Selam Günlük.
Okullar açıldı ya aslında keyfim yerinde.
Zaman geçiyor hiç olmazsa.
Ayrıca ödev bahanesiylede nete girip onu görebiliyorum
Bu gün zevkliydi.
Yani dersler sıkıcı olmayınca o gün zevklidir benim için.
İşte öğlene kadar okuldaydım. Bir arkadaşla küsmüştük onunla barıştık. Pek bir mutlu oldu. Bana kalsa barışmazdımda arkadaş hatrı işte
Çıkışta tam 9 kişi beraber dönüyoruz eve günlük :|
Herkes yolda dağılıyor tabi
O 9 kişiden en sona kalan hep ben oluyorum orasıda sinir olduğum ayrı bir nokta. Nerdeyse herkesi evine bırakıyorum. Bizim ev okula uzak olduğu için yarım saat falan tek yürümek zorunda kalıyorum. Ama yolda yapılan muhabbetlere değer
Okuldan geldiğimden beri netteyim ve bütün ödevler beni bekliyor. Ama benım hiç keyfim yok biliyormusun. Hele onu gördüm ya nette daha da canım sıkıldı.
Off..
Çok özledim günlük ya. Valla konuşmayı bile özledim.
Kader diyip geçiyorum kaç zamandır.
Ama dayanamıyacağım sanırımm.
Nese..
İyi geceler günlük.
Okullar açıldı ya aslında keyfim yerinde.
Zaman geçiyor hiç olmazsa.
Ayrıca ödev bahanesiylede nete girip onu görebiliyorum
Bu gün zevkliydi.
Yani dersler sıkıcı olmayınca o gün zevklidir benim için.
İşte öğlene kadar okuldaydım. Bir arkadaşla küsmüştük onunla barıştık. Pek bir mutlu oldu. Bana kalsa barışmazdımda arkadaş hatrı işte
Çıkışta tam 9 kişi beraber dönüyoruz eve günlük :|
Herkes yolda dağılıyor tabi
O 9 kişiden en sona kalan hep ben oluyorum orasıda sinir olduğum ayrı bir nokta. Nerdeyse herkesi evine bırakıyorum. Bizim ev okula uzak olduğu için yarım saat falan tek yürümek zorunda kalıyorum. Ama yolda yapılan muhabbetlere değer
Okuldan geldiğimden beri netteyim ve bütün ödevler beni bekliyor. Ama benım hiç keyfim yok biliyormusun. Hele onu gördüm ya nette daha da canım sıkıldı.
Off..
Çok özledim günlük ya. Valla konuşmayı bile özledim.
Kader diyip geçiyorum kaç zamandır.
Ama dayanamıyacağım sanırımm.
Nese..
İyi geceler günlük.