Gül Böreği Tarifi

İnci

1907
Prenses
GÜL BÖREĞİ TARİFİ

1 kilo kuşbaşı et
6 kaşık yağ
2 adet domates
2 adet soğan
3 adet yufka
2 adet yumurta
1 bardak et suyu

YAPILIŞI:Eti, domatesi, soğanı 3 kaşık yağla bir tencerede tas kebabı pişirip bir kenara bırakın.

Yufkaları büyükçe dairelere kesip bir yufkanın üzerine elle yağ sürüp bir kat daha yufka koyun. Böyle hazırlanan yuvarlak yufkaların ortasına birer parça et koyup tasta çalkalanan yumurtaya batırın ve yufkayı üstte toplayıp sıkın. Yumurta açılmayı önler. Üzerinden biraz et suyu akıtılan yufkaları fırında pişirin. Servis yapın
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst