Gülşen çok mutlu

AySe^^

Bayan Üye
İşte bu mutluluğun sebebi...

Geçtiğimiz akşam popçu Gülşen arkadaşlarıyla birlikte Taksim Çiçek Pasajı’nda eğlenirken görüntülendi. Ayakligazete.com’un haberine göre; Çiçek Pasajına ilk defa geldiğini ve çok beğendiğini artık daha sık geleceğini ifade eden popçu Gülşen çok yoğun günler geçirdiğini de ifade etti. Gülşen; “3 ay önce albümümün çıkmasıyla birlikte yoğun bir konser performansına ve programına başladım. Sabah Antalya’dan döndüm. Menajerimle birlikte hayatımda ilk defa Çiçek Pasajı'na geldim.

Daha önce hiç gelmemiştim. Çok güzel çok beğendim” ifadelerini kullandı. Sadece işlerine önem verdiğini belirten Gülşen; “Ben sadece işlerime önem veriyorum, işlerime bakıyorum gerisine bakmıyorum. Bu her zaman böyle oldu bundan sonra da böyle olacak. Çok mutluyum hayatımın en mutlu günlerini geçiriyorum. İkinci klipimizi de çektik geçtiğimiz hafta yayınlandı. Daha bir çok şarkıya klip gelecek.” Polemiklerden uzak durduğunu ve yaşam şeklinin bu olduğunu, böyle mutlu olduğunu ifade eden Gülşen; “Bazı şeylere cevap vermektense uzak durmak en doğrusu. Bu benim yaşam şeklim, huzur istiyorum hayatımda. Sağlık, huzur, işlerimde ki başarım, sevdiğim insanlarla bir arada olmaktan başka bir beklentim yok benim” şeklinde konuştu.

‘Hande’yi seviyorum’

Hande’yi arayarak tebriklerimi ilettim. Çok sevdiğim bir arkadaşım aynı zamanda sesini o kadar çok seviyorum ki onun sesinden hangi tarz müzik olursa olsun ben her zaman dinlerim. Albümü de çok beğendim, inşallah yolu çok açık olur.

‘Değişime çok açığım’

Ben değişimi seviyorum, değişime çok açığım, bunu da zaten bütün albümlerimde bütün kliplerim de görüntülerimden şarkı sözlerime aranjelerime kadar minik minik ipuçlarıyla yansıtmaya çalışıyorum. Böyle uygulamayı daha doğru buluyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri