Güneş: "Bir sürpriz olsa.."

karagümrük

Kayıtlı Üye
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Diyarbakırspor maçını, Engin'i oyundan almasını ve İstanbul'daki maçlarını yorumladı..

Zor bir maçtı. Çok geriden geliyoruz her maçı kazanmak istiyoruz. Diyarbakır'da bizi çok iyi ağırşadılar. Atmosfer iyiydi. Her şey olumluydu. Ziya hoca bizi iyi tanıyordu. Özellikle ilk yarıda bizdeydi kontrol. Konsantrasyon dağınıklığı golü getirdi. İkinci yarı az pozisyonumuz vardı. Hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Bir sürpriz olsaydı sıkıntı olurdu bizim için. İlk yarıda sahanın her yerini kullandık. Biraz daha dikkatli olsaydık fark bile atabilirdik. Daha güzel futbol oynayabilirdik.. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Oyuncuların gerginliğini hoş karşılıyorum. Engin'in pozisyonunu tam görmedim ama hakem burada gergindi. Zaten bundan sonra oyunun konrolünü kaybetti. Ben de çıkardım bir sorun olmasın diye Engin'i.. Yoksa Engin iyi oynadı.

Trabzonspor sadece Trabzon'a ait değil. Özellikle İstanbul'da taraftarı olan büyük bir kulübüz. O kucaklaşmanın sonucu mutlu olsun.. Hem kupa maçı oynayacağız hem lig maçı oynayacağız. Kaybetmeye tahammülümz yok. Her maçı final havasında oynyacağız."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri