GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. :D
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 27 Ocak 2011 #4 ---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. saçma sapan hesaplar:d
αИGє-Ŀ мєЯĿ Ч Bayan Üye 27 Ocak 2011 #5 ---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. böleleri yüzünden faCe hesabımı kapattım ben
αИGє-Ŀ мєЯĿ Ч Bayan Üye 27 Ocak 2011 #7 ---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. Apaçilerle ugrasma derdi yok ben böle mutluyum xD
NefeSiim Bayan Üye 27 Ocak 2011 #8 ---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. haha. paylasim icin tesekkürler
N ` nazLı .. Bayan Üye 27 Ocak 2011 #10 ---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. Biliyorum bunları ya çoğu İncisözlükten :M Terbiyesiz ve boş gençlik nolcak xD Teşekkürler xD
---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. Biliyorum bunları ya çoğu İncisözlükten :M Terbiyesiz ve boş gençlik nolcak xD Teşekkürler xD
Aracely Eluveitie Bayan Üye 27 Ocak 2011 #12 ---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. Apaçi Görl xD Tesekkürler xD
ashli Bayan Üye 27 Ocak 2011 #14 ---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. ayy milletin uğraşıp bulduğu şeylere bak bazıları iyi düşünülmüş yalan değil xD güzeldi teşekkürler
---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. ayy milletin uğraşıp bulduğu şeylere bak bazıları iyi düşünülmüş yalan değil xD güzeldi teşekkürler
LoKuMuM<3 Bayan Üye 23 Şub 2011 #16 ---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. Servetin bitmeyen sümüğü :11:
C chiq0latao6 Kayıtlı Üye 25 Şub 2011 #18 ---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. payLaşım için teşekürLer çoq qüseLL
R RaPizM^^ Bayan Üye 25 Şub 2011 #19 ---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. eheueheuuehheuu xDxD güzeLL..
Morfin Bayan Üye 26 Şub 2011 #20 ---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. '' Rus Bbg Evindeki Türk '' arkadaslık isteği hala duruyor onaylamadım
---> GüLdüren '' FaCeBook '' Hesapları .. '' Rus Bbg Evindeki Türk '' arkadaslık isteği hala duruyor onaylamadım