Gülen At

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
emleketin birinde padişah eğlence olsun diye atımı güldürene 1 çuval altın vereceğini söylemiş . Etrafa haberler salınmış ve bir sürü insan atı güldürmek için uğraşmış ama nafile . Namık Kemal de bu yarışmaya katılmış ve sıra ona gelince içeri girmiş . Kısa bir süre sonra çıkmış ve atınızı güldürmeyi başardım altınlarımı isterim demiş . İçeri bir bakmışlar ki hakikaten at gülüyor hem de kahkahalarla . Altınları vermişler ama at bir türlü susmak bilmiyormuş . En sonunda dayanamamışlar ve Namık Kemali tekrar geri çağırmışlar . Bu atı nasıl güldürdüysen öylede sustur demişler . Bizimki bu iş içinde 1 çuval altın isterim demiş , çaresiz kabul etmişler . Namık Kemal girmiş ve hemen çıkmış , gerçektende at artık gülmüyormuş ama bu seferde ağlıyormuş . Herkes merak içinde tabi sormuşlar nasıl güldürdün ve nasıl ağlatmayı başardın diye . Namık Kemal çok kolay demiş içeri ilk girdiğimde atın kulağına benim aletim seninkinden büyüktür dedim hadi len ordan olmaz öyle şey dedi başladı gülmeye demiş . Ordakiler daha büyük merakla eeee peki şimdi neden ağlıyor demişler . Namık Kemalde neden olacak çıkarıp gösterdim aletimi ondan ağlıyor demiş .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri