CeYDa^^
Banned
Nasıl oldu bende anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim.
Bu durumun farkında olan karımın şu sözleri ile kendime geldim.
"Bakma faslın bittiyse kavgaya geçeceğim!"
Nişanlıyken karımla iddiaya girmiştik. Evlendikten
sonra ilk kim "Bu gece olmaz" derse tüm
evliliğimiz boyunca ütüyü o yapacaktı. Centilmenliğimi
göstermek için iddia sonuçlanana kadar ütüyü yapmayı
kabul ettim. Altı senelik evliyiz, ütüyü hala ben
yapıyorum. Bu güzel kadın ya bana gerçekten çok aşık
ya da ütü yapmaktan hakikaten nefret ediyor.
Ateşli bir gecenin sonunda omuzunda yatarken soruyorum
"Beni seviyor musun?" diye. Magmalara gelesice
kocamdan cevap geliyor. "Sevdik ya!"
Ülkemizde kişi başı milli gelir 10.000$'a
yaklaşmış. Benim cebimde 10 YTL var. Kim hakkımı
yiyorsa haram olsun!
Dün haberlerde çıkan tekstil sektörünün krize
girmesine kocamın yorumu: "Bak bir aydır alışveriş
yapmıyorsun, tekstil krize girmiş!"
"Seviyor musun?" dedim,
"Seviyorum." dedi.
"Ne kadar?" dedim,
"Çok." dedi..
"Ne kadar çok?" dedim.
"Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum....
Şiddetli kavgamız sırasında "Gidiyorum ben, bitti!" dediğimde
"Dönerken mutfaktan su getir, sana laf anlatacağım diye boğazım kurudu!"
diyen kocamı huzurlarınızda yılın kozalağı seçiyorum.
Bir alkış da Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde
''Semaver'' hediye eden arkadaşıma gelsin
lütfen.
Bir alkış da sınava giderken, 1 GB'lık flash
disc'e Kur-an'ı Kerim ve dualar atan, sonra da
boynuna asan ve cevşen niyetine kullanan kardeşime gelsin.
Haftasonu babasıyla gezmek için süslenmeyi abartan
oğluma
"Oğlum çapkınlık mı yapacaksınız?"
diye sordum.
Oğlum tüm sempatikliğiyle cevap verdi;
"Evet anne, babam da bakıyor kızlara ben de.
Ama senin kadar güzelini görmedik!"
Yalancı Tavuk
Büyük bir alkış da 4 gündür tarifesini değiştirmek isteyip ama bir türlü gsm operatöründen cevap alamayan ve sonunda dayanamayarak ”Niyet ettim tarifem kabul olunca o reklamlarda çıkan tavuğunuzu kesicem” diye gsm operatörüne mesaj atan anneme gelsin lütfen.
Işıltılı Gözler
Kocam bana ilk evlenme teklifi ettiğinde (bundan yaklaşık 10 yıl önce), vücudumda derin ameliyat ve yanık izlerinin olduğunu, çıplakken korkunç göründüklerini söylemiştim. (Kendimce sevgisinin derecesini ölçüyordum.) O ise hiç tereddütsüz kendisi için dış görünüşün öneminin olmadığını, benim kalbime âşık olduğunu ve illa ki fiziksel görüntünün bir gün değişeceğini ama gözlerdeki ışıltının hiçbir zaman değişmeyeceğini söyleyerek benim sevgimi ikiye katlamış ve teklifine kayıtsız şartsız evet dememi sağlamıştı. Peki, şimdi: ‘Sen bayağı kilo aldın, artık pek çekici görünmüyorsun gözüme, lütfen biraz zayıfla!’ demek de ne oluyor ki? Ya gözlerimdeki ışıltı? Ya kocam profesyonel bir yalancı ya da kilo aldıkça gözlerdeki ışıltı kayboluyor.
Yalancı TV
Yıllarca kumandasız, sıklıkla tüpü arızalanıp tamirciden geri gelmeyen, aynı zamanda da tamircilerin bile artık dilinden anlamadığı kocaman siyah beyaz televizyonuna veda etmek zorunda kalan muhterem dedeme hatıra olsun diye son model 37 ekran bir televizyon aldık. İlk ve tek yorum; “Küçücük bir şey bu. Bunun lafına kanıp da haber maber izlemem ben!”
Yoğun bakım
ebrulirenkler’ e ithafen. İlkokulda ne zaman canım okula gitmek istemese anneme hasta olduğumu, okula gitmeyeceğimi söylerdim. Annem nerden nasıl yapıp bulup getirirse dilim büyüklüğünde hapları bana bir güzel yutturur, renk renk şurupları ve yetmezmiş gibi bir de ordan burdan duyduğu kocakarı ilaçlarını içirip iyileşmemi beklerdi. O verdikçe ben hastalanır, ben hastalandıkça o verirdi. Ta ki sonunda bir gün doktor evimize gelip bir komidin dolusu alakasız ilaçları görüp sorunun bende değil annemde olduğunu anlayana kadar. Ana yüreği işte, kıyar mıydı yavrusuna hiç yavrusu yalancı olmasaydı.
Yalancı yarim
Yabancı sevgilime Türklerle ilgili anlattıklarım: Eşler birbirine çok sadıktır, kimse birbirini aldatmaz. Evlilikler çoğunlukla bir ömür boyu sürer (bir yastıkta kocama olayı); kızlar evlenene kadar bakiredir, evlenmeden önce kimseyle birlikte olmazlar; Türk erkekleri eşlerine her konuda çok yardımcı olurlar. İnşallah sevgilim bir gün Türkçe öğrenip itiraf.com okumaya kalkmaz.
Temizlikçi geldi hanım
Evimin panjurlarını yıkayacağım zaman, başımı temizlikçi kadın usulü bağlayıp bu iş için hiç atmadığım eski kıyafetlerimi giyip aşağıya döke saça, şakır şakır panjur yıkayıp aşağıdan geçenlerede “Çekilin gardaşım, ıslanmayın” diye şiveli bir şekilde uyarılar yapıp rol kesiyorum. Şikayet eden olursa, ben değil temizlikçi kadın yaptı diyorum. Magmaya yalancı lazım mı?
sigara
Anneme sürekli, 3 yıldır sigara içtiğimi söylüyorum, yanında da içiyorum o da, bıkmadan, “Sen aslında sigara içmiyorsun, beni kandırıyorsun, tiryaki değilsin.” diyor. Bugün çantamda sigaramı görünce “Hani sen sigara içmiyordun yalancı seni, bunlar ne bunlar?” diye bağırmaya başladı. Öylece suratına bakakaldım. Sanırım annem sigara içtiğimi kabullenemiyor.
yalancı koca
Farklı bir e-posta adresi kullanarak eşimle yazışmaya başladım. Boşandığını, çocuklarını sadece hafta sonları gördüğünü söyledi. Eski eşiyle (!) yüz yüze gelmemeyi tercih ediyormuş. Kadıncağızın onun ufacık bir hareketinden umutlanıp tekrar bir şey beklemesinden korkuyormuş. Yazık, o da kendine yeni bir hayat kurmalıymış. Şu an dediklerinden ilki gerçekleşti. Canı ne zaman isterse eve o zaman gelir gider, çocuklarını da hafta sonları görür. Şimdi sıra ikinci söylediğine geldi, kendime yeni bir hayat kurmaya. Madem herkese bekarım diyorsun, gönlüm yalancı durumunda kalmana el vermiyor.
Bu durumun farkında olan karımın şu sözleri ile kendime geldim.
"Bakma faslın bittiyse kavgaya geçeceğim!"
Nişanlıyken karımla iddiaya girmiştik. Evlendikten
sonra ilk kim "Bu gece olmaz" derse tüm
evliliğimiz boyunca ütüyü o yapacaktı. Centilmenliğimi
göstermek için iddia sonuçlanana kadar ütüyü yapmayı
kabul ettim. Altı senelik evliyiz, ütüyü hala ben
yapıyorum. Bu güzel kadın ya bana gerçekten çok aşık
ya da ütü yapmaktan hakikaten nefret ediyor.
Ateşli bir gecenin sonunda omuzunda yatarken soruyorum
"Beni seviyor musun?" diye. Magmalara gelesice
kocamdan cevap geliyor. "Sevdik ya!"
Ülkemizde kişi başı milli gelir 10.000$'a
yaklaşmış. Benim cebimde 10 YTL var. Kim hakkımı
yiyorsa haram olsun!
Dün haberlerde çıkan tekstil sektörünün krize
girmesine kocamın yorumu: "Bak bir aydır alışveriş
yapmıyorsun, tekstil krize girmiş!"
"Seviyor musun?" dedim,
"Seviyorum." dedi.
"Ne kadar?" dedim,
"Çok." dedi..
"Ne kadar çok?" dedim.
"Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum....
Şiddetli kavgamız sırasında "Gidiyorum ben, bitti!" dediğimde
"Dönerken mutfaktan su getir, sana laf anlatacağım diye boğazım kurudu!"
diyen kocamı huzurlarınızda yılın kozalağı seçiyorum.
Bir alkış da Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde
''Semaver'' hediye eden arkadaşıma gelsin
lütfen.
Bir alkış da sınava giderken, 1 GB'lık flash
disc'e Kur-an'ı Kerim ve dualar atan, sonra da
boynuna asan ve cevşen niyetine kullanan kardeşime gelsin.
Haftasonu babasıyla gezmek için süslenmeyi abartan
oğluma
"Oğlum çapkınlık mı yapacaksınız?"
diye sordum.
Oğlum tüm sempatikliğiyle cevap verdi;
"Evet anne, babam da bakıyor kızlara ben de.
Ama senin kadar güzelini görmedik!"
Yalancı Tavuk
Büyük bir alkış da 4 gündür tarifesini değiştirmek isteyip ama bir türlü gsm operatöründen cevap alamayan ve sonunda dayanamayarak ”Niyet ettim tarifem kabul olunca o reklamlarda çıkan tavuğunuzu kesicem” diye gsm operatörüne mesaj atan anneme gelsin lütfen.
Işıltılı Gözler
Kocam bana ilk evlenme teklifi ettiğinde (bundan yaklaşık 10 yıl önce), vücudumda derin ameliyat ve yanık izlerinin olduğunu, çıplakken korkunç göründüklerini söylemiştim. (Kendimce sevgisinin derecesini ölçüyordum.) O ise hiç tereddütsüz kendisi için dış görünüşün öneminin olmadığını, benim kalbime âşık olduğunu ve illa ki fiziksel görüntünün bir gün değişeceğini ama gözlerdeki ışıltının hiçbir zaman değişmeyeceğini söyleyerek benim sevgimi ikiye katlamış ve teklifine kayıtsız şartsız evet dememi sağlamıştı. Peki, şimdi: ‘Sen bayağı kilo aldın, artık pek çekici görünmüyorsun gözüme, lütfen biraz zayıfla!’ demek de ne oluyor ki? Ya gözlerimdeki ışıltı? Ya kocam profesyonel bir yalancı ya da kilo aldıkça gözlerdeki ışıltı kayboluyor.
Yalancı TV
Yıllarca kumandasız, sıklıkla tüpü arızalanıp tamirciden geri gelmeyen, aynı zamanda da tamircilerin bile artık dilinden anlamadığı kocaman siyah beyaz televizyonuna veda etmek zorunda kalan muhterem dedeme hatıra olsun diye son model 37 ekran bir televizyon aldık. İlk ve tek yorum; “Küçücük bir şey bu. Bunun lafına kanıp da haber maber izlemem ben!”
Yoğun bakım
ebrulirenkler’ e ithafen. İlkokulda ne zaman canım okula gitmek istemese anneme hasta olduğumu, okula gitmeyeceğimi söylerdim. Annem nerden nasıl yapıp bulup getirirse dilim büyüklüğünde hapları bana bir güzel yutturur, renk renk şurupları ve yetmezmiş gibi bir de ordan burdan duyduğu kocakarı ilaçlarını içirip iyileşmemi beklerdi. O verdikçe ben hastalanır, ben hastalandıkça o verirdi. Ta ki sonunda bir gün doktor evimize gelip bir komidin dolusu alakasız ilaçları görüp sorunun bende değil annemde olduğunu anlayana kadar. Ana yüreği işte, kıyar mıydı yavrusuna hiç yavrusu yalancı olmasaydı.
Yalancı yarim
Yabancı sevgilime Türklerle ilgili anlattıklarım: Eşler birbirine çok sadıktır, kimse birbirini aldatmaz. Evlilikler çoğunlukla bir ömür boyu sürer (bir yastıkta kocama olayı); kızlar evlenene kadar bakiredir, evlenmeden önce kimseyle birlikte olmazlar; Türk erkekleri eşlerine her konuda çok yardımcı olurlar. İnşallah sevgilim bir gün Türkçe öğrenip itiraf.com okumaya kalkmaz.
Temizlikçi geldi hanım
Evimin panjurlarını yıkayacağım zaman, başımı temizlikçi kadın usulü bağlayıp bu iş için hiç atmadığım eski kıyafetlerimi giyip aşağıya döke saça, şakır şakır panjur yıkayıp aşağıdan geçenlerede “Çekilin gardaşım, ıslanmayın” diye şiveli bir şekilde uyarılar yapıp rol kesiyorum. Şikayet eden olursa, ben değil temizlikçi kadın yaptı diyorum. Magmaya yalancı lazım mı?
sigara
Anneme sürekli, 3 yıldır sigara içtiğimi söylüyorum, yanında da içiyorum o da, bıkmadan, “Sen aslında sigara içmiyorsun, beni kandırıyorsun, tiryaki değilsin.” diyor. Bugün çantamda sigaramı görünce “Hani sen sigara içmiyordun yalancı seni, bunlar ne bunlar?” diye bağırmaya başladı. Öylece suratına bakakaldım. Sanırım annem sigara içtiğimi kabullenemiyor.
yalancı koca
Farklı bir e-posta adresi kullanarak eşimle yazışmaya başladım. Boşandığını, çocuklarını sadece hafta sonları gördüğünü söyledi. Eski eşiyle (!) yüz yüze gelmemeyi tercih ediyormuş. Kadıncağızın onun ufacık bir hareketinden umutlanıp tekrar bir şey beklemesinden korkuyormuş. Yazık, o da kendine yeni bir hayat kurmalıymış. Şu an dediklerinden ilki gerçekleşti. Canı ne zaman isterse eve o zaman gelir gider, çocuklarını da hafta sonları görür. Şimdi sıra ikinci söylediğine geldi, kendime yeni bir hayat kurmaya. Madem herkese bekarım diyorsun, gönlüm yalancı durumunda kalmana el vermiyor.