Güneş'in adamları

' SeRcaN

Kayıtlı Üye
“Trabzonspor'da transfer bitmez” diyen Şenol Güneş'in bu sözleri, yönetimi harekete geçirdi. Celutska ve Hasan Ali için girişimler hızlandırıldı.​

ni sezona bomba gibi girmek isteyen Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, “Bizde transfer hiçbir zaman bitmez. Gerekli olan bölgelere oyuncular almaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı. Bordo-Mavililer’in de, Güneş’in takviye istediği mevkiiler için temaslarını hızlandırdığı öğrenildi. Savunmanın ortası için düşünülen ismin Slavia Prag forması giyen Ondrej Celutska olduğu bildirildi. Geçmişte ülkesinin 21 Yaşaltı Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan Celutska ile ilgili olarak kulübüyle görüşmelere başlandığı öne sürüldü. Cale ve Ferhat’ın bulunduğu solbek pozisyonu için alternatif arayan Trabzon’un, Kayserispor’dan 21 yaşındaki Hasan Ali Kaldırım’ı almak için de imkanlarını zorlayacağı ifade edildi.

‘Ben realiteden bahsettim’

Bu arada önceki gün, “Jaja hariç gidenlerin hiçbirinin gitmesini istemedim. Gelenler arasında görüş birliği içinde olmadıklarımız da vardı” diyen Güneş, “Ben bunları söylerken, bir realiteden bahsettim. Yeni gelenlerle ilgili konuştum. Bu bir gerçektir. O yüzden kimseyi rahatsız etmemeli. Sonuçta gidenler belli ve farklı bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz” yorumunda bulundu.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri