Gülümse; Herkese Ve Her Şeye Rağmen ~ ozgur20 ®

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silencio

Kayıtlı Üye
05.11.2013 - Salı 19:48

- Merhaba Dostum. Nasılsın? -

İyiyim bende Allah'a çok şükür. Yaşamaya çalışıyorum şu küçücük şehrin, kocaman karanlığında. İyi olmak için mücadele veriyorum şu berbat şehrin kendisinden daha berbat havasında...

Ders programım çok rahat bu sene. Rahattı daha doğrusu. Salı, çarşamba, perşembeden oluşan 3 günlük okul ve devamındaki 4 günlük tatil...

Pazartesi sendromu diye bir şey yaşamıyorum lakin, bir "SALI" sendromum var ki sorma gitsin dostum ! Hayatımda uyanmakta bu kadar zorlandığım başka bir zaman hatırlamıyorum. Uyku düzeni denilen bir şeyde kalmadı zaten.

10 Kasım'da ATA'nın huzuruna çıkacağım dostum. 9 Kasım gecesi Ankara'ya doğru yola çıkacağım. Hayatımda bir ilk olacak mu. Açıkçası şimdiden çok heyecanlıyım.

14 Kasım'da üniversite'de 'Çaylaklar Günü' var. Haluk Levent geliyor... Buna da ayrı bi sevindim tabiki...

u7x8x.jpg

Neyse çok uzatmayayım bugün :) Gülümse dostum... Herkese ve her şeye rağmen...

Günün Şarkısı;

Günün Repliği;

Bazen hoşçakal demen gereken zamanlar vardır. Acıtmasına rağmen denemeyi öğrenmelisin. Biliyorum, gitmene izin vermeliyim. Ama biliyorum ki nereye gidersen git asla uzakta olmayacaksın.. Çünkü parlak bir yıldızın ışığı gibisin. Yaşamımda parlamaya devam edeceksin… Hiçbir mesafe bizi ayrı tutamaz. Sen benim kalbimde olduğun sürece bu gözlerden hiçbir gözyaşı düşmeyecek.. Çünkü aşkın gerçek sevgisi asla ölmez.. Sonsuza dek canlı kalır… Zaman sahip olduklarımızı alamaz… Birlikte olduğumuz zamanları hatırlayacağım. Zamanımızın bittiğini düşünebilirsin.. Ama sen hala benimsin… (Not: Seni Seviyorum)

Not : Seni Seviyorum

Günün Sözü;

Gel seninle bir kez daha ağlayalım. Yaşanmışlara, yaşanmamışlara, bir de hiç yaşanmayacaklara.

Oğuz Atay

ozgur20 ®

---> Gülümse; Herkese Ve Her Şeye Rağmen ~ ozgur20 ®

İ S T İ K A M E T ; A N K A R A ! ! !

İçimde garip bi his var; Hakkınızı helal edin...
Gitmek var fakat dönmek garanti değil...

gunlugun hayirli olsun guzel gunleri paylasman dilegi ile.

haluk levent konserine keske bende gelebilsem. cok severek dinliyorum sarkiliarini.

bu arada gule gule git, gule gule gel. dikkat et kendine, uzun yola cikacasindir onun hissidir o. icini ferah tut. kotu dusunmeki kotu seyler olmasin.

Ankara seni bekler Özgürcaan :) Ben de Selam söyle Ankaram'a en önemlisi Atam'a. Seversin belki oraları beraber gideriz sonra bakarsın. :) Güle güle git sağ sağlim gel canımcım.

gunlugun hayirli olsun guzel gunleri paylasman dilegi ile.

haluk levent konserine keske bende gelebilsem. cok severek dinliyorum sarkiliarini.

bu arada gule gule git, gule gule gel. dikkat et kendine, uzun yola cikacasindir onun hissidir o. icini ferah tut. kotu dusunmeki kotu seyler olmasin.

Teşekkür ederim ablacım :)

gülü güle git orayaa.

helall olsun.

Teşekkür ederim :hi:

Ankara seni bekler Özgürcaan :) Ben de Selam söyle Ankaram'a en önemlisi Atam'a. Seversin belki oraları beraber gideriz sonra bakarsın. :) Güle güle git sağ sağlim gel canımcım.

Sağol canımm :) Gittim geldim çok şükür

16 Aralık 2013 - Pazartesi

Nasılsın dostum? Kusura bakma yoktum uzun zamandır soramadım halini hatırını... Yazmayacağım diye koşullamıştım kendimi ama duramadım sensiz, yapamadım! Affedeceğini biliyorum, çünkü beni çok iyi tanıyorsun...

Şimdilik pek bişey yok. Ama geçmişin özetini geçeceğim bir ara. İyi bak kendine...

Nefes alamayacak haldeyim şu an. Nasıl yazıyorum onu bile bilmiyorum. Tuhaf her şey. Çok tuhaf. Sana söyleyemeyeceğim o kadar çok şey var ki anlatamam. Üzgünüm ama kaybediyorum. 2013 benim yılım olmadı. Elbette bana getirisi oldu ama götürdüklerini tarif edemem. Gücüm yok. Adım adım sona gidiyor muşum gibi hissediyorum. Olmayacak bu böyle. Bir şeyleri düzeltmem gerek. Bilmiyorum. Lanet olsun ! Çok kötüyüm. Umarım bir daha sana yazma fırsatı bulabilirim...

Bıktım artık. Her şeyden. Nefes almaktan, yemek yemeye, yürümeye, okumaya kadar her şeyden bıktım. Yazmak dahi istemiyorum. Elim kalem tutmuyor artık. Sona doğru yol alıyor gemim ve ben çaresizim! Kimseye ne bir faydam var ne bir iyiliğim. Varsa yoksa zarar... Öyle ki kendime bile hayrım yok. Her şeyin hayırlısı bu. Hoş geldin son'um.

İstikamet; Denizli...

Özledim egemin havasını. Gidip biraz kafa dağıtayım. Buna çok ihtiyacım var.

Kendine iyi bak DF!

Nefes alamayacak haldeyim şu an. Nasıl yazıyorum onu bile bilmiyorum. Tuhaf her şey. Çok tuhaf. Sana söyleyemeyeceğim o kadar çok şey var ki anlatamam. Üzgünüm ama kaybediyorum. 2013 benim yılım olmadı. Elbette bana getirisi oldu ama götürdüklerini tarif edemem. Gücüm yok. Adım adım sona gidiyor muşum gibi hissediyorum. Olmayacak bu böyle. Bir şeyleri düzeltmem gerek. Bilmiyorum. Lanet olsun ! Çok kötüyüm. Umarım bir daha sana yazma fırsatı bulabilirim...
Heyy nedir bu hal. Toparlan bakalım. Daha gençsin :D

Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir.
Duanın vaktinin geldiği gösterir.
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün,
Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir!... (Hz.Mevlana)

Sabret canım. Hayatında güzel şeylerin olması için böyle sınamalardan geçmek gerek. Güzel Allah'ım seninle buna inan. Bir gün elbet istediğin tüm hayaller gerçekleşir. İstediğin her şey bir bir karşına gelir şu hayatta. Böylesine üzgün böylesine karamsar olma. Hayata karşı o güzel gülüşünü göster.

Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir.
Duanın vaktinin geldiği gösterir.
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün,
Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir!... (Hz.Mevlana)

Sabret canım. Hayatında güzel şeylerin olması için böyle sınamalardan geçmek gerek. Güzel Allah'ım seninle buna inan. Bir gün elbet istediğin tüm hayaller gerçekleşir. İstediğin her şey bir bir karşına gelir şu hayatta. Böylesine üzgün böylesine karamsar olma. Hayata karşı o güzel gülüşünü göster.

xD bu gülüş iyimi hahaha Sağolasın canım

Bu yazıyı sana adıyorum, sadece sana...
Beni hayata bağlayan, bana delicesine destek olan,
Bütün yanlışlarımı kabullenip beni sarıp sarmalayan sana...
Şahsına, hayran olduğum karakterine ve kişiliğine adıyorum. :mhJeF:

Yüreğimden kopan kocaman bir cümle ile başlamak istiyorum; SENİ SEVİYORUM :221:

Kaybolup giden umutlarıma yeniden hayat verdin, yok olmaya yüz tutmuş hayallerime ellerini uzattın, yenilgilerin içinde harap olmuş bedenime güç kattın...

Kara düşüncelerimin arasından çekip çıkardın, şimdi aydınlık bir gelecek için mücadele ediyorsun...

Sen var ya her şeyin en iyisine, en güzeline layıksın. Bir tanemsin, canımsın, ömrümsün... İyikimsin. :eda: Az kaldı geleceğim yanına. Muhteşem bir hafta geçireceğiz seninle... Seni dünyanın en mutlu kadını yapacağım, söz veriyorum :dusistan:

Gerisini bizzat okuyacağım sana... Gözlerinin içine bakarak...

Geçen günü hatırla :) Senin için kendi kendime konuştuğum o günü :utan:

Seni çok seviyorum :) Bunu daha iyi anlayacağın günler de gelecek...

Okuyorsan eğer :) Ve yüzünde biraz olsun tebessüm oluşmuşsa ne mutlu bana :D

Süprizlerimle geleceğim yanına bekle :D :krzma: :pXCm0: :lnKkv:

:107: :49:

Göründü yine Denizli'min yolları...
Allah yar ve yardımcım olsun. Hastaneye gideceğim. Umarım beynim bana acı bir süpriz yapmaz...

Görüşmek üzere :)

Ne denir, nasıl denir, ne şekilde anlatılır bilmiyorum.
Ama yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu hissediyorum!

Bugün kendimi ihmal ettim, belki de geleceğimi ihmal ettim...

Beynimde bir sorun varsa eğer, bütün hayatım kararır...

Korkuyorum, doktora gitmekten bile korkuyorum !

Allahım sen bana yardım et...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri