GÜL BÖREĞİ TARİFİ
1 kilo kuşbaşı et
6 kaşık yağ
2 adet domates
2 adet soğan
3 adet yufka
2 adet yumurta
1 bardak et suyu
YAPILIŞI:Eti, domatesi, soğanı 3 kaşık yağla bir tencerede tas kebabı pişirip bir kenara bırakın.
Yufkaları büyükçe dairelere kesip bir yufkanın üzerine elle yağ sürüp bir kat daha yufka koyun. Böyle hazırlanan yuvarlak yufkaların ortasına birer parça et koyup tasta çalkalanan yumurtaya batırın ve yufkayı üstte toplayıp sıkın. Yumurta açılmayı önler. Üzerinden biraz et suyu akıtılan yufkaları fırında pişirin. Servis yapın
1 kilo kuşbaşı et
6 kaşık yağ
2 adet domates
2 adet soğan
3 adet yufka
2 adet yumurta
1 bardak et suyu
YAPILIŞI:Eti, domatesi, soğanı 3 kaşık yağla bir tencerede tas kebabı pişirip bir kenara bırakın.
Yufkaları büyükçe dairelere kesip bir yufkanın üzerine elle yağ sürüp bir kat daha yufka koyun. Böyle hazırlanan yuvarlak yufkaların ortasına birer parça et koyup tasta çalkalanan yumurtaya batırın ve yufkayı üstte toplayıp sıkın. Yumurta açılmayı önler. Üzerinden biraz et suyu akıtılan yufkaları fırında pişirin. Servis yapın