gul gunlugum...

yesil83

Bayan Üye
Ali bana gul aldikca gul gunlugume yapistiracagim. Ilk aldigi gulleri cerveceledim bu 3. Aldigi gul. Bu ve bundan sonrakileri gunlugume yapistiracagim.
Bakalim begenecekmisiniz.

288a7231ef9fd14a499f40971827c061.jpeg

fbaf79d62ffea1e362b0889de7fc7d93.jpeg

---> gul gunlugum...

o zaman gül günlüğü değil gül anıları olarak değiştireceksin başlığı.

---> gul gunlugum...

Wayy Cok Romantik ...

Spray SIk Dükülmuo Gülün Cicekleri :))

Sey 2 Aldigi Gülleri Nabtin :)))

---> gul gunlugum...

Wayy Cok Romantik ...

Spray SIk Dükülmuo Gülün Cicekleri :))

Sey 2 Aldigi Gülleri Nabtin :)))
Canim onuda ayri bir baslik adi altinda eklemistim siteye ama baktim linkleri olmus..
Bak bunu yapmistim. Normalde simli parliyor ama simdi resim cekerken parlamadi nedense.

370d2bc82878fe5477034c5faa06883e.jpeg

a3c83449ff016d251bfd35ee06167996.jpeg

---> gul gunlugum...

Güzel Görünüyor :R

Ben Hala [MENTION=151672]bluee[/MENTION] den bir Gül alamadım :(

---> gul gunlugum...

Canim onuda ayri bir baslik adi altinda eklemistim siteye ama baktim linkleri olmus..
Bak bunu yapmistim. Normalde simli parliyor ama simdi resim cekerken parlamadi nedense.

370d2bc82878fe5477034c5faa06883e.jpeg

a3c83449ff016d251bfd35ee06167996.jpeg

Harika Olmus Yesilcim ...

Allah Daha Cok Mutlu Etsin Canim ...

Bu Arada Cok Kreativsin :))

---> gul gunlugum...

Harika Olmus Yesilcim ...

Allah Daha Cok Mutlu Etsin Canim ...

Bu Arada Cok Kreativsin :))[/B]

Sagol canim benim. ALLAH sana ve butun bekarla mutlu huzurlu hayirli huvalar kurmayi nasip etsin. Ins. Bizde basladigimiz gibi devam ederiz. Sabir cok onemli oda biz insanlarda yok maalesef.

Oyle oldugumu soylerler canim sagolasin.
Yurekten gelen hediyeleri degerlendirmesini seviyorum. :)

---> gul gunlugum...

Sagol canim benim. ALLAH sana ve butun bekarla mutlu huzurlu hayirli huvalar kurmayi nasip etsin. Ins. Bizde basladigimiz gibi devam ederiz. Sabir cok onemli oda biz insanlarda yok maalesef.

Oyle oldugumu soylerler canim sagolasin.
Yurekten gelen hediyeleri degerlendirmesini seviyorum. :)

Amin Canim Insallah :))) Hayirlisi Neyse O Olsun...

Öyle Malesef Haklisin Canim

Öylesin Canim Güzel Düsüncelisin Bunuda Güzel Degerlendiriosun ...

O Yürekten Gelen Hedieler Saten Bir Baska Oluolar Insanin Hep Bakasi Gelio :))))

---> gul gunlugum...

Amin Canim Insallah :))) Hayirlisi Neyse O Olsun...

Öyle Malesef Haklisin Canim

Öylesin Canim Güzel Düsüncelisin Bunuda Güzel Degerlendiriosun ...

O Yürekten Gelen Hedieler Saten Bir Baska Oluolar Insanin Hep Bakasi Gelio :))))

Evet komsum. :) o cerceveledigim gul ve aldigi saat duvarimda asili. Hergece yatarken ve her sabah uyandigimda gordugumde sanki o yanimdaymis gibi hissediyorum.

Ins. Hep boyle gider ama insan iki yuzlu cikarsa buyuk hayal kirikligi olur. Iki yuzlu insanlarin serrinden ALLAH'a siginirim.

---> gul gunlugum...

Evet komsum. :) o cerceveledigim gul ve aldigi saat duvarimda asili. Hergece yatarken ve her sabah uyandigimda gordugumde sanki o yanimdaymis gibi hissediyorum.

Ins. Hep boyle gider ama insan iki yuzlu cikarsa buyuk hayal kirikligi olur. Iki yuzlu insanlarin serrinden ALLAH'a siginirim.

:asigim:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri