Gülmeyin..Aldandım....

İnciBaran

Bayan Üye
degerli forum üyeleri....itiraf ediyorum aldandım...ya her zaman gibi geldim foruma ve paylaşımları okurken.....bir böcek dönüyor...anlamaya çalıştım fakat gerçekten böcek oldugunu bilgisayar ekranıda döndügünü anladım...hemen yeyenimi çagırıp"hakan koş gel çabuk bilgisayara virüs girdi"diye bagırdım..ben yanlız yeyenimi çagırdım ama bütün herkes bilgisayarın başına toplandı...herkes bir ekrana birde bana bakıyorlar ve bana dönerek"elli hamurlu oturursan bilgisayarın başına olacagı budur"dediler....ekrandaki gördügüm böcek forum yöneticisi..dinseL..in forum sayafasındaki alt kısımda dönen böcekmiş....:174:ne yapacagımı bilemedim...böcek dönerken bende vürüs bulaştı zannettim..vürüs nasıl oluyor bilmiyorum ki...neyse..sizlere İTİRAF EDİYORUM Kİ...ALDANDIM...:67:

---> Gülmeyin..Aldandım....

hahaha sabah sabah hiç güleceğim yoktu

allah iyiliğinizi versin ya :kopkop:

hahaha

Admin Diesel İşte Beklenir Böyle Şeyler :D

oy oy kıyamam ya siz çok tatlısınız :))

ama ciden çok doğaldı çok hoşuma gitti :pp

dineslin böceği hahaha

hahaha sabah sabah hiç güleceğim yoktu

allah iyiliğinizi versin ya :kopkop:

yöneticim yüce rabbim sizsede iylik versin...akşam akşam sizde ödümü kopardınız...rica ederek böceginize sahib çıkarsanız sevirim..:2:beni korkutuyor:19:bir masum itiraftı....ama bizimkiler yani ailemizin her hangi bir ferdi ilgisayarın basına geçtiginde"Rojda koş gel vüris bulaştı"diye alay konsu oldum...böceginizi sayesinde...neyse bazı itiraflar vardır sitem ettirir,bazıları ise yürekleri burkar,bazılarıda vardır güldürür...yöneticim böceginizde kara sinekten daha hızlı....dönüyor....hayatınıza başarılar dilerim....:106:

yöneticim yüce rabbim sizsede iylik versin...akşam akşam sizde ödümü kopardınız...rica ederek böceginize sahib çıkarsanız sevirim..:2:beni korkutuyor:19:bir masum itiraftı....ama bizimkiler yani ailemizin her hangi bir ferdi ilgisayarın basına geçtiginde"Rojda koş gel vüris bulaştı"diye alay konsu oldum...böceginizi sayesinde...neyse bazı itiraflar vardır sitem ettirir,bazıları ise yürekleri burkar,bazılarıda vardır güldürür...yöneticim böceginizde kara sinekten daha hızlı....dönüyor....hayatınıza başarılar dilerim....:106:

Teşekkür Ederim.

Duygularımız Karşılıklı.

Korkacağınızı Bilseydim Korkmazdım Ama.

Olan Oldu Artık :))

40 yıllık diesel

Oldumu DinseL muHAhaHAhaAH :kopkop:

Aaaaaaaaa
ßende ba$ta böcek var ekranda falan sandım ama kendime geldim hemen xD

ßoş bi zamanda bende söylemeyi düşünüyodum xD

te$ekkürLer tercüman oLdunuz hahaha

ya olabilir boyle bişey ben ama hayatımda bir kez olsun boyle bişeye kanmadım

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri