Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime?
Y yasaraydin Kayıtlı Üye 10 Ağu 2010 #2 ---> Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime? açelya nerden lafı
aÇeLya Bayan Üye 10 Ağu 2010 #4 ---> Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime? yasaraydin' Alıntı: açelya nerden lafı Genişletmek için tıkla ... hahaha seLam naber xD
---> Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime? yasaraydin' Alıntı: açelya nerden lafı Genişletmek için tıkla ... hahaha seLam naber xD
Y yasaraydin Kayıtlı Üye 10 Ağu 2010 #5 ---> Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime? neyse o işin şakası agayı kullanırım seçeneklerde var
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 26 Şub 2011 #10 ---> Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime? burda sölenmez ki
Kırmızı$emsiye Banned 26 Şub 2011 #11 ---> Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime? OlDsToNeBoY' Alıntı: burda sölenmez ki Genişletmek için tıkla ... söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle
---> Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime? OlDsToNeBoY' Alıntı: burda sölenmez ki Genişletmek için tıkla ... söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle söle
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 26 Şub 2011 #12 ---> Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime? sorunlu kelimesini cok kullanırım xD
Kırmızı$emsiye Banned 26 Şub 2011 #14 ---> Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime? wolff' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... sana da hosgeldin.
---> Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime? wolff' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... sana da hosgeldin.
Buğra1 Kayıtlı Üye 27 Şub 2011 #15 ---> Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: sorunlu kelimesini cok kullanırım xD Genişletmek için tıkla ... Herkeste kendini mi buluyorsun xD Diğer; Bana kalsın
---> Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: sorunlu kelimesini cok kullanırım xD Genişletmek için tıkla ... Herkeste kendini mi buluyorsun xD Diğer; Bana kalsın
I ilker48 Kayıtlı Üye 27 Şub 2011 #17 ---> Gün İçinde En Çok Kullandığınız Kelime? yürü git lan isaretledim amaaaa hadi git nen derim