedim çok sabırlı sanırım aşırı sabırlı biriyim . hayatım boyunca kimseyle kavga etmedim çünkü o seviyeye asla getirmedim . saygımdan asla kusur ve taviz vermedim ne büyüklerime nede küçüklerime nasıl davrandıysam aynı karışılığı gördüm . her zaman güzel olan şeyleri Sevdim-Giyindim-Yedim bu yaşıma kadar daha genç olmama rağmen çok yerleri gezdim gördüm çok insan tanıdım her ortama ayak bastım sırf nasıl bir şey oldugunu merak ettiğim için ve denediğimde kötü bir şeyse asla kimseye tavsiye etmemek için her şeyi yaptım ve denedim ama asla Esrar-Kokain-hap gibi kötü alışkanlıklarım olmadı bi sigara vardı onuda çok şükür bıraktım :) yoğun iş trafiğimden dolayı bazen ne yediğimi hatırlamıyor olduğum günlerim çok oldu Kendi işimi yapmaktan hariç 3 işi daha yapıyor olmam bazen yorucu bazende zamanımdan çalsada hayatımda en zevk duyarak ve şevk alarak yaptığım mesleklerdir . Bunlar Kendi mesleğim Elektrik Bilgisayar aynı anda kendi işim Dış ticarek ve iç ticaret olak yapıyorum - bunlar harici hobi olarak tiyatro oyunculuğu - Dj lik daha önce Resmi Radyo kanalı olan radyo Fresh de Dj lik yapmıştım ama Şimdi işlerden dolayı Dj lik yapamıyorum ama 2011 ' in Mayıs 13 de İnşallah aksilik çıkmaz ise Radyo Palstationda Dj lik yapıcam .En sevdiğim müzik tarzı yabancı (Hit müziktir).ve yabancı müzik üzerine Dj lik yapıyorum .Ve şahsıma ait ve sanırım en iyi yaptığım hobi olsa gerek ki Kitap yazıyorum Şiir kitabı onuda 2011 in başlarında kısmet olursa amatör dalı olmak üzere baskı ya vericem çok satılması dahilinde istek olduğu sürece ve tanındığı taktirde Sponsor desteği ile profesyonel olarak rütbe yükseltip ismimi diğer yazarlarla beraber duyurmak :) en büyük hayalim bu ve bunun için her gece daha çok şiir yazıyorum ve tamamen bana ait sözler ve google de yada facebookta ki şiirlerden bir tane bile benzeri olan sözler olmayan şiirler gerçeğe yansılmış aşk a kişiye şahıza sevgiye hayata hitap eden şiirler yazmak için elimden geleni yapıyorum . ve en son olarak ara sıra boş zamanım olunca yani Tatilim oldugu zaman yada belirli günlere sahip oldugum zaman yaptığım son i$ ise turistleri gezdirmek yani onlar nereye gitmek istiyorsa bende onları gezdiyor yada şehirler arası seyehat ediyorum :) yani Rehberlik yapıyorum . Ve son olarak Türkiye haricinde Gezdiğim Yerler (İtalya,İspanya,Rusya,İrlanda,Viyana,Venedik)

Bildiğim Diller (İngilizce - Almanca - İspanyolca - Fransızca)

İşte kısacası bu kendimi anlata bildiysem ne mutlu bana sizlerin arasında olmaktan çok mutluyum ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Guns'Roses Kimdir ¿

hımm. dolu dolu hayatın desene :) senı tanımak gzldi

Bildiğim Diller (İngilizce - Almanca - İspanyolca - Fransızca)

buda cok ii ;)

---> Guns'Roses

Kişisel sayfa bölümünde konu başlıkları sadece nickiniz olmak zorundadır.
Aramıza hoşgeldiniz.
Sizi tanımak güzeldi.

---> Guns'Roses

Kişisel sayfa bölümünde konu başlıkları sadece nickiniz olmak zorundadır.
Aramıza hoşgeldiniz.
Sizi tanımak güzeldi.

Sitede daha bugun kayıt oldum yeni oldugum için tam kuralları bilmiyorum o yüzden bazı gerekli şeyleri bilmiyorum ama öğrendiğim iyi oldu tşk ederim .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri