"Güngörenspor maçından ders çıkardık"

REiSS

Kayıtlı Üye
Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Başkanı Ünsal Göksen, Giresunspor maçına galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Göksen, yaptığı açıklamada, en büyük sıkıntılarının alt sıralardaki takımlarla oynamak olduğunu belirtti. Geçen hafta İstanbul Güngörenspor ile karşılaştıklarını ifade eden Göksen, ''Alt sıralardaki takımların kaybedecek bir şeyleri yok. Bu hafta yine alt sıralarda bulunan Giresunspor ile oynayacağız. Sahaya çıkıp kazanmak için mücadele vereceğiz'' dedi.

Giresunspor maçını kazanmanın planlarını yaptıklarını ifade eden Göksen, ''Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Güngörenspor maçından ders çıkardı. Giresunspor maçına çıkıp 3 puanı almak istiyoruz. Eğer hedefimiz play-off ise önümüzdeki bütün maçları kazanmalıyız'' diye konuştu.

Takımda Ferit Cömert ve Ahmet'in kart cezalısı olduğunu anımsatan Göksen, Ali Sakal ve Hakan Macit'in de sakatlıklarının devam ettiğini kaydetti.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst