Gül'den Holosko'ya büyük övgü

Fearles

Kayıtlı Üye
Gül'den Holosko'ya büyük övgü
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TRT 1'de canlı yayınlanan "Zirveden Bakış" programında Beşiktaş taraftarı olarak futbol konusundaki görüşlerini dile getirdi.

Gül, "Küçük yaşlardan beri futbolu çok yakından takip ediyorum. Maçlara gitmiyorum, çekiniyorum. 'Diğer takım taraftarları nasıl bakacak sana' diye, hep televizyondan izliyorum. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 'Hiç böyle düşünmeyin, herkes memnun olur' dediler. 'Türkiye'de böyle bir olgunluk var' dediler" diye konuştu.

Futbol maçı izlemeyi dinlendirici bulduğunu söyleyen Gül, "Hafta sonları, ekrana bakarak vakit geçiriyorum, yorumları da takip ediyorum. Evde de pek anlayamıyorlar. 'Yeter' diyorlar" sözleriyle eşi Hayrünnisa Gül'ün maç izlemesine müdahalesini espriyle anlattı. Beşiktaş'ın ikinci yarıda daha başarılı olacağını ümit ettiğini belirten Gül, "Holosko'nun iyi bir transfer olduğu kanaatindeyim. Türkiye'den almaları iyi oldu. Dışarıdan gelen Türkiye'nin dilini bilmiyor, atmosfer açısından. O, hiç değilse yabancılık çekmeyecek" dedi.

05.01.2008

Kaynak : Hürriyet

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri