Gülşen Fun Clup

GokLeRiNdeRDi

Kayıtlı Üye
GÜLŞEN FUN CLUP DEĞERLİ ÜYELERİ

1 -
PuZzL3
2 -RaPizM^^
3 -denizim19
.
.
.
.
.
.
.

İlk albümünü 1996 yılında çıkaran başarılı sanatçı bir yıl sonra Türk Pop Müziğinde en iyi kadın vokal ödülünün de sahibi oldu
29 Mayıs 1976′da İstanbul’da doğdu İlk orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra İTÜ Türk Müziği Bölümü’ne girdi
gulsenyeni1ix.jpg
Bu arada barlarda şarkı söylemeye başlayan Gülşen, Özkan Turgay’la tanıştıZaten Özkan Turgay ile tanışması da onun için belki de hayatının en büyük olayı idi İlk albümü ” Be Adam’ı ” 1996′da Raks Müzik’ten çıkaran Gülşen iyi bir çıkış yakalamıştıFakat bu çıkışın ardından bir süre sonra Gülşen müzik yaşamına 3 sene kadar bir ara verdi Tam elini ayağını müzik piyasasından çekti derken 1999′da Prestij Müzikten “Erkeksen” adlı albümünü çıkardı Ve bu olaya ben başta olmak üzere tüm Gülşen severler sevindi Fakat yine bir 3 sene kadar ara verdikten sonra “Şimdi” albümü ile yeniden güzel bir çıkış yakaladıFakat istediği başarıyı elde edemediŞu an son çıkardığı albümde ise “Of…Of…” dedi ve bence bu sefer beklediğinden fazlasını elde etti Sonsuz başarılar Gülşen ile olsun…

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Gülşen Fun Clup

1996:::::BE ADAM
Evet Gülşenin ilk albümü.beni ve de eminimbirçok sevenini büyülü diyarlara götürüyordur.'Gel Çarem' klibi hangimi alıp başka diyarlara götürmüyorki?? Ya 'Be Adam' klibine ne demeli??Biz erkeklere gercekten cesaret veren bir klip ve şarkı sözleride bir o kadar hırslandırıcıydı.'Son Sözüm' klibinin romantizmi tartışılmazdı bile.Paris'İn büyüleyici güzelliğide klibe eklenince muhteşem bir manzara ortaya çıkıyordu ve Gülşen ben burdayım demişti bile..'Saz mı Caz mı?' dedi hepimizi coşturdu.Ve merak edipte albümün diğer şarkılarını dinleyenler 'Yaz Gülüm' şarkısını bilirler tek kelime ile harika bir şarkı...
beadamwr0.jpg

1999:::::ERKEKSEN
'Delisin' dedi vallahi dinleye dinleye delisi oldum.Kalbime söz geçiremez oldum.Nereye baksam Gülşen.'Yiğidim' dedi bir romantik şarkısıda bu oldu.Klipteki sahnelerin güzelliği klibin romantizmini artırmıştı.'Gözü Karalım' dedi bir duygusal şarkısıda bu oldu.Klibini çektiği o yemyeşil yerler o kadarmı güzel olur?Peki ya Gülşenin o yemyeşil kırlara uzanarak şarkı sölemesi.Bu albümünün şarkıları o kadar duygusaldı ki 'Sen' sarkısı benim tutkum olmuştu.'Dudaklarında'şarkısı yine süperdi...
erkeksenxt5.jpg

2002:::::ŞİMDİ
Ve 'İhanet' Gülşenin o masumiyetini bozmasının en büyük etkenlerinden biriydi.Ve bir şarkıda ihanet üzerine söyledi.Fakat Prestij Müzik darbesi ona diğer şarkılarını tanıtması için fırsat vermedi.Oysa albümünde çok tatlı ve de duygusal şarkılar vardı.'Tutuldu,Can gidiyor,Dünya yıkılsa,Kurşun'albümün gözbebekleriydi.Albümü alıp dinlemiş olanlar bana bu konuda hak vereceklerdir...
imdibo1.jpg

2005:::: OF...OF...
İşte 'Be Adam'dan sonraki Gülşeni ikinci kez zirveye çıkartan albüm.Bir Nazan Öncel çalışması olan 'of..of' şarkısı ortalığı resmen kavurdu.Hatta Gülşen'e;Madonna,Ricky Martin gibi starların albümlerini imzasını atan İtalyan'Alabianca'müzik şirketi tarafından beraber çalışma teklifi geldi.Bu albümde ise gözde şarkılardan biriside'Nazar Değmesin' harika bir melodi ve harika sözler...
offoffdd3.jpg

2006:::::Yurtta Aşk Cihanda Aşk
İşte albüm budur dedirtti bizlere.Her ne kadar hala 'Be Adam' albümünün tadını vermese bile çıkan albümler,süper şarkıları barındırıyordu bu albüm.Tüm listelerde birinci sıraya çıkmayı başarabildi.Slovları olsun hareketli şarkıları olsun hepsi birbirinden güzeldi.Ve bu güzel şarkılara birde üst üste birbirinden güzel klipleri çekince albüm büyük ilgi gördü.Kısacacı süperr...
yurttaaktf2.jpg

---> Gülşen Fun Clup

Gülşen Ezber Bozan Şarkı Sözleri

Kavuşmak yüzdesi düşük varsayım
Evet hep var olasılık nedir sanki kar payım
Anlamam küsürattan düşelim mi bunu da aşktan
Bak yine şaşırdım düz hesap yapalım
Eldeki mühimmatla sağ çıkılır mı bu iç savaştan
Bak yine yenildik teslim olalım

Sen hep tedbirler aldın ben gözü karaydım
Sen kadere razı dünden ben ezber bozandım
Çok geç olmakla birlikte sevdiğime pişmanım
Sen boyun eğdiğinle kal ben isyandayım

---> Gülşen Fun Clup

Farkımda yoktu diğerlerinden ama
Bir sakat belalı humalımı geldim
Uyguladım gidemem dedim ilk gün
Ben bu yüzden bi farklı geldim
Ayırması bu kadar zor mu?
Görünenle gerçeği karıştırdın
Vasat aşklardan geçenleri
Sarsabilir şiddeti aşkımın
Severse soldan, silerse sağdan inersin
hoppaa dönerse gözüm
Daha bunlar neki göreceklerinin yanında
Anca kalır önsözüm

Önsöz süper

---> Gülşen Fun Clup

Gülşen'in başarısının sırrı!

Yurtiçi etkinlikleri kadar yurt dışında da özellikle yabancıların ilgisini çeken sanatçı Gülşen, “Müziğin kültürler arası birleştirici gücü beni hep etkilemiştir." diye konuştu..
"Önsöz" adlı albümü ile farkını bir kez daha kanıtlayan pop müziğinin başarılı yıldızı Gülşen, Avrupa’da neredeyse her hafta yaptığı konserler ile dikkat çekiyor.

Yurtiçi etkinlikleri kadar yurt dışında da özellikle yabancıların ilgisini çeken sanatçı, “Müziğin kültürler arası birleştirici gücü beni hep etkilemiştir. Bu konserde de farklı dillerde konusan insanların aynı dilde eğlendiğini görmek bunun bir kanıtı oldu. Bu tarz konserler ruh halimi, dolayısıyla üretkenliğimi pozitif yönde etkiliyor” diye belirtti.

---> Gülşen Fun Clup

Çok güzel gerçekten :) hadi ozaman sayfayı biraz canlandıralım bu gruba üye kaydetcem sizide :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri