Gümüş Mor Alev

nones

Bayan Üye
violetflameangel.jpg

Gümüş Mor Alev, spiritüel üstatların binlerce yıldan beri bildikleri yüksek frekanslı bir spiritüel enerjidir. Yükselmiş Üstat Saint Germain tarafından yeniden ortaya konmuştur, Tanrı/Evren bilincinin yedinci ışınıdır. Gümüş Mor Alev, topluluğun çağrısını ya da insanoğluna spiritüel hizmet çağrısını duyanlar içindir, yaşamımızda bencilliğin üstesinden gelmek için gereken bilgeliği de sağlar.

Gümüş Mor Alev, mantra olarak bilinen özel dualar edilerek çağrılabilir, meditasyon ve göz önünde canlandırmayla birleştirildiğinde Gümüş Mor Alev’in fiziksel, zihinsel, duygusal ve spiritüel düzeylerde tezahür eden negatif enerjiyi değiştirme ya da dönüştürme gücü vardır. Bu negatif enerji hastalık, stres, endişe, korku, kuşku, nefret, öfke ya da istenmeyen alışkanlıklar vb formlar alabilir, bunların hepsi bizim daha yüksek spiritüel mayamızdaki güzelliği ve sevinci deneyimlememize engel olur.

Gümüş Mor Alev’in nitelikleri özgürlük, simya, adalet, sevinç, bağışlama ve merhamettir. Mantraları kendinizi vererek söylediğinizde Gümüş Mor Alev, bedeninizin, zihninizin, duygularınızın, hatta bilinçaltı hafızanızın her hücresine, her atomuna girer. Elektronların titreşimini yükseltir, böylece biz de, Tanrımızın Varlığından gelen saf kozmik enerjiyle daha çok yankı yaparız. Sonuçta, Mor Alev kendinden nefret etmekten fiziksel virüslere kadar herşey dahil olmak üzere spiritüel ya da fiziksel varlığımızın içine yerleşmiş bütün negatif enerjiyi dönüştürür.

Gümüş Mor Alev fiziksel organlarımıza yerleşmiş toksinleri atmanın yanı sıra eterik, zihinsel, duygusal ve fiziksel bedenlerimize kaydedilmiş olan şimdiki yaşamımızın ve geçmiş yaşamlarımızın travmalarını ve karmalarını da değiştirir. Kimi kez karmamız kendini ağır bir yük gibi hisseder ama Mor Alev’i davet ettiğimizde kendimizi daha hafif ve daha az bir yükün altında hissederiz, çünkü o, kişisel sorunlarımızın nedenini, kelimenin tam anlamıyla yakar. Başka bir deyimle Gümüş Mor Alev geçmiş yaşamlarımızın kayıtlarını siler, dolayısıyla özsaygımızı artırır, kendimizden memnun olmamıza yardım eder.

Gümüş Mor Alev uyumlamasını alıp onu mantralar, meditasyon ve göz önünde canlandırmayla birleştirerek düzenli kullandığınızda dönüşüm sürecini hızlandırırsınız.

Uyumlamaya Hazırlanma

Gümüş Mor Alev uyumlaması, hem uyumlamayı alan, hem de veren için bir zevktir. Herkes, bir iç dönüşümün yanı sıra kendine özgü bir uyumlanma deneyimi edinir. Daha sonra başkalarına karşı daha sevecen olursunuz ve kendinizden çok başkalarına da ilgi gösterirsiniz. Sezginiz arttıkça birdenbire melekleri, ruhsal rehberleri vb farkedersiniz, zaten rehberlerle çalışıyorsanız o zaman onlarla spiritüel bağınız daha da güçlenir.

Her birimizin, kendimizi rahat hissettiğimiz, kendimize özgü uyumlanmaya hazırlanma tarzımız vardır. Başka birini değil, kendinizi dinlediğiniz sürece bunu yapmak yanlış değildir. Banyo ya da duş yapmak, mum ya da tütsü yakmak, geri planda meditasyon türü bir müzik dinleyerek rahatlamak, dua etmek, meditasyon yapmak, şarkı söylemek vb isteyebilirsiniz. Bu, kişisel bir süreçtir ve sizin ne yaptığınızı bilmem gerekmez. Daha önce kararlaştırılmış olan zamanda bu uyumlamayı almaya niyet ederek, bir yerde bulunmanız yeterlidir, enerji kendi kendine çalışacaktır.

Hazırlıklarınız sona erdiğinde yüksek sesle ya da içinizden şunları söyleyin:

“BANA ……. TARAFINDAN GÖNDERİLEN GÜMÜŞ MOR ALEV’İ ALMAYA HAZIRIM.”

Sonra oturun, gevşeyin ve 15 dakika ya da size bittiğine dair bir işaret gelinceye kadar dinlenin.

Daha sonra deneyiminizi paylaşmak isterseniz e – mail gönderebilirsiniz.

Gümüş Mor Alev Enerjisini Kullanma

Gümüş Mor Alev enerjileri oldukça dönüştürücüdür, onu hem kendiniz, hem de başkaları için kullanabilirsiniz. Uyumadan önce Gümüş Mor Alev meleklerini/rehberlerini ve St. Germain’i de çağırabilirsiniz ve onlardan şifa gereken bir konuda çalışmalarını isteyebilirsiniz. Sabah sorun serbest bırakılmış olur, yine de engelleri aşmak, bağımlılıkların ya da derinlere kök salmış korkuların üstesinden gelmek gibi daha derindeki sorunlar için arka arkaya 30 gece süreci tekrarlayabilirsiniz.

Gümüş Mor Alev kullanılarak acı veren hatıralara şifa verilebilir, hatta Gümüş Mor Alev ilişkilerdeki güçlüklerin giderilmesine de yardım edebilir. İlişkilerindeki sorunlara Gümüş Mor Alev gönderen kişiler korkunç bir yükün kalktığı duygusunu yaşadıklarını ve yaşamlarında daha ileriye gitmek için kendilerini özgür hissettiklerini belirtmektedirler.

Gümüş Mor Alev, her gün çağırılarak aura ve başlıca çakralar temizlenip arındırılabilir.

Başkalarına şifa vermek için Gümüş Mor Alev’i kullanırken Gümüş Mor Alev meleklerini ve St. Germain’i çağırmalısınız, sonra kendinizi onlarla beraber mor bir alevin içinde olarak zihninizde canlandırın. Alıcıya şifa verdiğinizi zihninizde canlandırın, meleklerin ve Gümüş Mor Alev’in onların sorunlarını ya da hastalıklarını dönüştürdüğünü görün. Bu göz önünde canlandırmayı kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için değiştirebilirsiniz, bunu alıcıyla karşı karşıya ya da uzaktan yapabilirsiniz.

Gümüş Mor Alev

BEN Germaine’im, Mor Alev’in ya da Gümüş Mor Alev eklenmiş boyutuyla Mor Alev’in koruyucusuyum. Zaman değişime uğrarken ve titreşimler hızlanırken titreşimler arttığı için, çoktan beri kullandıklarınıza yardımcı olmak için başka renkler eklemek zorunda kaldık.

Daha yüksek titreşimler farklı zamanlar anlamına gelir, böylecefarklı tedavilerve farklı yöntemler gerekir. Gümüş Mor Alev de böyledir. Onunla birçok şey yapabilirsiniz. Yapabileceğiniz şeylerden biri, ona tümnegatifduygularınızı ve duygulanımlarınızı yaktırmaktır. Sizde rahatsızlık yaratan herşeyi bu şekilde Gümüş Mor Alev’e havale edin. Böylece, Mesih Enerjisi’nin fiziksel bedeninize akışını kesintiye uğratan düşüncelerinizin, gitmelerini istemediğiniz yönlere gittiğini gördüğünüzde, bu kesintiye uğramaların ne olduğunu çözdüğünüzde, zaman içinde bunu yapmak çok daha kolay olur, siz sadece onları Gümüş Mor Alev’e havale edin.

Kullanabileceğiniz mantralar da vardır. Bunun tek anlamı, Mor Alev Mantraları’na bir parça Gümüş eklemeniz gerektiğidir, birçok kişinin çok yararlı ya da çok kolay bulduğu mantra şudur:

BEN Gümüş Mor Alev’den bir Varlığım. BEN Tanrı’nın istediğisaflığım.

Şimdi,bu Mantrayı günlük yaşamınızda kullanmanız için size vermemin bir çoknedenivar. Nedenlerden biri, bunun Temizleyici bir etkiye sahip olmasıdır. GümüşMor AlevMantraları’nın birer Spiritüel antiseptik olduğunu söyleyebilirsiniz. Bu spiritüel antiseptiği bilincinize, zihninize, fiziksel bedeninize sel gibi akıtabilirsiniz, HERŞEY temizlenir.

Herşeyin Gümüş Mor olmaya başladığını göreceksiniz. Titreşim evinizin duvarlarının, arabanızın metal aksamının, mücevherlerinizdeki madenlerin, hem fiziksel hem de spritüel enerji sisteminizin içine ulaşır. Gerçekten de Gümüş Mor parlamaya başlarsınız!

Birçokkişi ‘BEN’i vurguladığı, bu Mantra’nın önemli bölümü de BEN olduğu için bu, çok iyidir. Yükseliş sürecinin önemli bölümü SİZİN, ‘BEN’in Varlığı olduğunuzuanlamanızdır.

Bu nedenle bu Mantra’yı günlük yaşamınızda kullanın. Fazla zaman alması gerekmez. Saatler boyuncasürmesi gerekmez . Onu günün doğal akışında kullanın. Bilincinize akmasına izin verin. Sesli söylemeyeizin verin.Onu yüksek sesle ve niyetlenerek söylemek daha iyidir, onun fiziksel bedeninizin, dört beden sisteminizin ve Spiritüel Bedeniniz diye adlandırılanın üzerinde etkisi olmasına rağmen siz onu içinizden söylediğinizde etrafınızı çeviren herşeyin üzerinde etkiniz olmaz. Bu nedenle, sadece Mantralar’ınızı yüksek sesle söyleyerek (çünkü Mantra’nın görevinin amacı Mantra’nın titreşimidir) yaratılışa ne kadar Hizmet ettiğinizi düşündüğünüzde çevrenizdeki herşeyi etkilemiş olursunuz. Bu nedenle, böyle durumlarla karşılaştığınızda Başmelek Mikhail’in Işık Sütununun Koruması kadar bu Gümüş Mor Mantraları da kullanın. Onlar, bulunduğunuz mekana hoş bir yüksek titreşimin gelmesine yardım eder.

Uyumlama Nasıl Yapılır

Uyumlama işlemine başlamadan önce duş yapmak ya da kendinizi artan enerjilere topraklamak isteyebilirsiniz. Rahatsız edilmeyeceğinizden emin olun ve bir Reiki uygulayıcısı/üstadı ya da spiritüel şifacıysanız kendinizi en rahat hissettiğiniz hazırlanma yöntemlerini kullanın.

Hazır olduğunuzda, uyumlama yapacağınız kişilere odaklanın, onların adlarını düşünün ya da adlarına bakın. Rehberlerinizden, Gümüş Mor Alev meleklerinden, uyumlanacak kişilerin rehberlerinden ve St. Germain’den yardım isteyin. Aslında bu uyumlamayı yapacak olanlar onlardır –siz sadece belirli bir kişiye sinyal gönderen bir antensiniz. Daha sonra etrafınızda, içinizde ve dört bir yanınızda mor bir alevi gözünüzün önüne getirin.

Aşağıdaki sözleri içinizden veya yüksek sesle söyleyin:

“Gümüş Mor Alev’in koruyucularını çağırıyorum. St. Germain’den burada (kişinin adı, adresi) Gümüş Mor Alev’e uyumlarken bana yardım etmesini talep ediyorum.”

Alevin kişinin kalbinden ve çakralarından girerek etrafını sardığını görün. Alevin bir süre bu kişinin içinden akmasına izin verin. Sonra şunu söyleyin:

“(Kişinin adı), Gümüş Mor Alev’e, koşulsuz sevginin ve spiritüel hizmetin ateşine uyumlanmış bulunuyorsun. Huzur içinde git ve sen de başkalarını onların spiritüel alevlerine uyumla.”

Bunu değiştirip geliştirmek isteyebilirsiniz ama gerek yoktur. Uyumlama bitmiştir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri