Günlük 2.05

Eternity666

Bayan Üye
2.05.2012
Bugün iki mayıs, ben bu yazıya başlamak için bir yıl düşündüm, ben bir günlük yazmak isterdim her zaman, o güzel hayatı olan insanların cicili bicili defterlerine yazdıkları gibi hayatlarına toz pembe bakışlarıyla yazmak isterdim, ama hayatım öyle değilki benim, olsun yinede bi günlük yazabilirim, bana tecavüz etmeye çalışan ilkokul öğretmenim okuma yazmayı bana öğretti en azından, ben bugün kim olduğumu yazıcam bu günlüğe.
Benim adım Melisa, tanrının yaratırken özendiği bi insanım, insanların ilgisini çekmek için yaratılmışım bunu biliyorum, ama tanrı dış görünüşüme o kadar özenmişki pskolojime hiç bakmamış, yada böyle istemiş bilmiyorum, hiçbir şeyi bilmiyorum, düşünmekte istemiyorum bilmekte, acılarım o kadar farklıki insanlar anlayamaz, sadece arta kalanları görür, egoist değilim, görmek istediğim gibide görmüyorum kendimide kandırmıyorum bu hayatta, tanrı benim annemi f.... yaratırken annemde bunu görmek istediği gibi görmemiştir eminim, hayat bana adil değildi diğerlerine olduğu kadar, sokak ortasında elinde p..... gezen bi deli beni kovalarken o sokakta beni kurtarıcak birisi yoktu, yada vardıda oturup tanrının yaptığı gibi eğlene eğlene izledi, ama benim o delinin boğazını kestiğim zaman ise polisler sanki önceden izliyomuş gibi oraya geldi o anda, ben kaçtım herşeyden kaçtığım gibi, sokak aralarında kayboldum hayattan kaybolduğum gibi, benim hayatım buydu, insanları eğlendirmek için yaratılmışım ben, bi amaç değil bi aracım ben, hayatta kendimi gördüm hep bi kıt görüşlülükle, hayatta hep ben oldum, annemin düşük doğurduğu kardeşim büyüseydi şu an daha iyi bi halde olabilirdim belki, beraber birbirimizi keserdik acı çekerdik, her türlü beraber yaşayıp dışardaki herşeyden nefret ederdik, onunla sevişirdim bile, heralde değicek tek insan odur, ama annem piç olacağı için düşük yapmış onu isteğiyle, benim babam şu an bi mezarlıkta araba kazasında öldüğü için yatıyo, arada bi gidiyorum yanına ama ne yapıcağımı bilmiyorum, insanlar dua okuyomuş galiba mezarlıkların yanında ben bilmiyorum dua felan, allahıda bilmiyorum kimse öğretmedi, din hocam bi şeyleri öğretmek için sınıfa girmedi, bende dinlemek için girmedim, annem geceleri evde olmazdı, onun görüşüne göre bizim geçinmemiz için gerekliymiş bu, üst kattaki komşunun sevişirken gelen sesleri anneme sorduğumda "anne yukardaki insanlar napıyoda bu kadar ses geliyo" dediğimde annem beni 8 yaşımdayken çok kötü dövmüştü, şimdi anlıyorum neden dövdüğünü, bana açıkalamaktansa kendi yaptığı ayıbı döverek temizlemeye çalıştı zihnimden, ama şimdi çocuk değilim, annemin şimdi evlendiği adam sayesinde düzenli bi işi ve parası var, bizim evimizi ona göre eski evimizi bana bıraktı, tek başıma 2 yıldır yaşıyorum bu evde, o üvey babam beni istemediği için evinde ben burda yaşıyorum, zengin birisi olması benimde işime yarıyo, aylık hesabıma yatırdığı para ve evin faturalarını ödemesi bence harika bi şey, okulumda başarılıyım, derslerime çalıştığım için değil, ödevlerimi yaptığım içinde değil, hepsini başkaları yapıyo, peşimden koşan benden bi beklentileri olan ergenleri kullanmak o kadar zevkliki, hayatım böyle, ama pskolojim ? duygularım ? işte onlar insanlara fazla, insanların kırıntılarıyla geçinmesini seviyorum, o kırıntıları sizlerin önüne dökücem hepiniz aç kuşlar gibi oraya toplanıcaksınız, ben bi katilim, bi f..., ben herşeyim, ben hayatta başkası tarafından ezilmeyecek tek insanım, ama ben kendimi her zaman ezmişimdir, daha ağır hiçbir şey bulamadım yada birisi, insanar o kadar eziklerki, benim saf görünüşüme bile o kadar aldanıyorlarki, sanki karşılarında 8 yaşında çocuk varmış gibi beni hep şekerle kandırıp tecavüz etmeye çalışıyorlar, ama hepsi benim saf görünüşümdende saf.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Günlük 2.05

Yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim lütfen.Bu uyarım.

Gerçekten kötü bir hayatın varmış.Ama bu hep böyle devam edicek değil.Allah'a inanmakla başlayabilrsin mesela.Hayatını değiştirmek senin elinde.buda yorumum.

---> Günlük 2.05

Yoo hiçte saf değilsin nikine 666 yazacak kadar zekisin ! Ödevlerini başkalarına yaptıracak kadar zekisin

Görüyorumki hayatına çeki düzen verebilecek kadar zekan var.

---> Günlük 2.05

666 bir anlamimi var? Yukardaki yaziyi okumadim leylmiranin yorumunu merak ettim :)

---> Günlük 2.05

Leylmira zaten yazmis, sag gorunusume aldaniyorlar diye safim diye yazmamis
Okudum hepsini ama diyecek sozum yok maalesef

---> Günlük 2.05

kötü hayat yaşıyor olmamız insanlara kötülük yapmamızı gerektirmez...siz herkesin harika bir hayatı oldugunu mu sanıyorsunuz ? insan ilk önce kendisi için "iyi insan" olmalıdır...ama Allahı bilmiyorum ögrenmedim diyorsun bluee kardeşimin dedigi işe gibi buradan başlayabilirsin...kilit noktasıdır iman...Ve evet kelimelerimize dikkat edelim sitemizde argo kelimeler kullanmak yasaktır..Allah yardımcınız olsun ( siz inanmasanız bile )

---> Günlük 2.05

Allahı bilmiyorum diyorsun ama seni yaratırken özendiğini biliyorsun ilginç..Ayrıca senin aklın var gayette iyi kullanıyorsun bunu hayattaki olumlu ve olumsuz şelerin bir kısmını yaşayıp yaşamaman sana baglı..Güzelsin anladık bunuda çok iyi kullanıyorsun belliki ama bununda geçici oldugunu unutma şuan elin ayagın tutuyor ne olcagını bilmediginide unutma..Sana tavsiyem şudur ki herne yaşanırsa yaşansın artık bir yerde geçmişe silgi çekmek lazım boşuna geçmiş denmiyor zaten olup bitenlere yaşandı bitti geride alınamaz çnkü..Ama yarınların var o güzelliğini degilde aklını kullanıp hayatına vermiş oldugun çeki düzenle daha iyi daha güzel şeyler yapabilisin yaşabilirsin..Annene,babana vs hiç kimseye suç bulma şuan ayaklarının üstünde kaliteli bir şekilde durabilirsin..
Birde aklıma takıldı kasıtlı adam öldürdüm diyorsun eminim bir ceza almışsındır ve okuyorsun ayrıca üvey babanın parasıyla geçiniyorsun yaşını yazmanda bi sakınca yoksa ögrenebilirmiyim acaba...?

---> Günlük 2.05

666 bir anlamimi var? Yukardaki yaziyi okumadim leylmiranin yorumunu merak ettim :)

Şeytanın rakamı 666

Hiç birinin doğru olduğunu düşünmüyorum.

Fatmagül'ün Suçu Ne'yi izle bence gerçekse feyz alırsın,değilse ders alır daha yaratıcı senaryonlar yazabilirsin :2:

---> Günlük 2.05

Şeytanın rakamı 666

Hiç birinin doğru olduğunu düşünmüyorum.

Fatmagül'ün Suçu Ne'yi izle bence gerçekse feyz alırsın,değilse ders alır daha yaratıcı senaryonlar yazabilirsin :2:

He ya! Bende cok cahil kalmissim canim :)

Arkadasin yazdiklarina bir yorumum yok...

---> Günlük 2.05

şeytanın rakamımı olurmuş) uydurma şeyler...böyle saçmalıkları yaymaya calışıyorlar gencler arasında...şeytanın yolundan giderseniz zaten başınıza daha nice kötü şeyler gelecektir...siz yol yakınken dua etmeye başlayın derim...

şeytan denince aklıma çok güzel bir söz geldi

Şeytanın artistligi besmeleyi duyana kadardır.."bismillahirrahmanirrahim"...

konuyla ilgisi yok ama yazmak istedim)

yinede yazdıkların gercekse Allah yardımcın olsun...

---> Günlük 2.05

şeytanın rakamımı olurmuş) uydurma şeyler...böyle saçmalıkları yaymaya calışıyorlar gencler arasında...şeytanın yolundan giderseniz zaten başınıza daha nice kötü şeyler gelecektir...siz yol yakınken dua etmeye başlayın derim...

şeytan denince aklıma çok güzel bir söz geldi

Şeytanın artistligi besmeleyi duyana kadardır.."bismillahirrahmanirrahim"...

konuyla ilgisi yok ama yazmak istedim)

yinede yazdıkların gercekse Allah yardımcın olsun...

Orası tabii ki öyle , sadece ne olarak bilindiğini belirtmek istedim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri