Güneş'in kadro sıkıntısı!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Kadro derinliğinin olmayışından şikayet eden Şenol Güneş'i ligde sıkıntılı günler bekliyor.

Umut'a sahip çıkarak onun takımda kalmasını sağlayan Güneş'in performansını beğenmediği futbolcuları ise ciddi şekilde uyaracağı öğrenildi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile berabere kalarak haftayı ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularının sergilediği performanstan memnun kalmadı. Maçın ardından soyunma odasında oyuncularına uyarılarda bulunan Güneş'in, takımda kadro derinliğinin olmayışından şikayetçi olduğu belirtildi.

Bu arada Güneş, performansını beğenmediği bazı futbolcularla da birebir görüşme yaparak onları uyarmayı planlıyor. Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara nedeniyle oyuncularına üç gün izin veren Güneş'in, aranın ardından takımda bazı revizyonlara gidebileceği belirtildi. Kadro derinliğinin olmayışından şikayetçi olan Güneş'in, Murat Tosun, Barış Memiş ve Gabric gibi oyuncuların kiralık olarak gitmesine onay vermesi ise dikkat çekti.

JAJA BEĞENİ TOPLADI

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Jaja, ilk kez 11'de forma giydiği Antalyaspor maçındaki performansı ile beğeni topladı. Özellikle uzaktan çektiği sert şutlarla tanınan Antalyaspor maçında da sürekli olarak bu şutlarını çekmeye çalışan Jaja'yı tebrik eden Güneş'in ilerleyen haftalarda bu futbolcudan vazgeçmemesi bekleniyor. Bu arada Jaja da, Türkiye'de futbolun çok sert oynandığını belirterek, "Sürekli itiş kalkış halindesiniz. Zaman içerisinde bu futbola adapte olmam durumunda daha başarılı olacağıma inanıyorum. Gelmeden Ukrayna'da 2 hafta oynayamamıştım, geldim burada da 2 hafta oynayamadım. Bu, 1 aya denk geliyor. Yavaş yavaş forma giriyorum. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

COLMAN'A UYARI GELECEK

Trabzonspor'da Başkan Sadri şener'le görüşerek iyileştirme isteyen ancak teknik direktör Şenol Güneş'in onay vermemesi nedeniyle bu isteği gerçekleşmeyen Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'a uyarı geliyor. İyileştirme talebi reddedildikten sonra performansında ciddi bir düşüş gözüken Colman'la konuşan Güneş'in oyuncusundan kendisini toparlamasını istediği belirtildi. Arjantinli oyuncu ise yorgunluğun kendilerini olumsuz etkilediğini belirterek, "Liverpool ile üst üste iki kritik maç oynadık, arada da Fenerbahçe ile karşılaştık. Bu yorgunluğa bir de aşırı sıcaklar eklenince istediğimiz gibi oynayamadık" diye konuştu.

ENGİN VE GLOWACKİ GERİ DÖNÜYOR

Bordo - mavili takımda sakatlığı nedeniyle 2 haftadır takımdan ayrı kalan Polonyalı stoper Glowacki ile bu sezon hiçbir maçta forma giyemeyen Engin Baytar, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından sahalara dönmeye hazırlanıyor. Büyük ölçüde iyileşen her iki futbolcunun da Şenol Güneş tarafından takıma adapte edilmesi bekleniyor. Bu arada Engin, sakatlığının geçtiğini belirterek, "Takıma katkı yapmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

"TRABZON'UN ELEKTRİKLERİ KESİLDİ"

Trabzon'da yayın yapan yerel gazetelerde Medical Park Antalyaspor beraberliğine geniş yer ayırdı. Daha çok elektrik kesintisiyle bağdaştırılan manşetler atan gazetelerden Karadeniz, "Trabzon karanlıkta kaldı" manşetini atarken, Kuzey Ekspres, "Karanlıktan çıkamadık", İlkhaber Gazetesi, "Trabzon'un elektrikleri kesildi" manşetini kullandı. Taka Gazetesi ise, "2 puan karanlıkta kayboldu" başlığıyla Antalyaspor beraberliğini okuyucularına aktarırken, Günebakış Gazetesi, "Fırtınaya artçı şok" başlığını kullandı.

Milliyet

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri