Günlük..

Gülümse.

Bayan Üye
Selamlar..

Direk konuya giriyorum.

Dün Erdi sayesinde şemsiyem olduğu halde yağmurda sucuk gibi oldum. Adam kendi ıslandı diye beni de ıslattı ya. Eve geldim annemden bir güzel azar işittim. Tabii sonra dayanamadı sıcak su torbası falan ısıttı tabi ki :)

Ama benim başım çoktan ağrımaya başlamıştı ne yazık ki. Migrenim var da biraz :| Dün resmen bütün gün yattım. Yani hayatımda hiç o kadar uyumamıştım. Hatta uyanıp Tuğçeyle konuşmuşum onu bile hatılamıyordum sabah kalktığımda.

Bugun ingilizce sınavı vardı. Ben tabi dün malak gibi yattığım için hhiiçç çalışmamıştım. İngilizce de ilk ders yanı :|

Ben tabi dua ediyorum inşallah kendi dersinde yapmaz diye. Bir baktım kadın başka bir ders yapıcam dedi. Ben şoklardayım.. Bu aralar dualarım hep oluyor. Dilek kapım mı açık ne :)

Neyse sınav son derse kaldı tabi. Ama işte eşeğe altın semer vursun eşek yin eşek. Ben oturp ingilizceye falan çalışmadım. Bütün gün makara gırgır derken son ders geldi çattı. Sınava girdik.

Kötü geçti sanıyorsunuz değil mii ? Hiçte kötü geçmedi. Hatta 6o puan garanti :)

Çıktık okuldan. Her zamanki tayfa eve gidiyoruz. Yolda koptum tabi ben her zaman ki gibi. Allahım seviyorum ki bizim grubu :) Moralim ne zaman bozuk olsa bir şeyler yapıp güldürüyorlar beni sağolsunlar.

Her zaman ki gibi hepsının evlerine bıraktım. Evimin okula uzak olmasından nefret ediyorum !

Yarım saatlik yoluda tek başıma yürüdüm. Gökçelere uğradım. DÜn doğum günüydü. Tabi ben sucuk gibi olduğum için uğrayamamıştım. Bu gün gittim doğum gününü falan kutladım. O da her derdime deva.. Çooook seviyorum ki onu.. 6. sene :)

Neyse eve geldiğim gibi nete girdim. Ve hala netteyim. 11 saat oldu nerdeyse. Yuh diyorum kendime.

Öyle canım sıkıldı günlük yazayım dedim.

~~

Hala moralim bozuk ama çaktırmıyorum dimi ? Aferin bana :)

Sıkıldım artık herşeyden ve herkesten..

Hele hele sahte insanları görünce daha bir iğreniyorum bizlerden.

Neyse gece gece moralimi daha fazla bozmanın bir alemi yok.

~~

İyi geceler.

---> Günlük..

İlgiyle okudum kardeşim çok güzel olmuş. eline sağlık

bu arada gecmiş olsun hastalanmadın umarım, sınav sonucuna da sevindim ayrıca

---> Günlük..

Malak Gibi Yattın Demek Kıyamam Canım Gecmiş Olsun Sıkma lütfen Canını Sahte insanlar Sahteliklerinde Bogulacaklar Bosver Sen =)

---> Günlük..

bebek geçmiş olsun ya :|

evet şu sıralar duaların gerçekten kabul oluyor yanı ben şahidim :) her şeyin hayırlısı .. o sahte insanlardan yemin ederim ben de çok sıkıldım nyse bitanem herkes yaptığını çekiyor görüyoruz :) paylaştığın için saol :)

---> Günlük..

halade onlınesın:Dbu kadar fazla durma yha engel ol bence ben hack sıtelerıne takıla takıla manyak olmustum:D odaya gıren cıkanlardan haberım olmuyordu bırı bişi söluyor hiç algılayamıyordum kı bıraktım arada buraya bakıom işte:)geçmişş olsun

---> Günlük..

halade onlınesın:Dbu kadar fazla durma yha engel ol bence ben hack sıtelerıne takıla takıla manyak olmustum:D odaya gıren cıkanlardan haberım olmuyordu bırı bişi söluyor hiç algılayamıyordum kı bıraktım arada buraya bakıom işte:)geçmişş olsun

Evet hala burdayım. Ama gidicem şimdi :)

Okuduğun için teşekkür ederim :)

---> Günlük..

Yağmurda Islanman çok hoşuma gitti xD
yani ben seviyorum o yüzden yanlış anlaşılmasın :D

teşekkürler paylaştığın için :)

---> Günlük..

6.snehahaha

her okul dönüşü ugruyosunn takık bna :p

şaka bebgm bnde çoookk seviormmmmmmmmm:50:

---> Günlük..

Kötü geçti sanıyorsunuz değil mii ? Hiçte kötü geçmedi. Hatta 6o puan garanti :)

İnanmam :D

---> Günlük..

Selamlar..

Direk konuya giriyorum.

Dün Erdi sayesinde şemsiyem olduğu halde yağmurda sucuk gibi oldum. Adam kendi ıslandı diye beni de ıslattı ya. Eve geldim annemden bir güzel azar işittim. Tabii sonra dayanamadı sıcak su torbası falan ısıttı tabi ki :)

Ama benim başım çoktan ağrımaya başlamıştı ne yazık ki. Migrenim var da biraz :| Dün resmen bütün gün yattım. Yani hayatımda hiç o kadar uyumamıştım. Hatta uyanıp Tuğçeyle konuşmuşum onu bile hatılamıyordum sabah kalktığımda.

Bugun ingilizce sınavı vardı. Ben tabi dün malak gibi yattığım için hhiiçç çalışmamıştım. İngilizce de ilk ders yanı :|

Ben tabi dua ediyorum inşallah kendi dersinde yapmaz diye. Bir baktım kadın başka bir ders yapıcam dedi. Ben şoklardayım.. Bu aralar dualarım hep oluyor. Dilek kapım mı açık ne :)

Neyse sınav son derse kaldı tabi. Ama işte eşeğe altın semer vursun eşek yin eşek. Ben oturp ingilizceye falan çalışmadım. Bütün gün makara gırgır derken son ders geldi çattı. Sınava girdik.

Çıktık okuldan. Her zamanki tayfa eve gidiyoruz. Yolda koptum tabi ben her zaman ki gibi. Allahım seviyorum ki bizim grubu :) Moralim ne zaman bozuk olsa bir şeyler yapıp güldürüyorlar beni sağolsunlar.

Her zaman ki gibi hepsının evlerine bıraktım. Evimin okula uzak olmasından nefret ediyorum !

Yarım saatlik yoluda tek başıma yürüdüm. Gökçelere uğradım. DÜn doğum günüydü. Tabi ben sucuk gibi olduğum için uğrayamamıştım. Bu gün gittim doğum gününü falan kutladım. O da her derdime deva.. Çooook seviyorum ki onu.. 6. sene :)

Neyse eve geldiğim gibi nete girdim. Ve hala netteyim. 11 saat oldu nerdeyse. Yuh diyorum kendime.

Öyle canım sıkıldı günlük yazayım dedim.

~~

Hala moralim bozuk ama çaktırmıyorum dimi ? Aferin bana :)

Sıkıldım artık herşeyden ve herkesten..

Hele hele sahte insanları görünce daha bir iğreniyorum bizlerden.

Neyse gece gece moralimi daha fazla bozmanın bir alemi yok.

~~

İyi geceler.

sorma ya bend e sıkıldım insanların dengesiz tavırlarından en yakınımdakiler bile tanıyamıyorum of of

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri