Güneş: ''Denk bir maç oldu..''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş maçını ve Teofilo'nun performansını değerlendirdi..

"Biz kendi oyunumuzu oynayıp kazanmak istedik. Denk bir maç oldu ilk yarı. İkinci yarı 5 dakikanın ardından seyirci baskısıyla Beşiktaş oyuna hakim oldu. 10-15 dakika sonra biz kontrolü ele aldık, pozisyonlar bulduk. Kazanabilirdik, kaybedelirdik de. Tempo iyi olmasına rağmen daha akıcı olmalıydık, son paslarda daha etkili olmalıydık. Denk bir maç olduğu için beraberliği normal kabul ediyorum. Teo ile ilgili ikili forvette balansta bazı sorunlar oldu. Elinden geleni yaptı ama Beşiktaş'ın baskı kurduğu anda orta alanda oyunun kontrolünü almak iöçin değişikliğe gittik yoksa iyi niyetliydi. Oyunu rakip sahaya yıkabilsek bu değişikliği yapmazdım çünkü olumsuız değildi.
Kaçırdığımız goller var, final paslarında hatalarımız vardı. Onun dışında gayet memnunum."

Kalecilerin performansı ile ilgili bir soru üzerine ise Güneş şöyle konuştu:
"Rüştü'nün tecrübesi ile neler yapabileceğini çok kez gördük. Çıkardığı iki pozisyon var. İkinci yarı Hakan ve Onur'un çıkardığı pozisyonlar da var."

-BASIN TOPLANTISI-
Güneş, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında ise Beşiktaş'ın sahasında kazanmak istediği bir maç oynadıklarını ifade ederek, ''Biz de üst sıralara çıkmak istiyorduk. Kazanmaya dönük oynadık. İlk yarı denk geçti. Seyircisinin de desteğiyle 50. dakikadan sonra Beşiktaş oyunu sahamıza yıktı. 70'ten sonra oyunu biz kontrol ettik. Maçta görev alan 3 kaleci de iyi oynadı. Biz gol pozisyonları dışında final paslarında hata yaptık'' diye konuştu.

''Hem biz hem de Beşiktaş 2 puan kaybetti. Sonuç, bize de rakibimize de yaramadı'' diyen Güneş, Beşiktaşlı oyuncuların son dakikalarda Egemen'in ceza alanı içinde topu eliyle oynadığı gerekçesiyle penaltı itirazı yaptıkları pozisyonun sorulması üzerine, ''O pozisyonu hatırlamıyorum. Yalnız Burak, ilk yarıda duran topta kendisinin çekildiğini söyledi'' dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri