Günaydın ve selamun aleykum arasındaki fark

'hayaL

Bayan Üye
Günaydın ve selamun aleykum arasındaki fark

Hocaya Sormuşlar;

Hocam: Günaydın ile SELAMUN ALEYKUM arasında ne fark vardır?

Hoca Cevap Verir: Günaydın Sadece Hava Raporudur

Havanın Aydınlık Olduğunu Anlatır

Selamun Aleykum'e Gelince

Selam ALLAH'ın ismidir

ALLAH'ın selamı Rahmeti Bereketi Mağfireti

Meleklerin Duaları İstiğfarları

Peygamberlerin ALLAH Dostlarının Şefaatçilerin Şefaatleri

Müminlerin Duaları İstiğfarları Üzerinize Olsun

ALLAH sizi Cennetine Alsın Demektir!

---> Günaydın ve selamun aleykum arasındaki fark

Selamunaleyküm, günaydın, kolay gelsin diye giriyorum iş yerine. Umarım yanlış yoktur. (; Ayrıca boş eve girsen dahi Selamunaleyküm demeliymiş insan, o selamı melekler alıyormuş. Selam vermek, almak güzel birşey bravo. (;

Selamunaleyküm, günaydın, kolay gelsin diye giriyorum iş yerine. Umarım yanlış yoktur. (; Ayrıca boş eve girsen dahi Selamunaleyküm demeliymiş insan, o selamı melekler alıyormuş. Selam vermek, almak güzel birşey bravo. (;

yoktur yoktur ne yanlış olsun ve dediginiz dogru boş eve girerken bile selam verilir daha sonra o selamı kendisi alır insan....aslında verilen selamı evdeki melekler alır ama biz duyamadıgımız için verdigimiz selamı almak lazımmış

teşekkür ederim yorumunuz için)

+

dikkat et irtica diye goturmesinler seni :)

selam vermek guzel almakta guzel.

paylasim icin sagol canim, cok guzel konu.

bu arada herhangi bir ise baslarken ALLAH rizasi icin niyetlediginizde is yaptiginiz surece sevap yazilrimis....

yani ise gidiyrosaniz eger, ALLAH'im rizki veren sensin, rizik sendendir senin rizan icin calisyorum yada ALLAHim senin rizasin icin temizlige basliyorum vs. vs. gibi niyetlediginizde o isiniz bitene kadar sevap yazilirmis.

selam ve dua ile...

+

dikkat et irtica diye goturmesinler seni :)

selam vermek guzel almakta guzel.

paylasim icin sagol canim, cok guzel konu.

bu arada herhangi bir ise baslarken ALLAH rizasi icin niyetlediginizde is yaptiginiz surece sevap yazilrimis....

yani ise gidiyrosaniz eger, ALLAH'im rizki veren sensin, rizik sendendir senin rizan icin calisyorum yada ALLAHim senin rizasin icin temizlige basliyorum vs. vs. gibi niyetlediginizde o isiniz bitene kadar sevap yazilirmis.

selam ve dua ile...

teşekkür ederim canım

götürmek isteyen varsa ben burdayım ) hodri meydan)

verdigin güzel bilgiler içinde teşekkür ederim bilmeyenlerin ögrenmesine vesile oldun inşallah sende vesile olma sevabı kazandın)

Selamlar benden dualar karşılıklı olsun inşallah hayırlı akşamlar

sagolasin canim benim. aslinda bu konu hakkinda konu acmistim ama faydali bilgi oldugundan burdada tekrar yazmak istedim okumamis olabilme ihtimaline karsilik.

boyle seyleri paylasmak guzel. su kissa aklima geldi.

ALLAH c.c. cebrail a.s'ma git su koyu yerle bir et demis. cebrail a.s da ama orda hep evliyalar var gece gunduz kur'an okunuyor orda. ALLAH c.c. da, sen dedigimi yap, onlar kendilerine musluman, kendileri dinin geregini yapiyor ama hic kimseye ogretmiyorlar sen dedigimi yap demis.

sagolasin canim benim. aslinda bu konu hakkinda konu acmistim ama faydali bilgi oldugundan burdada tekrar yazmak istedim okumamis olabilme ihtimaline karsilik.

boyle seyleri paylasmak guzel. su kissa aklima geldi.

ALLAH c.c. cebrail a.s'ma git su koyu yerle bir et demis. cebrail a.s da ama orda hep evliyalar var gece gunduz kur'an okunuyor orda. ALLAH c.c. da, sen dedigimi yap, onlar kendilerine musluman, kendileri dinin geregini yapiyor ama hic kimseye ogretmiyorlar sen dedigimi yap demis.

evet arada gözden kacabiliyor yinelemekte fayda var...bende bu tür konuları ögrenmek isteyenlere yardımcı olmak amacı ile açıyorum ...sonucta teblig etme görevi var her müslümanın...faydam oluyorsa ne ala..anlattıgın kıssayı biliyorum teşekkürler...önemli olan sadece bilmek değil bildigimizi başkalarına da bildirmek değil mi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri