Güneş kanunları

Thundeers

Anadolu'dan Bir Ses
Kayıtlı Üye
Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Manisaspor karşılaşması öncesi takımı taktikten çok psikolojik olarak bu önemli sınava hazırlarken, oyuncularına da önemli mesajlar verdi.

fft1mm1365572.jpg

1- Sivasspor’u yendik ama eksiklerimizin olduğu gerçek. Bunları en kısa zamanda düzeltmeliyiz. Artık kritik bir sürece girdik ve elimizden geleni yapmamız lazım. 90 dakika boyunca skor ne olursa olsun, dikkatinizi asla dağıtmayın. Manisaspor karşılaşmasında çok dikkatli olun, konsantrasyonunuzu bozmadan, her şeyinizle oynayın. Çünkü sadece 13 maç sonra Süper Lig’de şampiyon olup, tarihe adınızı altın harflerle yazdırabilirsiniz.

2- Özellikle son maçlarda sakatlar ve cezalı oyuncuların sayısı arttı. Tabii ki sakatlara lafım yok. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ancak ceza konusu farklı... Hepiniz benim için kıymetlisiniz. Zorlu maratonda hepinize ihtiyacım olacak. Öyle olur olmaz yerlerde hakeme gereksiz yere itiraz edip kart görmeyin, kimsenin cezalı duruma düşmesini istemiyorum; bunu üstüne basa basa söylüyorum.

3- Trabzonspor taraftarıyla, oyuncusuyla ve yönetimiyle çok büyük bir camia... Bu formayı giyen herkes, sadece saha içinde değil, saha dışında da tavırlarına dikkat etmeli. Dışarıya kötü bir görüntü vermeyin ya da bizleri mahcup edecek davranışlarda bulunmayın. Hele ki, bunları kameralar önünde hiç ama hiç yapmayın. Çünkü olumsuz davranışlarınızı malzeme olarak kullanmak isteyen kişilerin sayısı bir hayli fazla.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri