bat-women
Bayan Üye
Cuma günü sabah kaLkıp hazırLandım okuLa gitmek için hiç okuLa gidesim yoktu..iLk dersimiz beden eğitimi idi ve yağmur yağıyorduneyse gittik okuLa her zmnki gibi..arkadaşLarLa çok eğLendik sinemaya gitmeye karar verdik [aşk tutuLmasına] ziynet fatih oLayını duyunca moraLi bozuLdubu benim de moraLimi bozdu
serap hazni yüzünden benim peşimi bırakmıyor,umud bana güLüyor her zmn8-F"yi çok seviyorum
kankam bana darıLdı ama barıştık tekrar...hiç sevmediğim bişeyi artık seviyorumparamız yok die bizim sınıftakiLerden aLdık hepsi de veriyo yavrucakLar
eve geLdim pc"yi açar açmaz dusLerforum"u açtımgece 2"ye dek buradaydım böyLece bi günüm daha geçebiLmişti..Çok Şükür ALLah"ıma
bu kadarokuduğunuz için tşk
serap hazni yüzünden benim peşimi bırakmıyor,umud bana güLüyor her zmn8-F"yi çok seviyorum
kankam bana darıLdı ama barıştık tekrar...hiç sevmediğim bişeyi artık seviyorumparamız yok die bizim sınıftakiLerden aLdık hepsi de veriyo yavrucakLar
eve geLdim pc"yi açar açmaz dusLerforum"u açtımgece 2"ye dek buradaydım böyLece bi günüm daha geçebiLmişti..Çok Şükür ALLah"ıma
bu kadarokuduğunuz için tşk